10.12.16

Ζώδια σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη, η αγάπη και το χρήμα είναι ο κύριος στόχος σας. Τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία, αλλά η αγάπη όλα τα δυναμώνει και επουλώνει τα τραύματά σας και όχι μόνο. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας αυτή τη περίοδο. Η αγάπη και το πάθος για το/τη σύντροφό σας, σας κάνει να δεθείτε παραπάνω σαν ζευγάρι και ίσως κάνετε το μεγάλο βήμα που λέγεται γάμος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία. Αυτές οι τρεις λέξεις θα σας κάνουν παρέα αυτό το σαββατοκύριακο, διότι με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δεν έχετε να αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία στην καθημερινότητά σας. Όλα σας τα προβλήματα λύνονται, χάρη στη λογική σας. Δώστε συμβουλές στα άτομα που έχουν ανάγκη από μια καλή κουβέντα. Βρείτε λύσεις στα προβλήματά τους και συμπαρασταθείτε τους. Ακόμη, με τη Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας και να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, οι υποχρεώσεις θα σας κουράσουν. Θα είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα. Περισσότερη δουλειά και καθήκοντα θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας αποσυντονίσουν. Θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε το μέλλον σας. Επιμονή, υπομονή, συγκέντρωση και όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δε θα έχετε κανένα βάρος στη πλάτη σας. Όλα σας τα προβλήματα έχουν γίνει παρελθόν και κοιτάζετε θετικά το μέλλον. Είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τα επόμενα βήματα που θα κάνετε. Παρέα σας ο/η αγαπημένος/μένη σας και η μουσική. Συνδυάστε τα και θα περάσετε τέλεια. Επίσης, με τη Σελήνη εισέρχεται στο Ταύρο θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τον οποίο τον έχετε παραμελήσει. Δεν έχετε στολίσει ακόμα το σπίτι σας με χριστουγεννιάτικα; Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να το κάνετε.

ΛΕΩΝ
Love is all around you! Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη, η αγάπη δε σας αποχωρίζεται. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον και κάνετε σχέδια για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο. Βάλτε νέους στόχους και μη σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ανούσιες αγορές. Διακοσμήστε χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας, για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, οι υποχρεώσεις στον εργασιακό σας τομέα αυξάνονται. Έξτρα δουλειά και υπερωρίες, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι σκληρό για εσάς. Με υπομονή όλα θα λυθούν και οι ρυθμοί θα έρθουν στα φυσιολογικά τους. Επιπλέον, με τη Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου θα έχετε την επιθυμία για ηρεμία και χαλάρωση. Θα βάλετε στη καθημερινότητά σας νέες δραστηριότητες, οι οποίες θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

ΖΥΓΟΣ
Σουπερ-ντούπερ μέρα η σημερινή! Ούτε άγχος, ούτε στρες. Πάρτε το καφεδάκι σας και χαλαρώστε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη, η μέρα είναι δίκη σας και την εκμεταλλεύεστε όπως εσείς επιθυμείτε. Κάντε τις χριστουγεννιάτικες αγορές για τα αγαπημένα σας άτομα. Ενδιαφερθείτε και ψωνίστε χρήσιμα δώρα γι’ αυτούς. Έχετε όρεξη για γλύκες δημιουργίες; Φτιάξτε μελομακάρονα ή κουραμπιέδες και μοιραστείτε τα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, όλα τα προβλήματά σας θα γίνουν παρελθόν. Ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται όλο και καλύτερη. Βγείτε και διασκεδάστε με την παρέα σας. Ακόμα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη, η αγάπη και το πάθος για τον/την αγαπημένο/μένη σας φουντώνει και εκτοξεύεστε στα ουράνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές υποχρεώσεις έχει η σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ο φόρτος εργασίας και το άγχος θα σας κυριέψουν. Εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο παρελθόν, θα εμφανιστούν και θα σας αγχώσουν. Όλα αυτά θα περάσουν στις επόμενες μέρες, γι’ αυτό ψυχραιμία και υπομονή. Από την άλλη πλευρά, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη, ο έρωτας με το/τη σύντροφό σας γίνεται πιο έντονος και κρύβει πολλά πάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν, που σας φτιάχνουν τη διάθεση και το κέφι. Έχετε όρεξη και μεράκι για γλύκες δημιουργίες; Πάρτε τους φίλους σας και φτιάξτε κουραμπιέδες και μελομακάρονα μαζί. Δεν έχετε διακοσμήσει ακόμη το σπίτι σας; Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνετε με τα παιδία σας. Με το/τη σύντροφό σας τα πηγαίνετε περίφημα και δεν αργεί η ώρα για το μεγάλο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη, η διάθεση σας θα είναι πολύ ανεβασμένη. Επιτέλους, θα κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα, για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας. Η αγάπη και το χρήμα είναι τα δυο πράγματα που είναι στο μυαλό σας αυτή τη περίοδο. Κάντε μια έκπληξη στον/στην αγαπημένο/μένη σύντροφό σας. Θα ενθουσιαστεί και θα δει ότι από αυτή την κίνηση πόσο πολύ νοιάζεστε για αυτόν/αυτήν.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα κρύβει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, γι’ αυτό… μείνετε ψύχραιμοι! Με τη Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Προσοχή στις επενδύσεις σας και μην κάνετε άσκοπες αγορές. Επίσης, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, αποφύγετε την κριτική για συνεργάτες και άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας τομέα. Επιπλέον, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έρθετε περισσότερο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσοχή στην υπερβολή, γιατί δε θα σας βγει σε καλό.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου