19.9.16

"ΜΗΔΕΙΑ" σήμερα στο ΆργοςΣήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, η "ΜΗΔΕΙΑ" του Μποστ, μια παράσταση που αξίζει πολλά χειροκροτήματα, θα παιχτεί, στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους!
Πρόκειται για μια καταπληκτική δουλειά του Γιάννη Σαρηγιάννη, με την Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν μέχρι τώρα στη Νέα Κίο, στο Ναύπλιο και στη Νέα Τίρυνθα...

Η "ΜΗΔΕΙΑ" του Μποστ, με τον τρόπο που αποδίδεται, κερδίζει με τον "μπαλτά" της το ενδιαφέρον, το χειροκρότημα, το γέλιο αλλά και τον ενθουσιασμό των θεατών... Η παράσταση στο Άργος, που έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στο Αρχαίο Θέατρο, εξαιτίας των πολύ καλών κριτικών που την ακολουθούν αλλά και της φήμης που προηγείται αυτής... 

Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μια πολύ επαγγελματική δουλειά ερασιτεχνών ηθοποιών που "έλιωσαν" στις πρόβες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Σαρηγιάννη, ο οποίος μας έχει συνηθίσει  χρόνια τώρα σε άρτιες δραματοποιήσεις και θεατρικές παραστάσεις από παιδιά (παλαιότερα, με το ΚΔΑΠ Νέας Κίου) αλλά και ενήλικες που μοχθούν πάνω στη σκηνή προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Και βέβαια να πούμε πως η Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου δεν είναι η πρώτη φορά στην 35χρονη πορεία της που μας εκπλήσσει ευχάριστα! Και σίγουρα έχει να μας δώσει πολλά και στο μέλλον!Η ανακοίνωση του Μορφωτικού Συλλόγου αναφέρει: 

Η "Μήδεια" του Μποστ στο αρχαίο Θέατρο Άργους τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:30. 
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρηγιάννης, Χορογραφία: Μόνικα Κολοκοτρώνη. 

Η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, μετά από αίτημα της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και του κόσμου παρουσιάζει τη "Μήδεια" του Μποστ για φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί όταν η τέχνη συναντά την αλληλεγγύη και το συνάνθρωπο τότε "συμβαίνει" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! 

Σας καλούμε όλους ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια συμμετοχής σε ανάγκη συμπολιτών μας, με οδηγό τη ψυχαγωγία και τη συλλογικότητα. 

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με τη χορηγία τους και τον εθελοντισμό τους στην υλοποίηση της παράστασης.

Οικονομική ενίσχυση: 5€


Από το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας ΚίουΝα θυμίσουμε τους συντελεστές της παράστασης :  

Κείμενο : Μέντης Μποσταντζόγλου (Μποστ)
Σκηνοθεσία - Προσαρμογή - Μουσική Επιμέλεια : 
Γιάννης Σαρηγιάννης
Χορογραφία - Κινησιολογία : Μόνικα Κολοκοτρώνη
Σκηνικά : Τάκης Κοκκινόπουλος, Λευτέρης Γιαγκιόζης
Κοστούμια : Τάκης Κοκκινόπουλος

Διανομή

Μήδεια : Πένυ Γαβρίλη
Ιάσωνας : Σπύρος Β. Πούλος
Τροφός: Στέλιος Κοινωνής
Καλόγρια : Τζίνα Αραπάκη
Οιδίποδας: Γιάννης Κράντος
Αντιγόνη : Δήμητρα Κατσικίδη
Ψαράς - Καλόγερος : Στέλιος Σάμιος
Ευρυπίδης : Χάρης Καραποστόλης
Εξάγγελος - Κορυφαία χορού : Σμαρώ Μανινή
Χορός : Μυρτώ Χατζηγεωργίου, Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, Έλενα Μιλτιαδάκου, Μαλένα Μανκαρέλλα, Στέλλα Κατσουλιέρη

Φωτισμός : Ίων Ξυπολιάς
Κατασκευή σκηνικού : Λευτέρης Γιαγκιόζης, Θύμιος Κέψος
Κατασκευή κοστουμιών : Ευδοξία Χατζηκωνσταντίνου, Όλγα Κοντού
Οργάνωση ήχου: Μιχάλης Καλαματιανός
Υπεύθυνος παραγωγής : Νίκος ΚοντόςΣήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Άργους... ΜΗΝ χάσετε αυτή την παράσταση! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου