22.8.16

Ζώδια σήμερα 22 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα κρύβει ευχάριστες ειδήσεις για εσάς, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας στην επαγγελματική σας ζωή και να βιώσετε το αίσθημα της απόλυτης επιτυχίας. Θα είστε σε δημιουργική φάση και θα έχετε ιδέες που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση των επαγγελματικών σας πλάνων. Στα αισθηματικά σας η μέρα θα κυλήσει με ιδιαίτερη ηρεμία για εσάς τους δεσμευμένους, ίσως να πάτε και μία βόλτα με το ταίρι σας, προκειμένου να χαλαρώσετε και να μοιραστείτε από κοινού στιγμές. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας φίλων για να περάσετε καλά. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας και θα νιώσετε μία σχετική ανακούφιση. Επίσης, μπορείτε σήμερα να κάνετε μία συζήτηση με τους συνεργάτες σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και όλα όσα θέλετε να καταφέρετε στην επαγγελματική σας ζωή. Μπαίνετε στους ρυθμούς της καθημερινότητας όσοι έχετε γυρίσει από τις διακοπές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε να ζήσετε κάτι ξεκάθαρο, δε θέλετε να έχετε αμφιβολίες αν σας θέλει μία κατάκτηση που είχατε τελευταία, το πώς σας βλέπει και τι θα γίνει. Επιθυμείτε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρες οι καταστάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το επικοινωνιακό σας ταλέντο, τη σημερινή μέρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώσετε πως τελικά όταν υπάρχει θέληση και ισχυρά θέλω, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πιστεύετε στις δυνάμεις σας, έχετε έντονη ενέργεια και προσπαθείτε να τη διοχετεύσετε όσο πιο δημιουργικά μπορείτε. Θα βρεθείτε με φίλους σας, προκειμένου να περάσετε καλά μαζί τους και θα είστε έντονα επικοινωνιακοί. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα μπορείτε να καταπλήξετε τα πλήθη με τη συμπεριφορά σας και γενικότερα με τον αέρα αυτοπεποίθησης που θα βγάζετε προς τα έξω. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν ξέρετε με τι να πρωτοασχοληθείτε τη σημερινή μέρα, καθώς έχουν μαζευτεί αρκετές υποχρεώσεις και κυρίως πρακτικά ζητήματα, που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Θα κινηθείτε με μεθοδικότητα και θα βάλετε την πρακτική πλευρά του μυαλού σας να δουλέψει, έτσι ώστε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Υπάρχει περίπτωση σήμερα να σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας σχετικά με κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως προκύψουν. Εσείς οι δεσμευμένοι, στην αισθηματική σας ζωή βιώνετε συναισθήματα ανάμεικτα για το ταίρι σας, ίσως μια συγκεκριμένη συμπεριφορά του συντρόφου σας, να σας έχει μπερδέψει τελευταία.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα λάμπετε, θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση, θα νιώσετε καλά με τις επιλογές σας και γενικότερα θα είστε σε πολύ καλή διάθεση. Συζητάτε για δουλειές, αν δεν έχετε εργασία θέλετε να κάνετε μία έρευνα και να ψάξετε μία δουλειά που θα σας εκφράζει και θα σας αποδίδει. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι ενδεχομένως να έχετε την ευκαιρία για σχέση, ωστόσο δεν είναι αυτή η επιλογή που σας εκφράζει απόλυτα και ως φαίνεται δεν είστε σε φάση να κάνετε τη δεδομένη στιγμή συμβιβασμούς με κάτι, που δε σας καλύπτει στο 100%. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βγαίνετε από το καβούκι σας σήμερα, γίνεστε εξωστρεφείς σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας και νιώθετε την ανάγκη να κατακτήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας, να προβείτε σε αλλαγές που τις θεωρείτε απαραίτητες και γενικότερα να κινητοποιηθείτε έτσι, ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Και στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι κινείστε με εξωστρέφεια απέναντι στο ταίρι σας και βρίσκετε λόγια ρομαντικά για να εκφράσετε τις ανάγκες σας, τα θέλω σας, αλλά και τα συναισθήματά σας. 

ΖΥΓΟΣ
Σιγά σιγά μπαίνετε στους ρυθμούς της καθημερινότητας όσοι γυρίσατε από διακοπές και νιώθετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με ό,τι το τελευταίο διάστημα αμελούσατε ή αναβάλατε. Φέρνετε τις καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά και φροντίζετε να είστε ευχαριστημένοι με τις πάσης φύσεως επιλογές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο μιας σχέσης και της συντροφικότητας γενικότερα. Ίσως να είστε έτοιμοι για μία δέσμευση που θα σας προσφέρει μία σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα στα επαγγελματικά σας ή γίνετε μία επέκταση ενός έργου που ήδη διαχειρίζεστε. Είστε σε φάση που μπορείτε να καταφέρετε πολλά στην επαγγελματική σας ζωή, γιατί κινείστε με δυναμισμό και οι ανώτεροί σας, σας δείχνουν εμπιστοσύνη. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε εσείς οι αδέσμευτοι μην εξιδανικεύσετε μία γνωριμία που θα σας παρουσιαστεί και τελικά αποδειχθεί ότι δεν είναι ό,τι παρουσιαζόταν ή φαινόταν. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε σήμερα να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας και να μοιραστείτε στιγμές έρωτα και πάθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοούνται σήμερα οι επικοινωνίες σας, όλα όσα θέλετε να προωθήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο και γενικότερα τα σχέδια και οι στόχοι σας. Οι συνεργάτες σας τη σημερινή μέρα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικοί απέναντί σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Είστε σε μία φάση που θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά και να αναδειχθούν τα ταλέντα σας. Στην αισθηματική σας ζωή, για εσάς τους αδέσμευτους υπάρχουν καταστάσεις που θέλετε να αλλάξετε κυρίως στο πως εσείς αντιμετωπίζετε το θέμα της σχέσης, των στάνταρ που θέτετε για να κάνετε μία σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις τη σημερινή μέρα θα είναι για ακόμη μία φορά η απόλυτη προτεραιότητά σας. Είναι τόσα πολλά που έχετε κατά νου που θέλετε να πραγματοποιήσετε καθώς νιώθετε έντονα δημιουργικοί. Μοιράζεστε το επαγγελματικό σας όραμα με τους συνεργάτες σας και προσπαθείτε να τους πείσετε για την απόδοση που θα έχει. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει ένας προβληματισμός για εσάς τους δεσμευμένους, καθώς υπάρχει ένα θολό τοπίο στη σχέση σας. Νιώθετε ότι το ταίρι σας δεν εκφράζεται για τα όσα νιώθει για εσάς, ότι κρύβει τα συναισθήματά του κι αυτό σας προβληματίζει και σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας βρίσκει πολυάσχολους, με αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και κοινωνικές επαφές. Φροντίζετε να είστε οκ στις υποχρεώσεις σας, να τελειώσετε με όλες σας τις εκκρεμότητες, έτσι ώστε να ασχοληθείτε και με θέματα που έχουν να κάνουν με την δική σας διασκέδαση, με θέματα που σας ευχαριστούν και νιώθετε να σας ανανεώνουν. Καλείτε τους φίλους σας για μία έξοδο ή για φαγητό σπίτι σας ή τους προτείνετε να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι, μία νέα δραστηριότητα. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι νιώθετε πολύ όμορφα στη σχέση σας και ιδιαίτερα ανανεωμένοι.

ΙΧΘΥΣ
Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Νιώθετε ιδιαίτερα καλά με όλα όσα ασχολείστε και η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη. Θα είστε η ψυχή της παρέας, θα συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους και γενικότερα θα έχετε ευχάριστες επαφές. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι καταφέρνετε να γοητεύσετε με την παρουσία σας και να τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου