16.3.24

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου

 


ΚΡΙΟΣ: Να δείξετε εμπιστοσύνη στην καλή σας τύχη και να μην αγχώνεστε για τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου σήμερα κάντε μια προσπάθεια να κυνηγήσετε την τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργα και ασυνήθιστα ερωτικοί θα παρουσιαστείτε στο ταίρι σας, κάτι που θα εκπλήξει και τους δυο σας. Έντονες ερωτικές στιγμές θα ζήσετε μαζί. Προσέξτε τους ερωτικούς πειρασμούς αν είστε σε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα συναισθηματικά βάρη μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ξεδιαλύνετε τα πράγματα. Προσοχή στα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που μπορεί να έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει ανάγκη για εντονότερη φροντίδα του οργανισμού σας, γι’ αυτό και μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα γυμναστική ή να αποκτήσετε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνονται οι σχέσεις με τις γυναίκες, όπου αυτές έχουν διαταραχθεί. Η ενασχόλησή σας με τα παιδιά σας, αν έχετε, και η επαφή με τα προβλήματά τους σας δίνει ζωντάνια και ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι έντονη η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο, γι’ αυτό και θα καταλήξετε να συζητάτε με μια γυναίκα της οικογένειάς σας, πιθανώς τη μητέρα σας, για τα παιδικά σας χρόνια.

ΖΥΓΟΣ: Οι απόψεις σας βασίζονται σε υποκειμενικές εκτιμήσεις, γι’ αυτό και λείπει παντελώς η αντικειμενικότητα. Οι συζητήσεις σας καθοδηγούνται από τα συναισθήματά σας και δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις στους συνομιλητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαγορεύονται σήμερα τα έξοδα και οι επενδύσεις, γιατί η σχέση σας με το χρήμα δεν είναι καθόλου αντικειμενική και οδηγείται από τα ένστικτά σας και όχι από τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευαίσθητοι και εύθικτοι, λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα της στιγμής, που σας ωθεί να επιδιώκετε την προσοχή των άλλων, γι’ αυτό και μεγαλοποιείτε τα προβλήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένους σας βρίσκει η ημέρα. Νιώθετε μελαγχολικοί, άτονοι και πολύ ανασφαλείς. Θα επιδιώξετε την απομόνωση προτιμώντας να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές από τους φίλους σας για κάποια θέματα που σας απασχολούν έντονα σήμερα. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να αγκιστρωθείτε από τη γνώμη τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Νιώθετε έντονα την ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας ανεπιτήδευτα, αυθόρμητα και αληθινά και αυτό διαχέεται και στην επαγγελματική σας ζωή, κάνοντάς τη λίγο πιο εκλεπτυσμένη και με μια καλλιτεχνική χροιά.

EleftherosTypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου