5.7.16

«Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙ» στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς»


Τόπος συνάντησης του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού στο χώρο του θεάτρου γίνεται έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου το Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο. Οι “Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙ” που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., περιλαμβάνουν επτά θεατρικές παραστάσεις, όλες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι “Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙ” ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 4 Ιουλίου («Οι Γερμανοί Ξανάρχονται» από τη Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων Αιγίου) 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 5 Ιουλίου, 9.15 μ.μ. «Μπαμπάδες με ρούμι» από τη Θεατρική Ομάδα Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού Καλαβρύτων

Πέμπτη 7 Ιουλίου, 9.15 μ.μ. «Της θείας τα καμώματα» από τη Θεατρική Ομάδα Διακοπτού

Παρασκευή 8 Ιουλίου, 9.15 μ.μ. «Εχθροί εξ αίματος» από το Θεατρικό Εργαστήρι Αιγείρας

Σάββατο 9 Ιουλίου, 9.15 μ.μ. «Φωνάζει ο κλέφτης» από τη Θεατρική Έκφραση Αιγίου

Κυριακή 10 Ιουλίου, 9.15 μ.μ. «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» από τον Προοδευτικό Σύλλογο Καμαρών «Απόλλων»

Δευτέρα 11 Ιουλίου, 9.15 μ.μ. «Οι ηλίθιοι» από τη Θεατρική Ομάδα «Μονόλογοι»


ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ λοιπόν, στις 9.15 μ.μ. η Θεατρική Ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού Καλαβρύτων, θα παρουσιάσει το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι»
Μια μαύρη κωμωδία σπινθηροβόλα, με ανατροπές, συναρπαστική πλοκή και καταιγισμό από ξεκαρδιστικές ατάκες, που κρατά αδιάπτωτο το ενδιαφέρον. Εκεί όπου έξι άνθρωποι μετατρέπονται σε εγκληματίες με μια ευκολία που θα σόκαρε αν δε δίνονταν μέσα από τη μορφή της κωμωδίας… Μια επίθεση στην υποκρισία και μια καταγγελία στην ηθική και κοινωνική κατάπτωση, καμουφλαρισμένη επιδέξια και με τεχνική ακρίβεια πίσω από τις προσφιλείς μάσκες της σάτιρας, της φαινομενικής ελαφρότητας και της επικαιρότητας.

Σκηνοθετική καθοδήγηση: Κώστας Κλάγκος

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: (με τη σειρά που εμφανίζονται) Ανέττα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Καλούτσης, Ευτυχία Παπαναγιώτου, Πηνελόπη Πιρπιρή, Χριστίνα Παγκάκη, Νίκος Τερζής.


ΠΗΓΗ: pelopolitismos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου