12.7.16

Χειβιδόπουλος: Το δέντρο που έπεσε βρίσκεται σε ιδιοκτησία του ΟΣΕ - Το κλάδεμα έγινε από ιδιωτική εταιρεία - Το δασαρχείο υποδεικνύει ποια δέντρα θα κοπούν


Δήλωση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος για τον άδικο χαμό του συμπολίτη μας από την πτώση κλάδου ευκαλύπτου στον επαρχιακό δρόμο Άργους - Κουτσοποδίου.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου συμπολίτη μας, ως αποτέλεσμα της πτώσης κλάδου ευκαλύπτου επί του επαρχιακού δρόμου Άργους – Κουτσοποδίου. Θλίβομαι ιδιαίτερα γιατί ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο απρόσμενα και τόσο άδικα από τη ζωή, κάτι που ισχύει βέβαια για κάθε θάνατο συνέπεια τροχαίου ατυχήματος.

Οι πρώτες ώρες της απώλειας του εκλιπόντος είναι ώρες πένθους και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι. Από εκεί και ύστερα, όταν θα έρθει η ώρα της απόδοσης ευθυνών από αμέλεια ή παραλείψεις υπευθύνων που οδήγησαν στο τραγικό αυτό γεγονός, τότε η συντεταγμένη πολιτεία μέσα από τον δρόμο της δικαιοσύνης θα αποφανθεί σχετικά.

Αυτό που θα ήθελα όμως σε πρώτη φάση να διευκρινίσω είναι ότι το ατύχημα έλαβε χώρα σε έναν δρόμο στον οποίο είχαν ήδη εκτελεστεί εργασίες κοπής και κλαδέματος των παρακείμενων ευκαλύπτων, πριν ένα μήνα περίπου κατά τη διάρκεια εργολαβίας συντήρησης – βελτίωσης του εν λόγω οδικού δικτύου. Για την ακρίβεια των γεγονότων σας γνωρίζω ότι το δένδρο που έπεσε βρίσκεται εντός συγκεκριμένης ιδιοκτησίας (ΟΣΕ), το κλάδεμα ή η κοπή εκτελείται από ιδιωτική εταιρεία, την ανάθεση στην οποία έχει δώσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και την υπόδειξη για το ποια ακριβώς δένδρα θα κοπούν ή θα κλαδευτούν έχει ορίσει το Δασαρχείο με σχετική αυτοψία.

Εννοείται ότι για όλα τα παραπάνω υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιών που αποδεικνύει ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου λειτούργησαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βεβαίως είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης σε περίπτωση που αποφασιστεί περαιτέρω διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.


Τάσσος Χειβιδόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας


Εν τω μεταξύ, συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για το ίδιο θέμα...

Ο κ Καμπόσος εξήγησε γιατί δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο Δήμος,  ενώ για αυτούς που διακινούν τέτοιες συκοφαντικές πληροφορίες για το πρόσωπο του  θα αναγκαστεί να πει ονόματα...


ΠΗΓΗ; Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου