8.10.16

Ζώδια σήμερα 8 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σύνοδο με τον Άρη, θα είναι τέλεια για εσάς. Χαρούμενα γεγονότα θα έρθουν στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Κάποια καινούρια σχέδια έρχονται στο προσκήνιο. Μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, για να μην έχετε προβλήματα αργότερα. Στον ερωτικό σας τομέα τα πράγματα πάνε από το καλό, στο καλύτερο. Stay positive και όλα θα πάνε καλά, αν το θέλετε και εσείς! 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σύνοδο με τον Άρη, η σημερινή μέρα, κρύβει πολλές-πολλές εκπλήξεις για εσάς. Θα κάνετε τα αδύνατα, δυνατά για να αλλάξετε τη βαρετή καθημερινότητα. Ασχοληθείτε με πράγματα και χόμπι που σας αρέσουν, όπως ο χορός ή η μαγειρική. Στα ερωτικά σας, το πάθος και ο ενθουσιασμός θα είναι ακόμα με το μέρος σας. Μην αφήνετε τρίτους να μπαίνουν στη προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία, και σύνοδο με τον Άρη, σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές πάθους και ηδονής. Οι αδέσμευτοι έχετε πιθανότητες να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας και όχι μόνο. Ακόμη, μη διστάσετε να κλείσετε νέες συμφωνίες στην επαγγελματική σας ζωή, γιατί θα έχετε οφέλη. Εκμεταλλευτείτε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν αυτό το διάστημα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
On your game, θα είστε και τη σημερινή σας μέρα. Θα είστε μέσα σε όλα και αυτό θα σας κάνει ενθουσιώδεις και αισιόδοξους για το μέλλον. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σύνοδο με τον Άρη, ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να χαλαρώσετε με το ταίρι σας, να παρακολουθήσετε κάποια θεατρική παράσταση ή και ακόμα να κάνετε μια απλή βόλτα. 

ΛΕΩΝ
Τέλος τα δύσκολα για εσάς. Η καλοπέραση και τα πάρτι ξεκινούν! Η καλή διάθεση σας, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα και αισιόδοξα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σύνοδο με τον Άρη, αρχίζουν τα πράγματα να κυλούν ομαλά και ήρεμα για σας αυτό το διάστημα. Love is your drug! Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας πιο εύκολα. Μη φοβάστε τίποτα. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σύνοδο με τον Άρη, στην εργασία σας θα απολαύσετε την αναγνώριση για τις προσπάθειες που έχετε κάνει και για όσα έχετε προσφέρει αυτό το διάστημα. Θα είναι μια ευχάριστη ώρα για εσάς. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον/στην αγαπημένο σας και δε θα χάσετε. Από την άλλη, μπορεί να συναντήσετε κάποια μικροπροβλήματα στη καθημερινότητά σας. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σύνοδο με τον Άρη, θα κάνετε τα πάντα για να χαλαρώσετε και να ξεχάστε ό,τι άσχημο περάσατε αυτό το διάστημα. Αυτή η μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το/τη σύντροφό σας και να βρείτε μαζί του/της λύσεις στα προβλήματά σας. Ανοίξτε τη καρδιά σας και μιλήστε για ό,τι σας απασχολεί. Ακόμη, κάντε πράγματα που αγαπάτε, για να απομακρύνετε τον εαυτό σας από δυσάρεστες σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία, και σύνοδο με τον Άρη, οι υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα να έχετε αρκετό άγχος και στρες. Αυτό το διάστημα θα είναι κουραστικό για εσάς, γιατί θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία σας. Ωστόσο, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάποια θέματα που προηγουμένως ήταν σε σύγχυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε κάποια θέματα που το τελευταίο διάστημα ήταν σε ασάφεια. Επίσης, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία, και σύνοδο με τον Άρη, θα είναι σημαντικό μερικά πράγματα να τα οργανώσετε με τάξη και προσοχή. Στον ερωτικό σας τομέα, τα πράγματα θα κυλίσουν ομαλά και ήρεμα. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με την παρέα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ι can't wait for the weekend to begin! Όλοι περιμένουν το σαββατοκύριακο, άλλα εσείς το έχετε μεγάλη ανάγκη, γιατί η καθημερινότητά σας είναι πολύ δύσκολη. Οι διαθέσεις σας πολλές φορές θα είναι απρόβλεπτες, ειδικά στις σχέσεις σας με το πρόσωπο που αγαπάτε. Γι’ αυτό κάντε τα αδύνατα δυνατά, για να σώσετε τη σχέση σας. Παράλληλα, μιλήστε σε δικά σας άτομα για να σας βοηθήσουν σε ό,τι πρόβλημα σας απασχολεί αυτή τη περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία, και σύνοδο με τον Άρη, θα μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, γιατί η δυναμικότητά σας θα είναι μεγάλη. Τώρα θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Με το/τη σύντροφό σας θα τα πατέ πολύ καλά αυτό το διάστημα. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον. Love is in the air για εσάς!

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σύνοδο με τον Άρη, θα είναι μια χαλαρή και ήρεμη για εσάς. Στα αισθηματικά σας, όσοι είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε το άλλο σας μισό, θα κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει πολύ. Αποφύγετε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για συνεργάτες και άτομα κύρους από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου