13.10.16

"Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ" με τον Χάρη Ρώμα στο Άργος


Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Μπουσουλοπούλειο Άργους τον καταξιωμένο ηθοποιό Χάρη Ρώμα για πρώτη φορά σε παράσταση για τους μικρούς μας φίλους στο πιο γνωστό έργο του Άγγλου θεατρικού συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς, "Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ" (βασισμένο στη νουβέλα A Christmas Carol).

Ο Χάρης Ρώμας μάλιστα, εκτός του ότι θα υποδυθεί τον δημοφιλή χαρακτήρα του Σκρουτζ, ρόλο που έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ο Άλμπερτ Φίνεϋ, ο Τζωρτζ Σκοτ και ο Μάικλ Καίην, και θα παίξει για πρώτη φορά σε παιδική παράσταση, αναλαμβάνει και χρέη διασκευής, σκηνοθεσίας και στιχουργίας!

Στo συγκεκριμένο έργο ο άπληστος Σκρουτζ, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. 

Μαζί με τον Χάρη Ρώμα θα παίξουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης, ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλείς συνεργάτες όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης που έγραψε την μουσική και ο Φώτης Μεταξόπουλος που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά. Το θίασο έπιμελύθηκε ενδυματολογικά η Σήλια Δεμίρη, ενώ του κοστούμι του κ. Χάρη Ρώμα έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος I sarti di Milano. Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Σωτήρη Τριάντη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

"ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΕΙΟ", ΑΡΓΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ώρες παραστάσεων: 12.00 μ. & 5.30 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων: Άργος Βιβλιοπωλείο "ΔΟΥΛΤΣΙΝΟΣ" & Ναύπλιο κατάστημα "WIND"
Προπώληση 8€ - Ταμείο 10€  -  Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ 
Πληροφορίες τηλ. 6973056635

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου