31.5.16

Παλαίμαχοι της Barcelona παίζουν με το «Λεωνίδα» στη Σπάρτη!


Τη Σπάρτη, θα επισκεφθεί στις 10 Ιουνίου 2016 η θρυλική ομάδα της Barcelona-Τμήμα Παλαιμάχων, προκειμένου να δώσει φιλανθρωπικό αγώνα με την ιστορική ομάδα του “Λεωνίδα” Σπάρτης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος της Σπάρτης “Λεωνίδας” θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στη Σπάρτη μια ομάδα-θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πολλοί και γνωστοί παλαίμαχοι άσσοι της Barcelona που αγωνίστηκαν στα κορυφαία σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα συνδράμουν στο κοινωνικό έργο του “Λεωνίδα” ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου της Σπάρτης.

Στον καινοτόμο φιλανθρωπικό αγώνα που θα συνοδευτεί από πολλές εκπλήξεις, θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του “Λεωνίδα” που πριν πολλά χρόνια κατάφεραν να σηκώσουν ψηλά το αθλητικό ηθικό των Σπαρτιατών και των Λακώνων με την παρουσία τους στη Β’ Εθνική κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το Σάββατο11 Ιουνίου 2016 με τα έσοδα να διατίθενται σε τοπικό φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό. 


Πηγή: moriasnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου