1.10.16

Περισσότεροι από 250 αθλητές θα είναι αύριο στην εκκίνηση του Energy Triathlon Tolo!


Όλα είναι έτοιμα για το Energy Triathlon Tolo 2016 που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Περισσότεροι από 250 αθλητές όλων των ηλικιών αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που περιλαμβάνει Ολυμπιακή απόσταση Τριάθλου, Super Sprint τρίαθλο, Aquathlon και παιδικό αγώνα τριάθλου.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών, όπως ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γρηγόρης Σουβατζόγλου και οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Άγγελος Μαυρογιάννης, Σπύρος Χρυσικόπουλος και Μαριλού Καζαμαριώτη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα είναι στο Τολό, ενώ η διαδρομή της ποδηλασίας στη μεγάλη απόσταση θα συνδέσει ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με το Ναύπλιο!

Διοργανωτές του αγώνα είναι ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races με συνδιοργανωτές την εταιρεία “Carefull”τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος»

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν κλείσει. Κάποιες θέσεις είναι ακόμα διαθέσιμες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γραφτούν στους αγώνες σήμερα Σάββατο ως τις 20.00 και αύριο Κυριακή το πρωί 07.00-09.00 στη Γραμματεία του Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου