21.9.16

Ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και ρίξτε το βάρος σας σε κινήσεις που μπορεί να σας βάλουν σε προβλήματα και πρόσθετες υποχρεώσεις στη δουλειά σας. Δεν ευνοούνται ανοίγματα και ανεξέλεγκτες αποφάσεις σήμερα, μείνετε καλύτερα στη σιγουριά και τη γνώριμη σταθερότητα της καθημερινότητας, γιατί ίσως επιφυλάσσονται εκπλήξεις και αλλαγές στα οικονομικά σας, που θα ανατρέψουν την ισορροπία σας. Το ερωτικό κλίμα είναι αρκετά θερμό, οι αδέσμευτοι μείνετε έξω από περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, φίλοι Ταύροι, ανοίγεται ένα θετικό παράθυρο για τις επιδιώξεις σας, παρόλο που βγαίνετε από ένα δύσκολο διάστημα στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σας, εμφανίζονται ευκαιρίες για τις φιλοδοξίες σας που κυνηγούσατε εδώ και αρκετό καιρό. Η σταθερότητα στα προσωπικά και τα συναισθηματικά σας ανανεώνει τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, οι δε αδέσμευτοι, επιδίδεστε σε έντονη δράση για να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο αγαπητοί Δίδυμοι, οπότε η μέρα ξεκινά με χρήσιμα και πολύτιμα δώρα για εσάς. Έχετε περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα η τύχη είναι με το μέρος σας για τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα αν κινηθείτε με σύνεση και συγκαταβατικότητα. Προσοχή στα περιττά έξοδα, μην κάνετε παράλογα ανοίγματα που ίσως φέρουν σε δύσκολη θέση και τα κοντινά σας πρόσωπα. Ελάτε πολύ κοντά με το ταίρι σας, χαλαρώστε απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανατέλλει για σας, αγαπητοί Καρκίνοι, μία ημέρα με απρόβλεπτα και ξαφνικά γεγονότα, για αυτό προετοιμαστείτε για θετικές αλλαγές που εξαρτάται από το χέρι σας να αλλάξετε γεγονότα και καταστάσεις γύρω σας, εκπληρώνοντας έτσι τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Στα αισθηματικά σας μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες και παράπονα από το ταίρι σας, πράγμα που χρειάζεται αλλαγή στη στάση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του ανθρώπου που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ
Με την Σελήνη σήμερα να κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία, είναι βέβαιο πως γεννιούνται ευχάριστα συναισθήματα, φίλοι Λέοντες, έτσι ώστε να εξετάσετε με ζωντάνια και δημιουργικότητα τις προοπτικές στη δουλειά σας, ενώ παράλληλα ανθίζει ένα ευχάριστο κλίμα στη συναισθηματική σας καθημερινότητα. Μιλήστε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα με το σύντροφό σας, μην αμφιβάλετε για την αφοσίωση και την αποκλειστικότητα της σχέση σας, γιατί ίσως υπάρξουν ανεπανόρθωτες διαφωνίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα φίλοι Παρθένοι, βοηθά στο να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τα διλήμματα των προηγούμενων ημερών, είτε αυτά αφορούν στη δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και κοινωνική σας καθημερινότητα. Μην δείχνετε την αγάπη σας μόνο με λόγια, προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και κατανόησης για να επιβεβαιώσετε την μονιμότητα και τη σταθερότητα στο δεσμό σας, μην αφήνετε το παρελθόν να επηρεάζει το ευοίωνο ερωτικό σας μέλλον. 

ΖΥΓΟΣ
Ξαναβρείτε το χιούμορ και την ζωντάνια σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, ως εκ τούτου προβλέπεται μία ημέρα που η ξεγνοιασιά και το κέφι έχουν πρωταρχικό ρόλο. Να είσαστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το σύντροφό σας, μιλήστε με γλυκύτητα και ευγένεια για να απομακρυνθούν και οι παραμικρές διαφορές που δημιουργούν ένταση και ανταγωνιστική διάθεση, ενώ οι αδέσμευτοι κερδίστε τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον μιας τρυφερής γνωριμίας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα ανατέλλει ευχάριστα για σας, φίλοι Σκορπιοί, δημιουργώντας τη διάθεση να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα στο χώρο της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής, που θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχες στιγμές με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να κλείσετε νέες συμφωνίες, να γνωρίσετε ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, για τους δε αδέσμευτους φίλους ίσως είναι η ευνοϊκότερη μέρα για να κατακτήσετε ένα τρελό, άπιαστο, ερωτικό σας όνειρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείτε σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, να ρυθμίσετε πρακτικά, οικονομικά και λειτουργικά θέματα της καθημερινότητά σας και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της δουλειάς σας και της προσωπικής σας ζωής. Εξομαλύνετε τις όποιες διαφορές υπάρχουν με τον ερωτικό σας σύντροφο, δώστε προτεραιότητα σε μια συζήτηση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, οι όψεις της Σελήνης με τους άλλους πλανήτες είναι άκρως βοηθητικές για να ξεπεράσετε τις διαφωνίες και τις προκλήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πολύ πιθανό, φίλοι Αιγόκεροι, να υπάρξουν σήμερα επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά σας και να απαιτηθεί από εσάς να δείξετε οργανωτικότητα και δυναμισμό, για να ξεπεραστούν οι αντιξοότητες και οι παγίδες από συνεργάτες και προσφιλή σας άτομα. Οι αδέσμευτοι ίσως γοητευτείτε από μια καινούρια γνωριμία, οι δε δεσμευμένοι, διαθέστε περισσότερο χρόνο και χώρο στο ταίρι σας, για να ικανοποιηθούν τα θέλω και οι επιθυμίες σας με τον πιο ιδανικό και ζεστό τρόπο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν αποκλείεται καθόλου μία τάση ανεμελιάς και επιπολαιότητας, φίλοι Υδροχόοι, με την Σελήνη στους Διδύμους να επηρεάζει το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό φανείτε συντηρητικοί στα έξοδα και τις επιθυμίες σας, ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η συνεννόηση και η κατανόηση με το ταίρι σας. Μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε με νευρικότητα και άγχος μια κατάσταση που σας βασανίζει στα ερωτικά σας, δείξτε καλή θέληση και σύμπνοια στη σχέση σας. 

ΙΧΘΥΣ
Με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, φίλοι Ιχθύες, είναι μια μέρα αρκετά έντονη, αλλά ταυτόχρονα ανακουφιστική από τα ουσιαστικά και σημαντικά προβλήματα και τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Εισπνεύστε ζωντάνια και αισιοδοξία, οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση στα δημιουργικά ταλέντα και τις ικανότητές σας και εξωτερικεύστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, δίχως να απαιτείτε να αλλάξουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου