13.10.16

Ζώδια σήμερα 13 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Μάλλον δε θα είναι μια εύκολη και ευχάριστη μέρα για σας η σημερινή, φίλοι Κριοί, ίσως γιατί χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τις υποχρεώσεις και τις δυσκολίες της δουλειάς σας, παράλληλα δε, να ασχοληθείτε με τις ανάγκες και της επιθυμίες των αγαπημένων σας ατόμων και του ερωτικού σας συντρόφου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, πιθανόν να σας κάνει περισσότερο επιθετικούς, παρορμητικούς και ευέξαπτους με το παραμικρό, περιορίστε τα νεύρα και το άγχος, δείξτε αδιαφορία στις προκλήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, για να καταστρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με σιγουριά και σοβαρότητα, επενδύστε στην καλή σας τύχη και την εκτίμηση των κοντινών σας προσώπων, για να απολαύσετε όμορφες, τρυφερές και χαρούμενες στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια και το αγαπημένο σας ταίρι. Μην κολλάτε στην ρουτίνα και τη στασιμότητα, χαλαρώστε, ηρεμήστε και χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που αξίζει και δικαιούται να έχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια σχετικά ήρεμη και χαλαρή μέρα είναι η σημερινή, φίλοι Δίδυμοι, που χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία σας με άτομα που δε γνωρίζετε αρκετά καλά και ίσως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας. Μην αφήνετε να μπουν στον προσωπικό και συναισθηματικό κύκλο της ζωής σας εμπόδια και μπερδέματα, που μπορούν από την μια στιγμή στην άλλη να ανατρέψουν το ισορροπημένο τοπίο, κρατηθείτε μακριά από ψεύτικα λόγια και φρούδες υποσχέσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απομακρυνθείτε, φίλοι Καρκίνοι, από εντάσεις, διαξιφισμούς και εντάσεις σήμερα. Στον εργασιακό χώρο και στις κοινωνικές σας επαφές, μην αρπάζεστε με το παραμικρό και μη βγάζετε τα νεύρα και το θυμό σας σε κοντινά σας άτομα, που δεν έχουν ευθύνη. Μην αγνοείτε τους κινδύνους που υπάρχουν γύρω σας και μπορεί να επηρεάσουν τη σταθερότητα και την ισορροπία της συναισθηματικής σας ζωής, ακούστε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ξεχάστε τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σας.

ΛΕΩΝ
Τα σημερινά παιχνίδια της Σελήνης, αγαπητοί Λέοντες, είναι πιθανό να σας αναγκάσουν να προβάλλετε ακόμα περισσότερο τις ικανότητες και τα δημιουργικά σας ταλέντα, σε σημείο όμως που ίσως παρεξηγηθείτε από τους συναδέλφους και τα κοντινά σας πρόσωπα. Προσέξτε τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας, ας είστε περισσότερο ταπεινοί και μετριόφρονες για να κερδίσετε την τρυφερότητα και την ζεστασιά του ερωτικού σας συντρόφου, μαγνητίζοντας με αισθησιασμό και πάθος τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δε χρειάζεται να διεκδικήσετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση, φίλοι Παρθένοι, γιατί απλούστατα τα ήδη συγκεκριμένα και ουσιαστικά σας σχέδια παίρνουν σάρκα και οστά σήμερα, οι πρωτοβουλίες που είχατε πάρει το προηγούμενο διάστημα, φέρνουν την προσωπική και οικονομική σας καταξίωση. Απολαύστε με φίλους, με αγαπημένα άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο χαλαρές και ήρεμες στιγμές, μια αίσθηση ξεγνοιασιάς και ικανοποίησης κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, επωφεληθείτε χωρίς γκρίνια και δισταγμούς. 

ΖΥΓΟΣ
Αποστασιοποιηθείτε λιγάκι από τις έντονες και έκρυθμες καταστάσεις, αγαπητοί Ζυγοί, η μέρα εγκυμονεί κινδύνους στον εργασιακό σας χώρο, μην τα βάζετε με ανωτέρους και μη διαπληκτίζεστε με συναδέλφους και κοντινά πρόσωπα, επικεντρώστε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στο μονοπάτι που ακολουθείτε και τις ατομικές σας ανάγκες. Το τετράγωνο Ερμή-Άρη είναι βέβαιο πως σας κάνει περισσότερο οξύθυμους και νευρικούς, φιλοσοφείστε τη ζωή και μην πετροβολάτε τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εστιάστε σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, στα πρακτικά και δημιουργικά θέματα της καθημερινότητας, γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διαλλακτικοί με τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της δουλειάς σας, μην γίνεστε αυταρχικοί και εξουσιαστικοί στα προσφιλή σας άτομα για να κατακτήσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και όχι λάδι στην φωτιά σε μια σημαντική κουβέντα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσαρμοστείτε στις ανάγκες του δεσμού σας χωρίς άγχος και νεύρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ουδέτερη μέρα ανατέλλει, αγαπητοί Τοξότες, που μπορείτε να απολαύσετε και να διαισθανθείτε τις ευχάριστες και χαρούμενες αλλαγές που έρχονται στην προσωπική, επαγγελματική και συναισθηματική σας ζωή, η μεταμόρφωση που αναζητούσατε σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας γίνεται πλέον πραγματικότητα. Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα στα ερωτικά σας όσοι από σας ψάχνετε την αληθινή αγάπη, οι δε ζευγαρωμένοι δείξτε γενναιόδωρα τα αισθήματά σας στο ταίρι σας, χωρίς δισταγμό και αμφιβολίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας ένα φιλόδοξο σχέδιο στη δουλειά σας, φίλοι Αιγόκεροι, που απαιτεί σχολαστικότητα και αυτοσυγκέντρωση, τότε προσέξτε ιδιαίτερα τις παγίδες και τις προκλήσεις που στήνονται στο περιβάλλον που κινείστε, δείχνοντας παγωμένη και αδιάφορη στάση. Μην εμπλέκεστε σε διαξιφισμούς και εντάσεις στην συναισθηματική και προσωπική σας ζωή, αποφύγετε τις εσπευσμένες αποφάσεις και τις επιπόλαιες επιλογές, που ίσως σας βγουν σε κακό και δημιουργήσουν μόνιμες ρήξεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να παραδεχτείτε, αγαπητοί Υδροχόοι, πως είστε ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι άνθρωποι και αυτό είναι πιθανόν να προκαλέσει σήμερα αντιπάθειες και συμπάθειες στον χώρο που κινείστε, είτε αφορά στη δουλειά σας, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Είναι μια όχι και τόσο ευνοϊκή μέρα για σας, προσπαθήστε λοιπόν να τηρήσετε αντικειμενική στάση και διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σας, μην γκρινιάζετε άσκοπα και μη σκαλίζετε τις ατέλειες του δεσμού σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή σύνοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα, φίλοι Ιχθύες, αναπτύσσει ακόμα περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα πριν ακόμα συμβούν. Αγωνιστείτε με ηρεμία και πραότητα για να κατακτήσετε τις ιδέες, τα πιστεύω και τους στόχους σας, μην παρασύρεστε από άκαρπες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους στην ερωτική σας ζωή, μην υποκύψετε σε άγονες και σκιώδεις συζητήσεις, που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου