5.7.16

Ζώδια σήμερα 5 Ιουλίου 2016 - Ημερήσιες προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα βγάζει προς τα έξω τη δημιουργικότητά σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, αλλά και σας διασκεδάζουν. Επίσης, η μέρα ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας προσφέρουν στιγμές χαλαρές και διασκεδαστικές. Είναι μα καλή μέρα για εσάς, καθώς νιώθετε δυναμικοί, δραστήριοι και άκρως δημιουργικοί. Ίσως ασχοληθείτε και με το σπίτι σας και με ασχολίες που έχουν να κάνουν με την ανανέωσή του. Προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα και να κάνετε όλες σας τις επιθυμίες σας πράξη σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας καθιστά ιδιαίτερα διαισθητικούς και ευφάνταστους. Θέλετε σήμερα να εξωτερικεύσετε το συναίσθημά σας, να πείτε αυτό που νιώθετε και να νιώσετε καλά με αυτό. Ανοίγεστε συναισθηματικά και περιμένετε τη δέουσα ανταπόκριση σε όσα νιώθετε και εξωτερικεύετε εσείς που βρίσκεστε σε σχέση. Οι αδέσμευτοι, αν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο καλό θα είναι να δείτε πρώτα τι προθέσεις έχει απέναντί σας πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αυτό γιατί μπορεί να μη συμπλέουν τα θέλω σας και να μην μπείτε στη διαδικασία να χάσετε το χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σήμερα θέλετε να ξεχωρίσετε και να προβάλλετε περισσότερο προς τα έξω πως με ό,τι καταπιαστείτε μπορείτε να το φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Λέτε ό,τι σας ενοχλεί σήμερα και προσπαθείτε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους ανθρώπους, με τους οποίους συναναστρέφεστε. Θα έχετε την ανάγκη σήμερα να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να το καταφέρετε και να περάσετε μία αξέχαστη μέρα γεμάτη από δραστηριότητες. Στο χέρι σας είναι να βάλετε σε προτεραιότητα σήμερα τα προσωπικά σας θέλω και τις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, εξαιτίας της θετικής όψης ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη αλλά και θετική σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις. Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά την σημερινή ημέρα, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει δεν το βλέπεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να ελκύσεις το αντίθετο φύλο. 

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας νιώθετε πάρα πολύ καλά, έχετε τα κέφια σας, είστε γενναιόδωροι με τους γύρω σας και μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Είστε δραστήριοι σήμερα και προσπαθείτε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας για να περάσετε καλά και ξέγνοιαστα. Στα ερωτικά σας σήμερα θα είστε έντονα ρομαντικοί εσείς που βρίσκεστε σε σχέση και θα είστε πολύ θετικοί απέναντι στο ταίρι σας. Μπορείτε να βρείτε τρόπους να πείτε όσα νιώθετε και να αποκαλύψετε τα αισθήματά σας με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Οι αδέσμευτοι καταφέρνετε να αφουγκραστείτε τις εσωτερικές σας ανάγκες και να βρείτε τον τρόπο εκείνο, που σιγά-σιγά θα κάνετε τα θέλω σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μία έντονη επιθυμία για ουσιαστική επικοινωνία σήμερα, θέλετε να μιλήσετε, να εκφραστείτε, να πείτε όσα νιώθετε, να βγάλετε από μέσα σας ενδεχόμενα παράπονα που έχετε από δικά σας άτομα και γενικά να μιλήσετε, αλλά να ακουστείτε. Αν νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι τι τους λέτε, απογοητεύεστε και κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Η μέρα ευνοεί λοιπόν την επικοινωνία και καλό θα είναι να βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε ό,τι θέλετε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Αυτό έχει να κάνει και με τα ερωτικά σας, καθώς κι εκεί υπάρχουν κάποια παράπονα απέναντι στο ταίρι σας, που καλό θα είναι να μην τα κουβαλάτε μέσα σας αλλά να τα εκφράσετε. 

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα είναι σήμερα να βάλετε σε προτεραιότητα τα οικονομικά σας και να δείτε τι θα κάνετε και πώς θα κινηθείτε σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που ενδεχομένως θα θέλατε να κάνετε, αλλά δεν ξέρετε αν μπορείτε από οικονομικής πλευράς. Αν κάνετε μια καλή ιεράρχηση των αναγκών σας και έναν σωστό προγραμματισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε εσείς την άκρη. Στα αισθηματικά σας το συναίσθημα επικρατεί για εσάς τους δεσμευμένους, αλλά δεν ξέρετε αν μπορεί να βρει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Τολμήστε και θα το μάθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία παρόρμηση θα υπάρχει σήμερα στη συμπεριφορά σας για αυτό καλό θα είναι να την περιορίσετε. Ίσως κάποιες καταστάσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας να καθυστερούν, να μην πηγαίνουν όπως ακριβώς θέλετε εσείς κι αυτό να σας δημιουργεί μία ανυπομονησία. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, κάντε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό που πρέπει να κάνετε κι έχετε υπομονή και επιμονή. Όλα θα έρθουν τη σωστή στιγμή. Το ίδιο και με τα ερωτικά σας, θέλετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές, αλλά από την άλλη δεν είστε σίγουροι αν οι αποφάσεις σας είναι οι σωστές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με την Σελήνη στον Λέοντα είστε και κινείστε στο επίκεντρο, καθώς έχετε μια χαρούμενη διάθεση και μία όρεξη να καταπιαστείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Θα έχετε ωραίες ιδέες και προτάσεις για τα επαγγελματικά σας, τις οποίες θα μοιραστείτε με τους συνεργάτες, αλλά και τους ανωτέρους σας. Επιδιώκετε σήμερα την αναγνώριση και νιώθετε την ανάγκη να ακούσετε ένα μπράβο για όλα αυτά που καταφέρνετε. Στα αισθηματικά σας θέλετε να φέρετε εσείς οι δεσμευμένοι το ταίρι σας σε εκείνο το σημείο, όπου θα σας πει όλα όσα νιώθει για εσάς και θα σας ανοιχτεί συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα καλό θα είναι να ρίξετε περισσότερο βάρος στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καθώς είναι μια καλή μέρα για να πιάσετε τους στόχους σας, να κάνετε νέες συνεργασίες και γενικά να αναγνωριστεί η αξία σας. Όταν θέλετε, η αλήθεια είναι ότι κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας, αλλά πρέπει να το θέλετε πολύ. Στα ερωτικά σας ένα έντονο καρδιοχτύπι για εσάς τους αδέσμευτους υπάρχει, θέλετε όμως τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα από την άλλη πλευρά. Δεν αρκείστε σε ενδείξεις, θέλετε αποδείξεις και πολύ καλά κάνετε, δε φημίζεστε και για το συναισθηματικό σας άνοιγμα άλλωστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι στο χέρι σας να καταφέρετε όσα επιθυμείτε. Την πρόθεση την έχετε, την ανεβασμένη διάθεση την διαθέτετε, όρεξη για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις έχετε, άρα όλα είναι στο χέρι σας σήμερα. Η πρόθεσή σας βέβαια σήμερα είναι να ασχοληθείτε και με τα ερωτικά σας, τα οποία ειδικά εσείς οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε παραμελήσει και θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας και να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας και τα συναισθήματά σας, με το πιο πρωτότυπο τρόπο, όπως συνηθίζετε εσείς. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, αλλά δε θα έχετε μέτρο, καλό θα είναι το φλερτ σας να συνάδει με τα θέλω σας και με όλα αυτά που επιζητάτε στην αγάπη και στον έρωτα. 

ΙΧΘΥΣ

Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σήμερα, επιζητάτε τον τρόπο να περάσετε καλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δε θέλετε να σας χαλάσει κανείς τη διάθεση, δε θέλετε να ασχοληθείτε με το παρασκήνιο στη δουλειά σας αλλά και γενικότερα και θέλετε να ασχοληθείτε μόνο με όσα σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Θα είστε δοτικοί σήμερα στο συναίσθημά σας και οι πράξεις σας θα μιλούν από μόνες τους για εσάς τους δεσμευμένους. Έχετε βάλει στόχο να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και κάνετε τα πάντα, προκειμένου να το πετύχετε και να καταλάβει μέσα από τις πράξεις σας όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που νιώθετε.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου