5.6.16

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων στο Ναύπλιο στις 2 & 3 Ιουλίου


Ο ΣΕΓΑΣ, με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον ΔΟΠΠΑΤ και τον Δήμο Ναυπλιέων συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Νότιου Όμιλου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου στο Ναύπλιο.

Σε δύο ομίλους, βόρειος και νότιος, θα διεξαχθεί και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα των «μικρών», της κατηγορίας δηλαδή των παμπαίδων και παγκορασίδων ηλικίας 14 και 15 ετών.

Ο νότιος όμιλος θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου ενώ ο βόρειος στη Καβάλα την ίδια ημερομηνία.

Στον όμιλο του Ναυπλίου θα αγωνιστούν, με τις μέχρι τώρα συμμετοχές, 1200 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους που ανήκουν στις ΕΑΣ: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Βόρεια Πελοπόννησος, Πειραιάς, Αθήνα, Δυτική Αττική, Λέσβος, Χίος – Σάμος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Βοιωτία – Εύβοια.

Όλες οι λεπτομέρειες, ωρολόγιο πρόγραμμα, τεχνικές οδηγίες, οικονομικά κλπ για το πρωτάθλημα (νότιος όμιλος) αναφέρονται στην προκήρυξη όπως και τα έντυπα για την ηλεκτρονική δήλωση καθώς και πίνακας με ξενοδοχεία της Αργολίδας για τη διευκόλυνση της διαμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου