6.10.16

Εγκαινιάσθηκε η 1η έκθεση επίλεκτων προϊόντων της Αργολίδας


Για πρώτη φορά, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το ΦΟΥΓΑΡΟ συνδιοργανώνουν την 1η έκθεση επίλεκτων προϊόντων από παραγωγούς της Αργολίδας, με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός, με τίτλος "Οι καρποί της Αργολίδας".

Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος καθώς ο Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης ακύρωσε το ταξίδι του στο Ναύπλιο για υπηρεσιακούς λόγους.

Στην έκθεση αυτή λαμβάνουν μέρος 16 παραγωγοί οι οποίοι παρουσίασαν στο κοινό τα προϊόντα τους, τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα.

Έως και τις 9 Οκτωβρίου λοιπόν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χυμούς, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, κρασιά, μπύρες, μέλι, ελαιόλαδο, ζυμαρικά και γλυκά από όλη την Αργολίδα.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ. Γκιόλας, η ιδιοκτήτρια του πολυχώρου «Φουγάρο» Φλωρίκα Κυριακοπούλου, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Β.Σιδέρης και Φ.Στεφανόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Ε.Παναγιωτοπούλου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου, ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Χρηστίδης, η πολιτευτής Αργολίδος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου κα.


ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου