9.8.16

Ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας, γιατί θα νιώθετε πως δεν ικανοποιείστε από τις εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν. Υπάρχει μία ασυνεννοησία που σας δημιουργεί ένταση και θα νιώθετε σήμερα ότι δεν μπορούν να σας καταλάβουν οι γύρω σας. Στην αισθηματική σας ζωή προσέξτε τη συμπεριφορά σας εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας, μη γίνετε απόλυτοι και άκαμπτοι στις συζητήσεις σας, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Μη ξεσπάσετε τα νεύρα σας από όσα σας απασχολούν στο ταίρι σας σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι επιθυμίες σας σε όλους τους τομείς σήμερα γίνονται προτεραιότητα. Φροντίζετε να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με τα άτομα που πρέπει και εξωτερικεύετε το συναισθήματά σας και τα θέλω σας. Η μέρα είναι καλή για να κάνετε μέσα σας και κάποια ξεκαθαρίσματα στους τομείς που νιώθετε εσείς οι ίδιοι ότι το έχετε περισσότερο ανάγκη. Λαμβάνετε ικανοποίηση εσείς οι δεσμευμένοι από τη σχέση σας και νιώθετε τη συναισθηματική σταθερότητα να επικρατεί με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυξημένες οι υποχρεώσεις σήμερα για εσάς, αλλά δε σας πτοεί τίποτα. Έχετε ενέργεια, έχετε δυναμισμό μπορείτε να καταφέρετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Η μέρα σας θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και σε κοινωνικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει ένα θέμα για το οποίο φαίνεται να υπάρχει διαφωνία. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας και αφήστε να πέσει και κάτι κάτω. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα επιθυμείτε να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με καλή διάθεση σήμερα σας βρίσκει η μέρα, καθώς η ψυχολογία σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και νιώθετε πολύ όμορφα. Κανονίζετε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά να περάσετε καλά μαζί τους. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να μπείτε σε μία νέα σχέση, που θα σας προσφέρει συναισθηματική ολοκλήρωση. Και εσείς οι δεσμευμένοι σήμερα επιθυμείτε να περάσετε καλά με το ταίρι σας και θα το πετύχετε.

ΛΕΩΝ
Θα νιώθετε σήμερα ότι οι γύρω σας, σας αδικούν και θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε και να βλέπετε τις καταστάσεις που βιώνετε με μια ματιά λίγο πιο παραπονιάρικη. Θέλετε να φέρετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους προς τη δική σας πλευρά και να έχετε συμμάχους σε ό,τι κι αν κάνετε. Δεν είναι πάντα εύκολο όμως, γιατί σε μερικές περιπτώσεις ίσως βρείτε τοίχο. Στα αισθηματικά σας θα είστε κάπως χειριστικοί απέναντι στο ταίρι σας και αυτό ίσως να φέρει κάποιες μικροεντάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα και θα φροντίσετε όπου κι αν πάτε, ό,τι και να κάνετε, να περάσετε όμορφα. Δεν επιθυμείτε να πάει χαμένη η μέρα σας και να μην ασχοληθείτε με όσα σας ευχαριστούν. Υπάρχει η τάση για καλοπέραση, για διασκέδαση για επαφές με φίλους, αλλά και για φλερτ. Εσείς οι δεσμευμένοι παρασύρετε το ταίρι σας σε καταστάσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σας κάνουν να περάσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές. Οι αδέσμευτοι, μέσα από την κοινωνικότητά σας σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε.

ΖΥΓΟΣ
Στρέφετε το ενδιαφέρον σας σήμερα στα οικονομικά σας και θέλετε να δείτε πώς μπορείτε να καταφέρετε να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες συνθήκες στην οικονομική σας ζωή. Φροντίζετε να δουλέψετε σκληρά αν δεν είστε σε άδεια, ίσως να κλείσετε και κάποιες συμφωνίες ιδιαίτερα συμφέρουσες. Στον αισθηματικό τομέα θέλετε να μιλήσετε εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας, προκειμένου να λύσετε κάποιες διαφορές που έχουν προκύψει τελευταία. Οι αδέσμευτοι αξιοποιείτε το χρόνο σας με τους φίλους σας και σκοπό έχετε τη διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ενδεχομένως να έχετε μία διάθεση του τύπου “μου φταίνε όλα”. Δε θα ξέρετε τι έχετε, τι σας φταίει και θα επικρατήσει μέσα σας το αίσθημα του ανικανοποίητου. Η μέρα σας όμως κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς τους δεσμευμένους, που θα νιώσετε τη γοητεία σας αυξημένη και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σας. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ίσως σήμερα σας δείξει με τον τρόπο του ότι η γοητεία σας δεν περνάει απαρατήρητη, κάθε άλλο μάλιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα διχαστείτε λίγο ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να φέρετε εις πέρας, αλλά και σε αυτά που θέλετε εσείς πραγματικά να κάνετε. Το μυαλό σας είναι στη διασκέδαση και στην ανεμελιά. Υπάρχουν όμως και θέματα που τρέχουν και απαιτούν τη δική σας συμβολή, έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εσάς τους αδέσμευτους, αλλά ίσως να μην έχετε τον τρόπο να εκφράσετε όλα αυτά που έχετε μέσα σας. Οι δεσμευμένοι επιδιώκετε να περάσετε χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαλαρή θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς, όχι με πολλές υποχρεώσεις και με βασικό σύνθημα την ξεκούραση και την χαλάρωσή σας. Θέλετε να περάσετε καλά με τους φίλους σας, επιδιώκετε να τους δείτε και να καταφέρετε να τους ευχαριστήσετε. Θα είστε και ιδιαίτερα βοηθητικοί απέναντί τους σε ό,τι κι αν τους απασχολεί. Στην αισθηματική σας ζωή ως φαίνεται κάτι σας λείπει εσάς τους αδέσμευτους, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μήπως; Κάνετε μία αναδρομή σε διάφορα που έχετε ζήσει κατά το παρελθόν, αν και δε θα θέλατε να δείτε το ίδιο έργο σε επανάληψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομικές συμφωνίες κι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι στην ημερήσια διάταξη σήμερα για εσάς. Φαίνεται πως ακόμα έχετε διάφορα θέματα να διευθετήσετε και προσπαθείτε να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας έτσι, ώστε να τα προλάβετε όλα. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς και η επιθυμία εσάς των αδέσμευτων, για ερωτικό παιχνίδι. Δε θέλετε να μπείτε σε μία σχέση, αναζητάτε την περιπέτεια και εκείνο το άτομο που δε θα έχει ιδιαίτερες αξιώσεις από εσάς σήμερα.

ΙΧΘΥΣ
Έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα έχετε σήμερα και θα περάσετε όμορφα τη μέρα σας, όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να δημιουργήσετε εκείνες τις καταστάσεις γύρω σας που δε θα σας πιέσουν, αλλά θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφα τη μέρα σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει η τάση να μην ξέρετε τι θέλετε, εσείς οι αδέσμευτοι. Επιθυμείτε να έχετε μια ερωτική ζωή που σας ευχαριστεί, αλλά δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα τα θέλω σας.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου