8.8.16

Ζώδια σήμερα 8 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με χαλαρούς ρυθμούς για εσάς, καθώς έχετε κι εσείς την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές, προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Έχετε βέβαια το μυαλό σας στα οικονομικά σας και προσπαθείτε να κάνετε σωστή διαχείριση, έτσι ώστε να καταφέρετε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σας φροντίζετε σήμερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, καθώς θέλετε να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Με αρκετές υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα για εσάς κι εσείς τρέχετε για να προλάβετε προθεσμίες, να μην αφήσετε εκκρεμότητες και να καταφέρετε να κάνετε όλα όσα θέλετε και πρέπει μέσα στη μέρα σας. Αν δεν έχετε βγει ακόμα σε άδεια, προσέξτε λίγο το κλίμα που επικρατεί στην επαγγελματική σας ζωή. Τα αισθηματικά σας σήμερα θα τα βάλετε για λίγο στην άκρη, γιατί και χρόνο δε θα έχετε αλλά και δε θα έχετε και διάθεση για να ασχοληθείτε, ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα επιδιώκετε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και όλα όσα αγαπάτε να κάνετε. Έχετε μία διάθεση ανέμελη, επιθυμείτε να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους και να περάσετε μαζί τους καλά. Με τέτοια διάθεση βέβαια, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι έρωτες για εσάς τους αδέσμευτους. Θα προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού, αλλά εσάς το μυαλό σας θα είναι σε ένα πρόσωπο που φαίνεται το τελευταίο διάστημα να απασχολεί εντόνως και την καρδιά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε την ασφάλεια στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και προσπαθείτε να κάνετε το ταίρι σας να ανοιχτεί συναισθηματικά απέναντί σας. Οι αδέσμευτοι καταφέρνετε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με ένα πρόσωπο που σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ
Αρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας σήμερα η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα του ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ίσως μέσα σε αυτές τις επικοινωνίες που θα έχετε, να προκύψουν και κάποιες διαφωνίες. Στα αισθηματικά σας πιστεύετε ότι το ταίρι σας κάτι θέλει να σας πει, ίσως κάποιο παράπονο να εκφράσει και ψάχνει τον κατάλληλο τρόπο για να σας το εξωτερικεύσει. Ακούστε τι έχει να σας πει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση. Αναζητάτε σήμερα νέες πηγές εσόδων και περισσότερους οικονομικούς πόρους. Θέλετε να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε και αυτό είναι ένα θέμα που ίσως σας προβληματίσει. Οι λύσεις θα έρθουν πολύ γρήγορα όμως, και σίγουρα θα τα καταφέρετε. Στην αισθηματική σας ζωή θα υπάρξει για εσάς τους δεσμευμένους μία σταθερότητα, που θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σήμερα για εσάς έχει από όλα. Επαφές με φίλους, πρωτότυπους τρόπους για να περάσετε όμορφα, αρκετό φλερτ και έρωτες με πάθος. Δε θα βαρεθείτε, γιατί θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα. Η κοινωνικότητά σας θα είναι στα ύψη και αυτό θα σας βοηθήσει εσάς τους αδέσμευτους να φέρετε κοντά σας ανθρώπους, που θα ενδιαφερθούν για εσάς. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και το πώς εκφράζεστε, γιατί θα έχετε μία υπερβολή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην άκρη του μυαλού σας σήμερα θα έχετε κάποιες αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε, έτσι ώστε να νιώθετε καλά και με τον εαυτό σας, αλλά και με τις πάσης φύσεως επιλογές σας. Δε θέλετε να κάνετε σε κανέναν τομέα σήμερα συμβιβασμό και να νιώθετε πως κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας. Αυτή σας η λογική θα επικρατήσει και στα ερωτικά σας, είτε είστε σε σχέση είτε είστε αδέσμευτοι. Σε προτεραιότητα βάζετε τα θέλω σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προτεραιότητα θα δώσετε σήμερα στους φίλους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μαθαίνετε τα νέα τους, μοιράζεστε μαζί τους τους προβληματισμούς σας και τους συμβουλεύεστε για θέματα που φαίνεται ότι σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Έχετε την ανάγκη τους και το δείχνετε με κάθε τρόπο. Εμπιστεύεστε την κρίση τους και περνάτε ξέγνοιαστα το χρόνο σας μαζί τους. Στα αισθηματικά σας απαιτείτε περισσότερο χρόνο από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και νιώθετε την ανάγκη να πείτε όλα όσα αισθάνεστε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα νιώσετε την ανάγκη να ανταπεξέλθετε σε όλες σας τις υποχρεώσεις. Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα, αν και μήνας διακοπών. Ίσως να αναλάβετε κάτι νέο ή να κάνετε κάποιες συζητήσεις για ενδεχόμενες νέες συνεργασίες, που θα ξεκινήσουν βέβαια μετά τον Αύγουστο. Πάντως, φαίνεται ότι είστε έτοιμοι να καταφέρετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και τίποτα δε σας σταματά ή δε σας στέκεται εμπόδιο για την επαγγελματική επιτυχία σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάπως απόλυτους θα σας βρει η σημερινή μέρα στον τρόπο που εκφράζεστε, αλλά και κινείστε. Η μέρα ευνοεί συναναστροφές με φιλικά πρόσωπα κι εσείς εξαντλείτε όλη την κοινωνικότητά σας και φροντίζετε να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας, ώστε να καταφέρετε να δείτε όσους περισσότερους φίλους μπορείτε. Μην αφήσετε να πάει χαμένη η μέρα στα αισθηματικά σας, κυρίως εσείς οι αδέσμευτοι που μπορεί να έχετε ευκαιρίες για μία νέα σχέση με ένα πρόσωπο, που δε σας αφήνει ασυγκίνητους. Οι δεσμευμένοι προσπαθείτε με πρωτότυπους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ
Δείξτε λίγη προσοχή σήμερα στα οικονομικά σας, γιατί το να βγείτε εκτός προϋπολογισμού είναι το μόνο εύκολο. Ίσως να μην έχετε υπολογίσει καλά τα έξοδά σας, ίσως να έχουν προκύψει κάποιες έξτρα δαπάνες και έξοδα. Μπορείτε να ανταπεξέλθετε με έναν σωστό προγραμματισμό. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι, σκέφτεστε ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε υπάρξει ερωτικά κατά το παρελθόν. Κάνετε έναν απολογισμό και μία ανασκόπηση στο τι έφταιξε και δεν είστε τώρα μαζί. Μήπως τα καλύτερα για εσάς είναι στο μέλλον και όχι στο παρελθόν;


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου