28.8.16

Ζώδια σήμερα 28 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Περιστασιακές απογοητεύσεις και συναισθηματικές ανησυχίες είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας, φίλοι μου Κριοί, γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα πλησιάσετε τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας. Μη γίνεστε απαιτητικοί και εξουσιαστικοί, αλλά επικοινωνιακοί και διπλωμάτες για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα του συντρόφου σας. Οι δε αδέσμευτοι φίλοι αφυπνίζεστε ερωτικά σήμερα, με την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα μιας υπέροχης, νέας γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, αγαπημένοι Ταύροι, και μη χάνετε την ψυχική σας ισορροπία, ακόμα και αν ακούσετε κάποια κακόβουλα σχόλια για τις επιλογές και τις αποφάσεις που έχετε πάρει για το μέλλον. Προσπαθήστε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία να βάλετε τα γερά θεμέλια που απαιτούνται στη σχέση σας, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε, συνθηκολογώντας αν χρειαστεί με το σύντροφό σας, στα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, θυσιάζοντας κάποιες ατομικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καταστάσεις που παραμένουν εύθραυστες γύρω σας ή άλλες που εκκρεμούν και σας γεμίζουν με αβεβαιότητα και αμφιβολίες σήμερα, σας τραβούν το ενδιαφέρον και την προσοχή, καλοί μου Δίδυμοι, γι’ αυτό προσέξτε να μην κάνετε κάποια βεβιασμένη κίνηση που ίσως προκαλέσει μεγαλύτερες αντιπαραθέσεις και κόντρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παγιδεύεστε με ψευδαισθήσεις και με τη φαντασία σας, αλλά απολαύστε τις καλές και τρυφερές στιγμές με τον δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντιμετωπίστε, αγαπημένοι Καρκίνοι, μία συνεχιζόμενη εστία πολέμου που αφορά κυρίως άτομα από το στενό σας περιβάλλον, πιστέψτε στις εξαιρετικές σας δυνατότητες και τις αρετές σας και αφήστε πίσω σας την ανταγωνιστική και εγωιστική διάθεση που προκαλούν οι διαφωνίες και οι εκρήξεις. Η συναισθηματική σας ζωή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως σας ξεκουράζει, σας χαλαρώνει και ζωντανεύει το κέφι και την καλή σας διάθεση για μια έξοδο με το ταίρι σας, για ένα μακρινό ή κοντινό περίπατο.

ΛΕΩΝ
Ξεπεράστε τις όποιες πικρίες παραμένουν μέσα στην ψυχή και στις σκέψεις σας, καλοί μου Λέοντες, και προέρχονται από το στενό σας περιβάλλον και τη σχέση που έχετε με αγαπημένους φίλους, μη δίνετε σημασία στις μικρολεπτομέρειες και τις μικροεντάσεις της καθημερινότητας με τον ερωτικό σας σύντροφο, προετοιμαστείτε για μια καλύτερη, ισορροπημένη, τρυφερή και ρομαντική πραγματικότητα στη σχέση σας, κάντε όνειρα για το μέλλον του δεσμού σας έχοντας σαν εγγύηση την αγάπη του συντρόφου σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δραστηριοποιηθείτε σήμερα, φίλοι μου Παρθένοι, έχοντας σαν κίνητρο τις μικρές, αλλά πολύ σημαντικές απολαύσεις της ζωής, αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις επίπονες σκέψεις σας και αρπάξτε τις ευκαιρίες για μια μικρή απόδραση με τον ερωτικό σας σύντροφο, συζητώντας με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα τα προβλήματα και τις δυσκολίες της σχέσης σας. Όσοι από σας φίλοι μου, δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα τον άδολο έρωτα, είναι μια θετική μέρα για να φλερτάρετε με ένα υπέροχο, θερμό ειδύλλιο.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως αισθάνεστε πως οι κινήσεις και οι επιλογές σας περιορίζονται σήμερα, πως κάποια προβλήματα και δυσκολίες που υπάρχουν στον εργασιακό τομέα, σας επηρεάζουν πολύ περισσότερο από ό,τι υπολογίζετε και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει απόλυτη ανάγκη για μια ολοκληρωτική αναγέννηση, χωρίς να υποστείτε νέες δοκιμασίες και εκπλήξεις. Ο συναισθηματικός τομέας της ζωής σας, χρειάζεται την προσοχή και το ζεστό σας ενδιαφέρον, ο ερωτικός σας σύντροφος εκφράζει στην καρδιά σας τον απόλυτο έρωτα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η στιγμή που πρέπει να δείτε κατάματα τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας καθημερινότητα, με περισσότερη ζεστασιά και καλοπροαίρετη διάθεση, φίλοι μου Σκορπιοί, να απαλλαγείτε από σχέσεις και πρόσωπα που δε σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και συμπάθεια, κάνοντας καινούριες, εποικοδομητικές γνωριμίες. Ο ερωτικός σας σύντροφος μαγνητίζει με παιχνιδίσματα έρωτα και πάθους την καρδιά σας, κάνοντας μια υπέροχη πρόταση για έξοδο και τρυφερή συζήτηση για το δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπράβο σας που καταφέρετε έστω και με αρκετές δυσκολίες να διευθετήσετε καταστάσεις που αφορούν σε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, αγαπημένοι Τοξότες, είναι καιρός σήμερα να ενδιαφερθείτε ουσιαστικά για τη συναισθηματική σας ζωή, με πρωτόγνωρη και τρυφερή προσέγγιση στο σύντροφό σας, με το δυναμισμό και την τόλμη στην σκέψη και τις πράξεις σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι βρίσκουν έναν σίγουρο και τρυφερό ερωτικό στόχο, που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην ερωτική τους ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μοιάζει σαν να συνέβη κάτι πολύ σημαντικό στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή αυτό το διάστημα, φίλοι μου Αιγόκεροι, και σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και στενούς φίλους, για να μάθετε ευχάριστες ειδήσεις, να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, για να του ανακοινώσετε μια σημαντική σας απόφαση, να μη θέλετε να μείνετε ούτε στιγμή χωρίς την αληθινή αγάπη του προσώπου που σας ενδιαφέρει, να κερδίσετε με ηρωισμό κάθε ερωτική μάχη και καρδιοχτύπι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τύχη και ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητά σας έρχονται σαν σίφουνας, καλοί μου Υδροχόοι, για να δώσουν μια ζεστή και καθησυχαστική νότα στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και να δημιουργήσουν ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στη συναισθηματική σας ζωή. Νικήστε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην επιτρέπετε σε κακοήθη σχόλια να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας, σταθείτε στο πλευρό του δεσμού σας με περηφάνια και αξιοπρέπεια.

ΙΧΘΥΣ
Τύχη και ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητά σας έρχονται σαν σίφουνας, καλοί μου Υδροχόοι, για να δώσουν μια ζεστή και καθησυχαστική νότα στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και να δημιουργήσουν ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στη συναισθηματική σας ζωή. Νικήστε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην επιτρέπετε σε κακοήθη σχόλια να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας, σταθείτε στο πλευρό του δεσμού σας με περηφάνια και αξιοπρέπεια.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου