14.11.16

Πόλη-«φάντασμα» αύριο η Αθήνα λόγω Ομπάμα – Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις


Ένα καλά φυλασσόμενο φρούριο θα θυμίζει την Τρίτη και την Τετάρτη η Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα. Τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου είναι πρωτοφανή τόσο στο κέντρο όσο και στον Αστέρα Βουλιαγμένης που θα μείνει. Το ξενοδοχείο θα είναι περικυκλωμένο τόσο από την ξηρά, όσο και από τη θάλασσα.

Περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται για δύο ημέρες επί ποδός, προκειμένου να υποστηριχθεί το σχέδιο για την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου. Τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι αυστηρότατα.

Εν τω μεταξύ, απαγορευτικό σε όλες τις συγκεντρώσεις στα σημεία στα οποία θα κινηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα το διήμερο της Τρίτης και της Τετάρτης ανακοίνωσε το μεσημέρι η Ελληνική Αστυνομία.
Για το χρονικό διάστημα των 30 ωρών της παραμονής του Αμερικανού Προέδρου στην Ελλάδα, η ΕΛΑΣ αποφάσισε ότι «δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία» στους δρόμους από τους οποίους θα κινηθεί η αυτοκινητοπομπή που θα μεταφέρει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 6 τα ξημερώματα το πρωί της Τρίτης έως τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης.

Καλώς να τον δεχτούμε και με το καλό να τον αποχαιρετήσουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου