1.8.16

Προκήρυξη των νέων τμημάτων για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου της εκπαιδευτικής χρονιάς 2016 2017.


Η Διοίκηση του ΙΕΚ Πελ/σου (Τουριστικής Σχολής Άργους) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους και υποψήφιες (περιοχής του Άργους - Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας Πελ/σου) που επιθυμούν να καταρτιστούν και να εξειδικευθούν στον Τουριστικό – Ξενοδοχειακό & Μαγειρικό τομέα ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.mintour.edu.gr) η προκήρυξη των νέων τμημάτων για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου της εκπ. χρονιάς 2016 2017.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων : 29/08/2016 – 16/09/2016.

Η εισαγωγή των υποψηφίων θα γίνει κατόπιν μοριοδότησης με κριτήρια τον βαθμό λυκείου, την ηλικία, την γνώση ξένων γλωσσών, κοινωνικά κριτήρια (τριτεκνία - πολυτεκνία) καθώς και προϋπηρεσία στην ειδικότητα και τυχόν ξενοδοχειακή – επισιτιστική επιχείρηση σε ιδιοκτησία οικογενειακή.

Συγκεκριμένα, στις ειδικότητες : 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ και ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ εγκρίθηκαν 4 τμήματα για 100 απόφοιτους-τες Λυκείου η άλλου ισότιμου με αυτό (2 πρωινής και 2 απογευματινής λειτουργίας ανά ειδικότητα).

Η κατάρτιση αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας.

Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και στην γραμματεία της σχολής στο Άργος, Δαναού 29 (τηλ 27510 20127, 20115) 

Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου