13.6.16

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας, αύριο, στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 στο Πορτοχέλι


Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ, με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, στο Πορτοχέλι,  φιλοξενείται αύριο το πρωί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας "Κιανών Έργα" για να παρουσιάσει τις γλυκές προτάσεις του αλλά και... τα μυστικά του!



Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας που λειτουργεί από το 2007 με έδρα τη Νέα Κίο, έχει καταφέρει παρασκευάζοντας χειροποίητα "σπιτικά" γλυκά κουταλιού και υπέροχες μαρμελάδες, με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και με συνταγές βγαλμένες από τα σεντούκια των μικρασιατισσών γιαγιάδων, να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό προωθώντας τα προϊόντα του σε τουριστικά ελληνικά νησιά, όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα κ.ά. 



Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός που με 10 περίπου γυναίκες στο δυναμικό του προσπαθεί "με νύχια και με δόντια" να ανταπεξέλθει και να κρατηθεί όρθιος στην κρίση που μαστίζει την χώρα μας, έχει την τιμή να προσκαλείται από ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας για να παρουσιάσει τη δουλειά του, αλλά δεν τυγχάνει δυστυχώς της ίδιας αποδοχής από τους άρχοντες της περιοχής που πριν από κάμποσο καιρό διοργάνωσαν ένα event στα πλαίσια της τηλεοπτικής εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα" στη Νέα Κίο, αλλά... λησμόνησαν να τον προσκαλέσουν!



Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας "Κιανών Έργα" που διατηρεί εργαστήρι παραδοσιακών γλυκισμάτων στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στη Νέα Κίο, έχει πάρει μέρος σε πολλές εκθέσεις σε διάφορες κοντινές ή πιο μακρινές περιοχές της Ελλάδας και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους έχουν δοκιμάσει τις γεύσεις του...  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου