11.2.17

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ


Προσεγγίστε άτομα που νιώθετε ότι μπορούν να σας ανοίξουν δρόμους. Ευνοούνται οι συζητήσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και το σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσετε μια παρεξήγηση που υπήρχε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπομονή. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις που θα πρέπει να τις χειριστείτε σωστά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που αφορούν την καριέρα σας και θα εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σας βρίσκονται σε μια θετική πορεία. Θα έχετε την ευελιξία και την ικανότητα να κινηθείτε έξυπνα και με γρήγορους ρυθμούς ώστε να καταλήξετε σε πρωτότυπα σχέδια τα οποία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, ιδίως το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα έχετε να ασχοληθείτε με άτομα από το περιβάλλον σας και θα έχετε επικοινωνία με πολύ κόσμο. Θα προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο πραγματοποιείται στο ζώδιο σας η έκλειψη Σελήνης που ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή και τα τυχόν προβλήματα που έχετε μέσα σε αυτήν. Θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες σας για να φτάσετε στον πολυπόθητο στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεθείτε, ιδίως το Σάββατο σε δύσκολη θέση με ανθρώπους που σας πιέζουν και σας δημιουργούν εσωτερική ανασφάλεια. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσετε τα τυχόν προβλήματα με μεγαλύτερη ευκολία και θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που σας φαινόντουσαν πριν βουνό.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να προσεγγίσετε πρόσωπα που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Η Κυριακή θα είναι μια μέρα που θα πρέπει να την αφιερώσετε στην ανασυγκρότηση των θεμάτων που σας απασχολούν και με ευκολία να βρείτε τις λύσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξτε θέληση και αποβάλλετε την όποια συμπεριφορά που οξύνει καταστάσεις. Συντονιστείτε και πάρτε πρωτοβουλίες για την επαγγελματική σας ζωή, ενώ την Κυριακή θα μπορέσετε να δείτε φίλους και να γεμίσετε ευχάριστα την ημέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ότι και να επιθυμείτε να αλλάξετε το Σάββατο η Πανσέληνος σας δημιουργεί τις προδιαγραφές που θέλετε. Η Κυριακή είναι μια ημέρα ξεχωριστή στο να βρεθείτε σε κάποια κοινωνικές εκδηλώσεις και να περάσετε όμορφα με δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και συντονιστείτε με θέματα που αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα. Την Κυριακή η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια εξέλιξη που όμως κρύβει αρκετές παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή αναστατώνεται. Η Πανσέληνος του Σαββάτου ολοκληρώνει κάποια απόφαση σας που αφορά το έτερον σας ήμισυ και πολύ πιθανόν αυτές οι αποφάσεις να έχουν μια οριστική πορεία. Την Κυριακή θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας έχουν απασχολήσει έντονα καθημερινά θέματα που τώρα το κάθε τι σας κουράζει και σας βγάζει από την πορεία σας. Την Κυριακή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα προσωπικό θέμα που εδώ και καιρό σας κατατρώει εσωτερικά.


ΠΗΓΗ: thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου