31.5.16

1o Summer Basketball Camp 2016 στο Ναύπλιο


Ο Οίακας Ναυπλίου και η ακαδημία του διοργανώνουν καλοκαιρινό camp από τις 15 μέχρι και τις 18 Ιουνίου για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών, στα ανοιχτά γήπεδα και στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις από τους προπονητές του και εκλεκτούς προσκεκλημένους. Βασικός μας στόχος, ο οποίος εναρμονίζεται με τη γενικότερη φιλοσοφία των ακαδημιών μας, είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά ώστε…

-Να αξιοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, παίζοντας και διασκεδάζοντας με ασφάλεια.
-Να βελτιώσουν την ατομική τεχνική, την φυσική κατάσταση και γενικά τις ικανότητές τους.
-Να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες για το μπάσκετ.
-Να εμπεδώσουν αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχεία, η υπευθυνότητα, η ομαδικότητα, η πίστη σε ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.

Το 1ο Summer Basketball Camp απευθύνεται σε νεαρούς παίκτες, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-18 ετών και οι προπονητές που θα συμμετάσχουν είναι ο Παύλος Νώντας από το ανδρικό τμήμα του Οίακα, ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος Γιάννης Καραντζούλης και οι Θωμάς Πέτας, Χρήστος Κοσσιώρης και Δημήτρης Παπαντωνίου. 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους, μέσω των 6944201397 και 6945729400.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου