1.8.16

Ζώδια σήμερα 1 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Καλό μήνα! Η εβδομάδα ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με όλες σας τις υποχρεώσεις και θα προσπαθήσετε να είστε αποδοτικοί σε ό,τι κι αν κάνετε. Η μέρα θα έχει και διάφορες ευχάριστες συναντήσεις, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, καθώς θα βρεθείτε με άτομα που σας αγαπούν. Στα αισθηματικά σας, προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μη γίνετε απότομοι για ένα θέμα που ίσως προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα και ο μήνας ξεκινούν για εσάς με αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις, που βιάζεστε να φέρετε εις πέρας. Το μυαλό σας είναι σε φάση διακοπών, θέλετε να ξεφύγετε από την απαιτητική καθημερινότητα και να βιώσετε πιο χαλαρές καταστάσεις. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα κλίμα κάπως περίεργο για εσάς τους δεσμευμένους, γιατί υπάρχει μία διαφωνία, λόγια τα οποία δεν έχουν ειπωθεί, συναισθήματα τα οποία δεν έχουν εκφραστεί όπως θα έπρεπε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην αντιδράτε υπερβολικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό μήνα! Ξεκίνημα εβδομάδας και μήνα με ενδιαφέροντα γεγονότα για εσάς. Νιώθετε πως αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσάς σε όλα τα επίπεδα. Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη και πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας και σε αυτά που θέλετε να καταφέρετε. Ενεργείτε σήμερα σύμφωνα με τη διαίσθησή σας και ατενίζετε το μέλλον με άπλετη αισιοδοξία. Αυτή η αισιοδοξία θα σας ακολουθεί σήμερα και στα αισθηματικά σας, καθώς πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε από κάποιες ενδείξεις που θα σας παρουσιαστούν σήμερα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σας ενδιαφέρει σήμερα που ξεκινά ο μήνας και η εβδομάδα, να ασχοληθείτε με πάσης φύσεως υποχρεώσεις και να τελειώνετε με διαδικαστικά και πρακτικά ζητήματα, έτσι ώστε να κινηθείτε σε ρυθμούς θερινής ραστώνης. Επιθυμείτε να έχετε εξελίξεις στα αισθηματικά σας, οι οποίες θα σας χαροποιήσουν. Αναζητάτε τη χαρά στα αισθηματικά σας και βιώνετε όλα σας τα αισθήματα με ένταση και πάθος. Δε θέλετε να στραβώσει τίποτα σήμερα σε αισθηματικό επίπεδο εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί ως φαίνεται έχετε… σχέδια για τη σημερινή μέρα. 

ΛΕΩΝ
Νέος μήνας, μήνας διακοπών μόλις ξεκίνησε για εσάς. Ο νους σας ταξιδεύει σε τόπους καλοκαιρινούς σήμερα, σε παραλίες και ακρογιαλιές. Δεν είστε σε φάση να ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας και νιώθετε ότι θέλετε να χαλαρώσετε και να μπείτε σε ρυθμούς διακοπών. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε εσείς οι αδέσμευτοι την ικανοποίηση και την επιβεβαίωση. Αναζητάτε εκείνο το πρόσωπο που θα σας βγάλει από τη μοναξιά και θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια ευτυχίας και όμορφων ερωτικών στιγμών. Οι δεσμευμένοι σήμερα θέλετε να οργανώσετε με το ταίρι σας ένα ταξίδι, να πάτε σε έναν ρομαντικό προορισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό μήνα! Ο νέος μήνας και η νέα εβδομάδα σας βρίσκει λίγο προβληματισμένους σχετικά με όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να προλάβετε, προκειμένου κι εσείς να χαρείτε τις διακοπές σας. Είστε σήμερα άκρως οργανωτικοί, κινείστε με μεθοδικότητα και προσπαθείτε να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Επίσης, σήμερα θα έχετε επαφές με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, καθώς επιθυμείτε να περάσετε μαζί τους καλά. Στα αισθηματικά σας έχετε μία τάση να υπερβάλλετε σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι και να μην έχετε καθαρή κρίση σε όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τομέα. 

ΖΥΓΟΣ
Αναζητάτε σήμερα τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Νέος μήνας κι εσείς τρέχετε για να προλάβετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τα έξοδά σας. Είναι και μήνας διακοπών και ίσως να σας αγχώνει αυτό λίγο περισσότερο, γιατί θέλετε όπου κι αν πάτε, να περάσετε καλά και να μην έχετε στο νου σας τα έξοδα που αφήσατε πίσω σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα θα λάβετε ικανοποίηση εσείς οι δεσμευμένοι, καθώς το ταίρι σας θα σας κάνει να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και η σταθερότητα θα επικρατήσει στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα σας κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, η ψυχολογία σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη, θα έχετε επαφές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Σήμερα ζείτε τις στιγμές με μεγάλη χαρά και απολαμβάνετε τη μέρα σας όσο μπορείτε περισσότερο. Στα αισθηματικά σας βιώνετε εσείς οι αδέσμευτοι το φλερτ με ένταση και υπάρχουν στιγμές που σκέφτεστε τη συντροφικότητα με πολύ θετική ματιά. Ίσως να ήρθε η στιγμή να μπείτε σε μία σχέση που σας ευχαριστεί και σας εκφράζει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας σήμερα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας! Καλοκαίρι είναι, βρισκόμαστε σε μήνα διακοπών και εσείς έχετε στραμμένο το βλέμμα σας στο πώς μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές στον ερωτικό τομέα. Επιθυμείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, να βιώσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας και να μη σας νοιάζει το αύριο! Ζείτε και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή με ένταση συναισθημάτων και αρκετό πάθος. Όσο για τους αδέσμευτους; Το παιχνίδι της κατάκτησης και του φλερτ σήμερα σας ανήκει και θέλετε να το βιώσετε σε όλο του το μεγαλείο.

ΑΙΓΙΚΕΡΩΣ
Μπορεί να μπήκαμε στον Αύγουστο, μπορεί να είναι μήνας διακοπών, αλλά εσείς συνεχίζετε να ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, γιατί δε θέλετε να αφήσετε καμία υποχρέωση ανοιχτή όταν θα φύγετε. Είστε υπεύθυνοι και δε θέλετε να αφήνετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σας, σήμερα θα υπάρξει ένα μπέρδεμα συναισθημάτων μέσα σας, από τη μία θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, από την άλλη όμως νιώθετε και την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει σήμερα ένα κλίμα δημιουργικό στην καθημερινότητά σας, έχετε κέφια, είναι αρχή του μήνα, έχουμε μπει σε ρυθμούς διακοπών κι αυτό εσάς πάρα πολύ σας πηγαίνει. Κάνετε σχέδια και όνειρα διακοπών με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λέτε τις ιδέες σας για να περάσετε ένα ξέφρενο υπόλοιπο καλοκαιριού. Και φυσικά όλοι σας ακολουθούν, γιατί ξέρουν πως δίπλα σας θα περάσουν αξέχαστα. Στα αισθηματικά σας ενδεχομένως το ταίρι σας να έχει σήμερα κάποια παράπονα από εσάς, αλλά εσείς ίσως να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.

ΙΧΘΥΣ
Η μέρα σας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα σήμερα. Ξεκινά νέος μήνας, οργανώνετε τις υποχρεώσεις σας, φτιάχνετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να καταφέρετε να ασχοληθείτε και με ευχάριστες καταστάσεις. Θέλετε να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους, να τους πείτε τα νέα σας και να ζήσετε πλάι τους χαρούμενες στιγμές. Θέλετε επίσης να σταθείτε βοηθητικοί απέναντί τους και να τους πείτε τη γνώμη σας για όσα τους απασχολούν. Στα αισθηματικά σας έχετε τον τρόπο σήμερα να προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού εσείς οι αδέσμευτοι και να κάνετε τους άλλους να σας θαυμάζουν! 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου