10.6.16

Ο 7ος Ολυμπιακός Ποδηλατικός Δρόμος Ειρήνης στον Πύργο


Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Πύργου «Ποδηλατοδρόμος» διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου του 2016 τον 7ο Ολυμπιακό Ποδηλατικό Δρόμο Ειρήνης, «7th Criterium Olympic Race Of Peace», σε συνεργασία με την Ε. Ο. Ποδηλασίας, τον Δήμο Πύργου, τη Δημοτική Κοινωφελή επιχείρηση ΔΗΚΕΠ και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και με την υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνοµίας, του ΕΚΑΒ, του Νοσοκοµείου Πύργου, του Ερυθρού Σταυρού, του Δηµοτικού Λιµενικού Ταµείου, των εµπλεκοµένων Δήµων, της ΑΟΛΑΠ και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Στο «7th Criterium Olympic Race Of Peace», που θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ από το κέντρο του Πύργου Ηλείας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι, θα πάρουν μέρος άνδρες, νέοι άνδρες, έφηβοι, γυναίκες και μάστερς ποδηλάτες, ενώ θα υπάρχει και κατηγορία open. 
Το τεχνικό συνέδριο του αγώνα θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Ηλείας. Αλυτάρχης του αγώνα είναι ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (κομισάριος UCI).


Το τριήμερο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 – Τόπος: Κέντρο Πύργου
20.30 – Νυχτερινός αγώνας «criterium» - σιρκουί διάρκειας 45 λεπτών µε τη διαδικασία αποκλεισµού: Ο ποδηλάτης που θα περνά κάθε στροφή τελευταίος από τη γραμμή εκκίνησης – τερματισμού θα τίθεται εκτός αγώνα.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 – Τόπος: Κατάκολο
17.00 – Αγώνας ατοµικής χρονοµέτρησης απόστασης 22,8 χλμ με αφετηρία και τερματισμό το Κατάκολο.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 – Εκκίνηση: Κεντρική πλατεία Πύργου
09.00 – Αγώνας αντοχής 130 χλμ επί δηµοσίας οδού µε εκκίνηση την κεντρική πλατεία Πύργου και διέλευση από Αρχαία Ολυµπία και τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία που ανοίγει αποκλειστικά για τις ανάγκες του αγώνα, Ζαχάρω, Φιγαλεία, Επικούρειο Απόλλωνα και τερµατισµό µπροστά στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας.

Καθημερινά, μετά τη λήξη κάθε αγώνα, θα γίνονται οι απονομές των επάθλων στους νικητές.

Μέγας χορηγός του «7th Criterium Olympic Race Of Peace» είναι το «FORTHNET SHOP Πύργου» και χορηγοί: Super market ΤΕΡΖΗΣ, ΚΑΥΚΑΣ, INSTANTE, Super market ΜΑΝΤΑΣ, Κάβα Δανηληιδης, Κατεψυγµένα ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ, ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ, PLANET CYCLING, Apostolopoulou Copies, Pitsfitili, ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΗΛΕΙΑΣ, Φαρµακοποιός ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ,
Ηλεκτρολογικά Καραµπαλης, ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ, Κάβα Καρανάσης, ΕΛΕΝΗ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ flowers, ANDRIKAKIS FIREWORKS, MERCADO, 3on3 basketball, Δρογγίτης δηµιουργίες, LOCOMOTIVE, Yannis hair stylist, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζυµαρικά, ΑΝΘΟΥΛΗΣ courier, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ donuts, Duomo cafe, ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ και ΝΤΕΒΕΝΕΖΟΣ και χορηγός επικοινωνίας: ΟRT TV.


ΠΗΓΗ : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου