16.10.16

Ζώδια σήμερα 16 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Ανατρεπτική, επαναστατική και φλογερή προβλέπεται η σημερινή μέρα για εσάς αγαπητοί Κριοί, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας να δυναμιτίζει όλες εκείνες τις ένθερμες και ενθουσιώδεις πτυχές του χαρακτήρα σας, γι’ αυτό είναι χρήσιμο να ξεθυμάνετε τον παρορμητισμό και την ευρηματικότητά σας, στις μοναχικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, απελευθερώνοντας τον αισθησιασμό και την αφοσίωση σας και όχι σε άσκοπες εκρήξεις και εντάσεις που ίσως αποβούν μοιραίες για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα φίλοι Ταύροι, γίνεστε περισσότερο ευέλικτοι και διαλλακτικοί στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, δεν αμελείτε την εξωτερική εμφάνιση και την υγεία σας. Ίσως οι σκέψεις και οι έγνοιες σας πλανεύονται από καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχετε επιλύσει ακόμα, με αποτέλεσμα να απομακρύνετε από κοντά σας τον ερωτικό σας σύντροφο. Συμβιβαστείτε με τις σταδιακές, αλλά σταθερές αλλαγές στο δεσμό σας, μη ζητάτε κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σας προσφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προβάλλετε σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, τις πνευματικές και πνευματώδεις σας αρετές, το επικοινωνιακό σας ταλέντο και τη διπλωματία σας στις προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές, για να αποφύγετε τις δυσάρεστες ανατροπές και τις αμφίρροπες εξελίξεις που φέρνει η σημερινή Πανσέληνος. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και την ηρεμία σας, μέσα από ανάλαφρες συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς εξάρσεις και δραματική συμπεριφορά, μην πιστεύετε σε κακοπροαίρετα και εμπαθή σχόλια για το δεσμό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η Πανσέληνος στον Κριό, είναι αστρολογικά φαινόμενα αγαπητοί Καρκίνοι που σήμερα ασκούν επιρροή στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις, σε ζητήματα που αφορούν ένα παράπτωμα σας, μια σοβαρή απροσεξία, μια ατυχή στιγμή σας και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα για να αποφύγετε τα μπλεξίματα και τις παρεξηγήσεις με κοντινά σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Καθορίστε τα όρια και τις αντοχές σας για να μην έχετε διλήμματα και αγωνίες.

ΛΕΩΝ
Ίσως ματαιωθούν κάποια σχέδια που κάνατε για σήμερα με την Πανσέληνο στον Κριό, φίλοι Λέοντες, όμως τίποτα δεν ακυρώνεται από τους μακρόπνοους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Κάντε μια βόλτα με τους φίλους, με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ξεφύγετε από την ρουτίνα και τις φροντίδες της καθημερινότητας που επιβαρύνουν τις ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας, σας περιβάλλουν όμορφα εσωτερικά και αληθινά άτομα, εκμεταλλευτείτε την φροντίδα και το ενδιαφέρον τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενδιαφερθείτε με σοβαρότητα και σιγουριά, φίλοι Παρθένοι, για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας, ξεκαθαρίστε όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν λογαριασμούς και υποχρεώσεις, δίχως να αισθάνεστε ανασφάλεια πως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Πιθανόν κάποιες ανατρεπτικές και ίσως απρόσμενες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή δημιουργήσουν μπελάδες με το ταίρι σας, μην επιτρέπετε σε τρίτα λόγια να επηρεάζουν την ενότητα και την ομοψυχία του δεσμού σας, αποφύγετε τα πισώπλατα μαχαιρώματα. 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, απελευθερώνει μυστικές καταστάσεις και όλο το παρασκήνιο που στηνόταν το προηγούμενο διάστημα σε βάρος σας αγαπητοί Ζυγοί, γι’ αυτό συνιστάται μεγάλη προσοχή στις ισορροπίες που μπορεί να ταρακουνηθούν στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Μετριάστε την παρορμητικότητα, τον ενθουσιασμό και το θάρρος σας, αν δε διαπιστώσετε εκ των προτέρων την αγνότητα και την ειλικρίνεια στα αισθήματα και τις προθέσεις των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο περίεργες και παράλογες σας φαίνονται κάποιες καταστάσεις ή γεγονότα φίλοι Σκορπιοί σήμερα, χρειάζεται να έχετε ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να αντιμετωπίσετε τις όποιες αντιξοότητες και δυσκολίες παρουσιαστούν. Μπορεί να αναστατωθείτε με λόγια ή πράξεις που προέρχονται από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από την οικογένεια ή τον ερωτικό σας σύντροφο, μην σκέφτεστε αρνητικά γιατί είναι μια παροδική κατάσταση που δοκιμάζει τις αντοχές και τις ανοχές σας, έχετε πίστη στις θέσεις και τα πιστεύω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διαθέστε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη και σιγουριά στις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας αγαπητοί Τοξότες, για να περάσουν ανεπαίσθητα και χαλαρά οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που προέρχονται από ένα οικονομικό θέμα που πρέπει να τακτοποιήσετε, από μια διαφωνία με τον άνθρωπο που στέκεται πλάι σας, από κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβετε για να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά, νερώστε τον θυμό και την αγανάκτησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να είσαστε σε επιφυλακή σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, να προσέχετε ιδιαίτερα τα νεύρα και την απογοήτευση που ίσως αισθάνεστε για θέματα και καταστάσεις που δεν πρόλαβαν να πραγματοποιηθούν. Η Πανσέληνος στον Κριό τονίζει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας που ίσως δεν συμβαδίζουν με τις επιδιώξεις και τα πιστεύω των αγαπημένων σας προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Αποφύγετε να επιλύσετε τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το δεσμό σας, χαλαρώστε και αντισταθείτε στις ανατρεπτικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πυροδοτούνται ο αυθορμητισμός, ο δυναμισμός και ο παρορμητισμός σας αγαπητοί Υδροχόοι σήμερα, οι πλανητικές συγκυρίες ίσως σας παρασύρουν σε έναν χορό προκλήσεων και ανταγωνιστικής διάθεσης, μην ενδώσετε με γκρίνια και απερισκεψία, τιθασεύστε τις ανασφάλειες και το άγχος σας, δίχως να κλείνεστε στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, για να θυμίσετε στον ερωτικό σας σύντροφο πόσο σας λείπουν οι ζεστές, τρυφερές και δοτικές στιγμές στο δεσμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Δημιουργείστε σήμερα φίλοι Ιχθύες τις ευμενέστερες συνθήκες στην καθημερινότητά σας, που θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για να διεκπεραιώσετε τις ευθύνες και τα βάρη που έχετε αναλάβει στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Η σημερινή Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας, να διαισθανθείτε τις εσωτερικές ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, κάνοντας μικρές υποχωρήσεις και ουσιαστικές αλλαγές στη σχέση σας.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου