6.10.16

Ζώδια σήμερα 6 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλότερα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα και ίσως να σας απασχολήσει ένα εργασιακό δίλημμα που θα προκύψει. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Κρόνο προσοχή να μην μετατρέψετε το πείσμα σε εμμονή. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα προκύψουν γεγονότα που δεν θα τα περιμένετε, θα σας εκπλήξουν και θα σας φέρουν ανυποψίαστες θετικές αλλαγές. Με λίγα λόγια θα σημειωθούν απρόβλεπτα συμβάντα που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας. Χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Στον ερωτικό σας τομέα η εμφάνιση προσώπου που είχε διαγραφεί από τη σκέψη σας, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας ανοίξουν ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φτάσετε στον στόχο σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και θα δείτε πως δεν θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πνίγει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν και θα παραγκωνίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, κύρια επιδίωξη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους γι αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες, κλείνοντας την μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη. 

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Κρόνο για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, γιατί θα σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις που κατά πάσα πιθανότητα μετά θα μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων, διατηρήστε ακμαία την ψυχολογία σας και εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να πέσετε θύμα κουτσομπολιών, γι αυτό αν υπάρχει κάτι που επιθυμείτε να το κρατήσετε κρυφό, τότε προσέξτε σε ποιό άτομο θα μιλήσετε και τι θα πείτε. Αποφύγετε επικριτικές εκφράσεις, φανείτε φειδωλοί στα σχόλια σας. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να εκδηλώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε συγκεκριμένο πρόσωπο τότε να το κάνετε, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα σταθεί στο πλευρό σας, θα σας δώσει το άνοιγμα που ψάχνετε.

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα και διάθεση για έντονη δράση. Θα κλείσετε επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ολοκληρώσετε τυχόν διαπραγματεύσεις και σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, θα λάβετε θετική απάντηση. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα ερωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Κρόνο ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τη Σελήνη θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας  επαγγελματικές ή ερωτικές , ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο ώριμη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας και σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε εμπιστοσύνη και πολύ θερμές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχία. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα αρκεί να χειριστείτε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε οικονομικές διεκδικήσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Κρόνο, ίσως να θελήσετε να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας ερωτικές ή επαγγελματικές.  Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα φέρετε στα νερά σας κάποια συγκεκριμένα άτομα που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Ήλιο προσοχή στις υπερβολές και στις εξιδανικεύσεις. Καλό θα είναι να μην φανείτε ευάλωτοι ή ευκολόπιστοι, αποφύγετε να ρισκάρετε παραπάνω από όσο θα πρέπει. Η συμβουλή μου είναι να περάσετε από κόσκινο ό,τι σας πουν ή ό,τι σας υποσχεθούν, μην στηριχτείτε σε λόγια που δε θα συνοδεύονται από πράξεις. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, κάντε τον κόπο να οριοθετήσετε την τάση σας για άσκοπα έξοδα, προσπαθήστε να φανείτε προνοητικοί σε οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα φέρει θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο προσοχή στο να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας οδηγήσει σε ενέργειες μη συνηθισμένες για εσάς,  θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, το νου σας να μην πέσετε σε υπερβολές. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου