19.7.16

Θλίψη στην Αργολίδα: Απεβίωσε η Χριστίνα Μπαρλιά / Δηλώσεις Βουλευτών Αργολίδας και Δημάρχου Ναυπλίου


Απεβίωσε σήμερα η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ" Χριστίνα Μπαρλιά βυθίζοντας στο πένθος, φίλους, γνωστούς και ανθρώπους σε όλη την Αργολίδα, καθώς ήταν γνωστή για την ευγένεια την αξιοπρέπεια και την αγάπη για τη Μαιευτική και τον πάσχοντα άνθρωπο, στη φροντίδα και ανακούφιση του οποίου υπήρξε αφιερωμένη για πολλά χρόνια μέσω του Συλλόγου ΣΥΚΑΦΙΑΡ, με τον οποίο πραγματοποίησε πλήθος ενημερωτικών, προληπτικών και άλλων δράσεων.

Αύριο Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Χριστίνα Μπαρλιά.

Η σορός θα βρίσκεται στις 10.30΄ π.μ. στον Ι. Ν. Αγίου Πέτρου Άργους, και η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στις 11.30΄ π.μ..

Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Νεκροταφείο της Νεμέας.



Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια της Χριστίνας Μπαρλιά, επίτιμης προέδρου του συλλόγου "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ":

"Με θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα το θάνατο της Χριστίνας Μπαρλιά, μιας συμπολίτισσας ξεχωριστής και αγαπητής σε όλη την Αργολική κοινωνία.

Η Χριστίνα Μπαρλιά πέρα από την πολύχρονη ευσυνείδητη επαγγελματική της διαδρομή, πρόσφερε σημαντικό κοινωνικό έργο ως ιδρύτρια και επί χρόνια πρόεδρος του συλλόγου "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", στηρίζοντας ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, στις δραστηριότητες του συλλόγου, για να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπο.

Η Χριστίνα Μπαρλιά αφήνει σπουδαίες παρακαταθήκες σε ότι αφορά την κοινωνική προσφορά, την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της , αλλά και στο σύλλογο "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" που ήταν το δεύτερο σπίτι της".


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



"Η Χριστίνα Μπαρλιά ήταν η επιτομή της βοήθειας στον συνάνθρωπο, ήταν μία γυναίκα που δεν το έβαλε ποτέ κάτω, που προσπάθησε μέσα από τον σύλλογο καρκινοπαθών φίλων Αργολίδας να στηρίξει, να δώσει δύναμη και κουράγιο, να βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονταν κάπου να ακουμπήσουν και να μιλήσουν για τον δικό τους γολγοθά.

 Η Χριστίνα Μπαρλιά ήταν εκεί με το χαμόγελο της και την απεριόριστη καλοσύνη της.Το έργο της πολύ μεγάλο αλλά το κενό που αφήνει πίσω της, τεράστιο. 

Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει, συλλυπητήρια στην οικογένεια της. 

Θα λείψει σε όλους μας."

Δημήτρης Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων




Τα συλλυπητήρια για την απώλεια της Χριστίνας Μπαρλιά εκφράζει ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης:

«Ο Άνθρωπος, με Άλφα κεφαλαίο, που έδωσε νόημα και υπόσταση στη λέξη και το Σύλλογο Αλληλεγγύη δεν είναι πια μαζί μας. Η Χριστίνα Μπαρλιά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, με την προσφορά της, το έργο της και κυρίως την προσωπικότητά της, αποτελεί υπόδειγμα των ανθρώπων της συμμετοχικής κοινωνίας και του εθελοντισμού που θέλουμε. 


Ο κόσμος της Αργολίδας, οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου, όλοι εμείς, συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειάς της, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για το θάνατο της ιδρύτριας του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη” Χριστίνας Μπαρλιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Χριστίνα Μπαρλιά με τη ζωή και το έργο της υπήρξε υπόδειγμα δημόσιας παρουσίας. Η 'Αλληλεγγύη' που η ίδια ίδρυσε και της οποίας υπήρξε Πρόεδρος επί 22 χρόνια προσέφερε ανεκτίμητο έργο για τους καρκονοπαθείς της Αργολίδας και τις οικογένειές τους. Ο Σύλλογος, αλλά και η ευγένεια, η αξιοπρέπεια και η ακατάβλητη βούληση της Χριστίνας Μπαρλιά για προσφορά στον συνάνθρωπο θα μείνουν ανεξίτηλα τεκμήρια μνήμης και ευγνωμοσύνης.


Στους οικείους της και τους ανθρώπους της Αλληλεγγύης εκφράζω τα συλλυπητήριά μου”.


ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχη γυναίκα...Κρίμα,μεγαλη απώλεια...
    Συλλυπητήρια στους οικείους της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή