29.7.16

Ζώδια σήμερα 29 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Βρίσκεστε σε κατάσταση θετικών συναισθημάτων σήμερα και προσπαθείτε να φέρετε τα πράγματα στα δικά σας μέτρα και σταθμά σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Καταφέρνετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας προκειμένου να επιδείξετε επαγγελματισμό. Στην αισθηματική σας ζωή θα κυλήσει η μέρα ιδιαίτερα χαλαρά και εσείς οι αδέσμευτοι θα λάβετε ικανοποίηση από κάποια κατάκτηση που θα έχετε σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και πλέον νιώθετε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε σήμερα όσο μπορείτε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και σε ό,τι έχετε να κάνετε, χωρίς να αφήνετε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάζουν και να σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Η μέρα θα είναι απαιτητική κι εσείς θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες σας τις υποχρεώσεις με επιτυχία. Οι ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα έρχονται από τον αισθηματικό τομέα για εσάς τους δεσμευμένους, γιατί θα δείτε την επικοινωνία με το ταίρι σας να γίνεται καλύτερη και γενικότερα θα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε όνειρα, να οραματιστείτε κάτι καλύτερο για την επαγγελματική σας ζωή και γενικότερα να κάνετε σχέδια και δράσεις υλοποίησής τους. Είστε ορμητικοί στις ιδέες σας και θέλετε να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σας πουν τη γνώμη τους. Είναι μία μέρα άκρως ενδιαφέρουσα και σε αισθηματικό επίπεδο για εσάς τους αδέσμευτους, γιατί θα νιώσετε πως έχετε ανταπόκριση συναισθηματική από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην προσπαθήσετε σήμερα να περάσει η δική σας άποψη στον επαγγελματικό τομέα και φανείτε όσο πιο διαλλακτικοί γίνεται στις συζητήσεις και στις διαπραγματεύσεις σας. Μπορείτε να βασιστείτε στις δυνάμεις σας και να νιώσετε ότι θα τα καταφέρετε το ίδιο καλά χωρίς συμμάχους. Η μέρα σας φέρνει πιο κοντά στα φιλικά σας πρόσωπα και έχετε ως σκοπό να έρθετε πιο κοντά τους, προκειμένου να ζήσετε στιγμές όμορφες. Στα ερωτικά σας υπάρχει μία κατάσταση για εσάς τους δεσμευμένους, που δε σας ευχαριστεί και τόσο και θέλετε να κάνετε μία σχετική κουβέντα με το ταίρι σας. 

ΛΕΩΝ
Διανύετε μία περίοδο άκρως δημιουργική, ζείτε με πάθος την κάθε στιγμή και νιώθετε πως οι προσδοκίες σας να ικανοποιούνται. Σήμερα λοιπόν είστε σε μία τέτοια διάθεση, όπου νιώθετε πως είστε καλά με τις επιλογές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και φαίνεστε ικανοποιημένοι. Στα αισθηματικά σας παρατηρείτε εσείς οι δεσμευμένοι ότι το ταίρι σας ανταποκρίνεται θετικά στις προσδοκίες σας, στις επιθυμίες σας και δεν έχετε κανένα παράπονο γενικότερα από τη σχέση σας και το πώς εξελίσσεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μη διστάσετε σήμερα να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Κινείστε πλέον με ξεκαθαρισμένα τα θέλω σας και είστε σε μία φάση όπου ξέρετε τι θέλετε και ξέρετε πώς να το αποκτήσετε. Θέλετε να νιώθετε ότι είστε καλά με τις επιλογές σας και δε θέλετε να κάνετε λάθη, που είχατε κάνει κατά το παρελθόν. Όλα αυτά ισχύουν και για την αισθηματική σας ζωή, που θέλετε να την δείτε να εξελίσσεται, καθώς η στασιμότητα δε σας ταιριάζει. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε εκείνον τον άνθρωπο που θα σας πάρει από το χέρι και θα σας οδηγήσει στην πιο γλυκιά ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Με χαμόγελα και ευχάριστες ειδήσεις ξεκινά η μέρα για εσάς, καθώς βλέπετε πως οι καταστάσεις γύρω σας να έχουν την έκβαση που εσείς επιθυμείτε κι αυτό σας καθιστά χαρούμενους. Θα είστε κοινωνικοί, πρόσχαροι και θα περάσετε καλά σήμερα ό,τι κι αν κάνετε. Το μυαλό σας βέβαια θα είναι και στην αισθηματική σας ζωή και σε μία συζήτηση που θέλετε να κάνετε με το ταίρι σας για κάποια θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και τα οποία θα θελήσετε να λύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βεβαιωθείτε σήμερα ότι δεν έχετε αφήσει εκκρεμότητες ανοιχτές και υποχρεώσεις που δε φέρατε εις πέρας, γιατί η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, αλλά για καλοπέραση και διασκέδαση. Φροντίστε να τελειώσετε από όλα, έτσι ώστε να καταφέρετε να καλύψετε την ανάγκη σας αυτή. Σύμμαχοι σε αυτήν την κατεύθυνση θα είναι οι αγαπημένοι σας φίλοι, που θα σας ακολουθήσουν με προθυμία και πολύ καλή διάθεση. Στα αισθηματικά σας δείχνετε στο ταίρι σας τι πρέπει να κάνει, έτσι ώστε κι εσείς να νιώθετε καλά μέσα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μη δώσετε λαβές για σχόλια σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή και φροντίστε να είστε στις συζητήσεις σας λίγο πιο συνεργάσιμοι. Ίσως να σας εκνευρίσουν κάποιες καταστάσεις, αλλά καλό θα είναι να μην το δείξετε και μέσα από τη δουλειά σας να αποδείξετε στους γύρω σας ότι κάνουν λάθος. Ικανοποίηση θα λάβετε εσείς οι αδέσμευτοι από τα αισθηματικά σας, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα ερωτικό θέμα που φαίνεται να σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μήπως χτυπά η καρδιά σας για ένα πρόσωπο; Μήπως έχετε ερωτευτεί και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, να ασχοληθείτε με τις βαθύτερες ανάγκες σας και να μην είναι σε πρώτο πλάνο και σήμερα η επαγγελματική σας ζωή. Ίσως να αναπολείτε στιγμές ξέγνοιαστες, ίσως το μυαλό σας να είναι σε ένα ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε, ίσως ο έρωτας να σας έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά και να μην έχετε διάθεση για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Όλα αυτά μαζί, σας κάνουν να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα επαγγελματικά σας και τις γενικότερες υποχρεώσεις της μέρας σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τίποτα δε θέλετε να σας καταπιέσει σήμερα, κανείς δε θέλετε να σας πει τι πρέπει να κάνετε και αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, είναι να κινηθείτε με ελευθερία επιλογών. Νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε τον τρόπο εκείνο, έτσι ώστε να τις καλύψετε. Θέλετε να διασκεδάσετε, να το ρίξετε έξω και να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους, με τους οποίους περνάτε πάντα καλά. Στα αισθηματικά σας θα δείξετε στο ταίρι σας με το δικό σας τρόπο ότι το να έχετε ελευθερία στη σχέση σας, είναι το βασικό ζητούμενό σας.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπάτε να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε και να νιώθετε ικανοποίηση και χαρά. Σήμερα λοιπόν θα νιώσετε αυτή την ικανοποίηση και αυτό που ουσιαστικά σας ενδιαφέρει, είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Ασχολείστε με όλες σας τις εκκρεμότητες, έχετε αυξημένη όρεξη για να πετύχετε και να είστε πιο ξέγνοιαστοι τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Στα αισθηματικά σας αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας και βλέπετε το ταίρι σας να ανταποκρίνεται ιδιαίτερα θετικά στα συναισθήματά σας. Είστε στη σωστή σχέση και το δείχνετε κι οι δύο σας σήμερα, με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου