29.8.16

Ζώδια σήμερα 29 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας φέρνει στην επιφάνεια τις βαθύτερες επιθυμίες σας κι εσείς νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να τις αφουγκραστείτε και να τις καλύψετε. Ασχολείστε μόνο με ότι σας ευχαριστεί και σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα κι είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Ενδεχομένως σήμερα να ασχοληθείτε και με πρακτικά ζητήματα που αφορούν στο σπίτι σας, όπως η αλλαγή διακόσμησης ή γενικότερα η ανανέωση του χώρου που ζείτε. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι σχετικά από αυτά που ζητάτε σε μία σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ
Όλα όσα πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα ενδεχομένως να σας πιέσουν, αλλά εσείς θα βρείτε τον τρόπο να τα καταφέρετε. Κάποια ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακά θέματα ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο και να σας προβληματίσουν. Μην πάρετε θέση σε ζητήματα που δε σας αφορούν άμεσα. Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο διπλωματικοί. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι καταφέρνετε να φέρετε την επικοινωνία με το ταίρι σας εκεί που εσείς θέλετε. Βελτιώνεται η επικοινωνία σας με το ταίρι σας και νιώθετε όμορφα πλέον στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα απαιτεί την προσοχή και την προσήλωσή σας στα επαγγελματικά ζητήματα, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να είστε πιο εξωστρεφείς και αποδοτικοί σε αυτόν τον τομέα. Θα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα επαγγελματικά σας και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα βελτιωθούν. Στην αισθηματική σας ζωή αναζητάτε σήμερα την ασφάλεια και νιώθετε όμορφα με τις επιλογές σας εσείς οι δεσμευμένοι. Θέλετε να ξέρετε πού βαδίζετε και ενδέχεται να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας, έτσι ώστε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της εξέλιξής της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ό,τι βήματα κι αν κάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θέλετε να τα κάνετε, αλλά να νιώθετε εντάξει και κυρίως να αισθάνεστε ασφάλεια. Δε θέλετε και δεν είστε σε θέση να πάρετε πάσης φύσεως ρίσκα, γιατί αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε, είναι η σιγουριά στο αποτέλεσμα των επιλογών σας. Η μέρα θα έχει αρκετές επαφές για θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι κινείστε μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Ίσως η σκέψη σας να βρίσκεται σε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Να θυμάστε όμως ότι και το παρόν έχει πολλά να σας προσφέρει.

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας σήμερα θα αλλάζει σύμφωνα με όλα όσα θα διαδραματίζονται σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε αρκετές αναβολές σε θέματα που σας απασχολούν κι αυτό ενδεχομένως να σας εκνευρίσει λίγο. Μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση, γιατί μπορεί να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει μία έντονη κινητικότητα για εσάς τους αδέσμευτους, καθώς θα δείτε ότι θα γοητεύσετε με την παρουσία σας και θα έχετε μία κατάκτηση που θα σας ενθουσιάσει ιδιαίτερα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες ανασφάλειες που θα έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή, ίσως βγουν στην επιφάνεια τη σημερινή μέρα και εσείς καλείστε να τις διαχειριστείτε. Θέλετε να είστε εντάξει απέναντι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να μην έχει κανείς παράπονο από εσάς. Οργανώνετε έτσι το χρόνο σας έτσι, ώστε να είστε όσο το δυνατόν αποδοτικοί. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι, μέσα από τις αυξημένες κοινωνικές επαφές που θα έχετε, ίσως σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία, που θα μπορέσει μελλοντικά να εξελιχθεί σε σχέση. 

ΖΥΓΟΣ
Είναι μεγάλη ευκαιρία σήμερα να αφιερώσετε χρόνο για να δείτε τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι και η ανάγκη σας που σας οδηγεί στο να έρθετε πιο κοντά με αυτά τα πρόσωπα, έτσι ώστε να μοιραστείτε τα νέα σας. Γενικότερα, σήμερα θα έχετε μία διάθεση για ευχάριστες περιπέτειες και ξέγνοιαστες στιγμές. Και στην ερωτική σας ζωή θα έχετε χαλαρή διάθεση εσείς οι δεσμευμένοι και θα θελήσετε να μοιραστείτε με το ταίρι σας πρωτότυπες και ξέγνοιαστες στιγμές. Έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας και η επικοινωνία σας θα είναι πάρα πολύ ουσιαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάνετε σήμερα φόκους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Θέλετε να ξεχωρίσετε, να αναδειχθείτε και να αναγνωριστεί με κάθε τρόπο η αξία σας. Προσπαθείτε πολύ και προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είστε σε μία φάση όπου αυτό που ουσιαστικά θέλετε, είναι να μη μείνετε στάσιμοι στον επαγγελματικό τομέα. Αλλαγές θέλετε να κάνετε και στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι, που πλέον δε θέλετε να είστε άλλο μόνοι σας και κινείστε έτσι, ώστε να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σας σήμερα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε στα επαγγελματικά σας, γιατί θα έχετε την τάση να είστε αποδοτικοί σε ό,τι κι αν κάνετε. Θα θελήσετε σήμερα να ασχοληθείτε και με την οικονομική σας ζωή, να βάλετε σε μία τάξη τα έξοδά σας και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας σε αυτόν τον τομέα. Γενικά θα έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα και θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πολλά και ταυτόχρονα πράγματα. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε σήμερα να ανοιχτείτε συναισθηματικά με το δικό σας τρόπο απέναντι σε ένα πρόσωπο, που φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αναλωθείτε σήμερα σε σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα και χωρίς πολλές σκέψεις για όσα έχουν γίνει κατά το παρελθόν και ενδεχομένως να σας έχουν στεναχωρήσει. Κρατήστε τα μαθήματα από όλες αυτές τις καταστάσεις και φροντίστε να ζήσετε το παρόν, που έχει πολλά να σας προσφέρει. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σχέση σας, να την ανανεώσετε και να νιώσετε ότι σας καλύπτει απόλυτα, στο 100%. Οι αδέσμευτοι ίσως να θέλετε να ξέρετε τι νιώθει για εσάς ένα πρόσωπο, που δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα σκέφτεστε τη γνώμη των άλλων, το τι πιστεύουν για εσάς και το πώς σας αντιμετωπίζουν. Θα σας ενδιαφέρει να έχουν οι περισσότεροι στα επαγγελματικά σας μια καλή άποψη για εσάς και δεν επιθυμείτε να υπάρχουν παράπονα για εσάς. Φροντίζετε κι εσείς να είστε εντάξει απέναντι σε όλους, έτσι ώστε να μην υπάρχουν θέματα. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να δείξετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει το ενδιαφέρον σας αλλά δεν έχετε βρει ακόμα τον κατάλληλο τρόπο για να το εκφράσετε.

ΙΧΘΥΣ
Ο χρόνος σας σήμερα ενδεχομένως να είναι περιορισμένος, γιατί θα έχετε να βάλετε σε τάξη και να ασχοληθείτε με πολλά ταυτόχρονα πράγματα, αλλά και καταστάσεις. Θέλετε να ξεμπερδεύετε με κάποιες υποχρεώσεις σας που υπάρχουν και σας δημιουργούν άγχος και πίεση. Οργανώνεστε όσο μπορείτε καλύτερα, έτσι ώστε να τα προλάβετε όλα. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι ζητάτε την κατανόηση του συντρόφου σας και νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά. Όταν νιώθετε ότι σας καταλαβαίνει και στέκεται βοηθητικά απέναντί σας, λειτουργείτε κι εσείς καλύτερα στη σχέση σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου