12.8.16

Ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσα, καθώς θα υπάρχει έντονη επιθυμία για να περάσετε καλά και να μην ασχοληθείτε με τίποτα που σας πιέζει και σας δημιουργεί άγχος. Ασχολείστε με δημιουργικά πράγματα, συναντάτε ευχάριστους ανθρώπους και η καλή επικοινωνία για εσάς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα. Θα είστε καλοί συνομιλητές θα ανταλλάξετε ιδέες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα. Στον αισθηματικό τομέα όμως, ίσως υπάρξουν κάποιες προστριβές με το ταίρι σας για εσάς τους δεσμευμένους που μπορεί να σας προβληματίσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπερδεμένοι και προβληματισμένοι θα νιώθετε τη σημερινή μέρα καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και δε θα είναι τόσο εύκολο. Θα προσπαθήσετε να λειτουργήσετε πρακτικά και θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε όσα σας απασχολούν με δικά σας άτομα. Στον αισθηματικό τομέα εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε μία στασιμότητα που δε θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε από την πλευρά σας κάτι έτσι ώστε να λυθεί αυτό το θέμα. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε να έχετε μία καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και να περάσετε καλά μαζί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα μπουν στο μικροσκόπιο οι πάσης φύσεως σχέσεις σας και το πώς τοποθετείτε την κάθε σχέση μέσα σας κυρίως. Θα κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό των καταστάσεων που βιώνετε και θα θελήσετε να προβείτε σε αλλαγές. Φροντίστε ό,τι αποφασίσετε και ό,τι αλλαγές θέλετε να κάνετε, να τις κάνετε με σύνεση χωρίς να βιαστείτε και φροντίστε επίσης να μη λειτουργήσετε παρορμητικά. Στα αισθηματικά σας έχετε κάποια παράπονα από το ταίρι σας και θα θελήσετε να τα εκφράσετε έτσι, ώστε να βρείτε από κοινού λύσεις για να νιώθετε κι εσείς καλά μέσα στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν δεν έχετε φύγει κι είστε ακόμα στην εργασία σας, καλό θα είναι να προσέξετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, να φροντίσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην αναβάλετε για αύριο αυτά που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Η μέρα σας θα έχει αρκετό φόρτο εργασίας και πολλές υποχρεώσεις, για αυτό φροντίστε να είστε όσο πιο συνεπείς γίνεται. Στην αισθηματική σας ζωή θα μπορέσετε να εκφράσετε στο ταίρι σας όλα εκείνα που έχετε στο μυαλό σας, προκειμένου να σας καταλάβει και να κάνει κάτι για να καλύψει και τις δικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ
Ασχολίες που αφορούν στο σπίτι, στα δικά σας άτομα και γενικότερα στο περιβάλλον σας, έχουν την τιμητική τους τη σημερινή μέρα. Απολαμβάνετε τις δημιουργικές δραστηριότητες και φροντίζετε να είστε εντάξει απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε διάθεση καλή και θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι, με μία δραστηριότητα που θα σας ευχαριστήσει και θα κάνει να νιώσετε όμορφα. Στα αισθηματικά σας έχετε την ανάγκη εσείς οι αδέσμευτοι να μπείτε σε μία νέα σχέση, να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας πάρει τα μυαλά και θα βιώσετε τον έρωτα όπως σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικογενειακά σας ζητήματα σήμερα θα βγουν στο προσκήνιο κι εσείς καλείστε να τα διαχειριστείτε με σύνεση. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στις επικοινωνίες σας με τα πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η μέρα φέρνει θέματα που ζητούν λύσεις από εσάς και αντιμετώπιση με πιο πρακτική οπτική. Στα αισθηματικά σας καλό θα είναι εσείς οι αδέσμευτοι αν κάνατε πρόσφατα μία γνωριμία, να κρατήσετε κάποιες επιφυλάξεις για τα όσα ακούτε αν θα μπορούν εύκολα να γίνουν και πράξη. Οι δεσμευμένοι δείχνετε ενδιαφέρον στο ταίρι σας και αυτό ανανεώνει πολύ τη σχέση σας. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα είστε κάπως νευρικοί, σαν να σας φταίει κάτι, σαν να μην κυλούν οι καταστάσεις γύρω σας όπως θα θέλατε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη ξεσπάτε τα νεύρα σας στα δικά σας άτομα, που δε σας φταίνε σε κάτι. Μην αφήσετε την όχι και τόσο καλή σας διάθεση να επηρεάσει τη μέρα σας και φροντίστε να χαλαρώσετε με τα φιλικά σας άτομα, πηγαίνοντας μια βόλτα. Στην αισθηματική σας ζωή το ταίρι σας σήμερα θα σας δείχνει κατανόηση και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να νιώθετε πιο ήρεμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στρέφετε το ενδιαφέρον σας σήμερα στην οικονομική σας κατάσταση. Καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση σήμερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Η μέρα ευνοεί τις φιλικές σας συναναστροφές και τις επαφές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίζετε να ξεκλέψετε χρόνο και να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφα μαζί τους. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι αναζητάτε μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και τους φίλους σας. Οι δεσμευμένοι έχετε την ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια μέσα στη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς και αρκετά εποικοδομητική, καθώς κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό για διάφορα θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Θα είστε πάρα πολύ δίκαιοι και με τον εαυτό σας, αλλά και με τους γύρω σας. Θα φροντίσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις σε καταστάσεις που βλέπετε ότι δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Στα αισθηματικά σας θα επικρατήσει η ηρεμία στη σχέση σας και θα νιώσετε όμορφα δίπλα στο ταίρι σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα σας βρίσκει πολυάσχολους σήμερα με αρκετές υποχρεώσεις που καλείστε να φέρετε εις πέρας και ένα πρόγραμμα φορτωμένο με επαφές και επικοινωνίες. Είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα επαγγελματικά σας και βασίζονται όλοι πάνω σας. Ακόμα και διακοπές να είστε το μυαλό σας βρίσκεται στα επαγγελματικά σας σχέδια και πλάνα. Στην αισθηματική σας ζωή φροντίζετε να περάσετε καλά με το ταίρι σας, να πάτε για ένα ρομαντικό δείπνο, να βρεθείτε σε χαλαρωτικά σκηνικά που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας βρίσκει πολυάσχολους σήμερα με αρκετές υποχρεώσεις που καλείστε να φέρετε εις πέρας και ένα πρόγραμμα φορτωμένο με επαφές και επικοινωνίες. Είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα επαγγελματικά σας και βασίζονται όλοι πάνω σας. Ακόμα και διακοπές να είστε το μυαλό σας βρίσκεται στα επαγγελματικά σας σχέδια και πλάνα. Στην αισθηματική σας ζωή φροντίζετε να περάσετε καλά με το ταίρι σας, να πάτε για ένα ρομαντικό δείπνο, να βρεθείτε σε χαλαρωτικά σκηνικά που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ
Είστε σήμερα σε μία φάση δημιουργική στα επαγγελματικά σας, έχετε την ανάγκη να προβάλετε τα ταλέντα σας και να διαπρέψετε. Θέλετε να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας, έτσι ώστε να έρθει και η αναγνώριση που τόσο πολύ επιθυμείτε. Μην αφήσετε σήμερα τίποτα να πάει χαμένο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας δοθεί. Αυτό ισχύει και για εσάς τους αδέσμευτους, οι οποίοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας κατά πολύ. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου