5.6.16

Διπλώματα και μετάλλια σε 85 σπουδαστές της Σκακιστικής Σχολής Ναυπλίου


Στο Βουλευτικό έγινε η γιορτή λήξης της 8ης σκακιστικής χρονιάς 2015-2016 της Σκακιστικής Σχολής Ναυπλίου υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Γεωργία Σαμαρτζή και του Δήμου Ναυπλιέων –ΔΟΠΠΑΤ.


Παραβρέθηκαν η κα Πόπη Καλκούνου πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ, ο κ. Παύλος Χριστίδης υπεύθυνος σχολικών επιτροπών δήμου Ναυπλιέων, η κα Μαρία Ράλλη σύμβουλος για θέματα παιδείας του δήμου και ο κος Σπαντιδέας πρόεδρος του συλλόγου Παλαμήδης.


Ο πρόεδρος του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου και του Ιδρύματος Γεωργία Σαμαρτζή -Πολιτεία Αγάπης π. Ραφαήλ Βουγιούκας ευχήθηκε σε όλους του σπουδαστές της σχολής και στους γονείς τους τα καλύτερα για νέες σκακιστικές επιτυχίες. 


Τα μαθήματα σκάκι τη φετινή χρονιά έγιναν στη Σχολή, Πνευματική Εστία Αγίου Νεκταρίου, και στα Δημοτικά σχολεία 2ο-5ο, 3ο, 4ο, 1ο, και Τολό. Οι σπουδαστές ήταν μαθητές του κάθε σχολείου και οι καθηγητές που δίδαξαν σκάκι ήταν: Μαρία-Μαγδαληνή Κατσίλα, Θεόδωρος Βορδόχειλας, Δημοσθένης Μίλαν 

Η πρόεδρος της Σκακιστικής Σχολής Φωτεινή Προύντζου ευχαρίστησε θερμά προέδρους και μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων: την κα Σολακούδη Ελένη, την κα Παναγιωτακοπούλου Άντζυ την κα Κωστούρου Βαγγελιώ, την κα Αλεξάνδρα Δεληγιάννη, την κα Πέγκυ Πανταζοπούλου, την κα Χριστίνα Καρμανιόλα , την κα Βασιλική Ντουφεξή, την κα Χελιώτη. 


Πήραν διπλώματα και μετάλλια 85 σπουδαστές και έγινε διάκριση στον καλύτερο σπουδαστή κάθε σχολείου με χρυσό μετάλλιο. Παρουσίασαν ποιήματα τα παιδιά του κατηχητικού του Αγίου Δημητρίου με την επιμέλεια της κα Στέλλας Μπελεσάκου.  Το νεοσύστατο Χορωδιακό εργαστήρι Ναυπλίου υπό τη Διεύθυνση του κ. Γιάννη Νικολόπουλου παρουσίασε τη δουλειά του για πρώτη φορά σε κοινό.


ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου