16.11.16

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ... ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ!


Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α1' Αργολίδας θα στρέψει όλα τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου του Νομού στο ΔΑΚ Λέρνας. 

Οι δυο από τους τρεις διεκδικητές του τίτλου και της ανόδου στην Γ΄Εθνική το Σάββατο θα τα παίξουν όλα προκειμένου να φύγουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το ντέρμπι.  

Οι Διαμαντής και Κίκκιλης θα βγάλουν όλα τα όπλα που έχουν στην φαρέτρα τους προκειμένου να πάρουν τους τρείς βαθμούς.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και τιμωρημένων παιχτών οι προπονητές το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι στο να επιλέξουν την 18αδα και την τακτική που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι.

Αν και το πρωτάθλημα θα παιχτεί στα παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες και όχι στα ντέρμπι, σίγουρα όλοι θέλουν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης αλλά και την καλή ψυχολογία που αποκτά ο κερδισμένος αυτών των παιχνιδιών.  

Είναι γεγονός πως αυτός ο αγώνας έχει όλα τα εφόδια για να δουν όσοι το παρακολουθήσουν ωραία μπάλα και μάλιστα σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ θα έχουμε και ηλιόλουστη μέρα.

Τα κοινά σημεία που έχουν οι δυο ομάδες είναι πως έχουν νεαρούς προπονητές, παίχτες που είναι δεμένοι μεταξύ τους και διοικήσεις που είναι κοντά στις ομάδες τους ηθικά και υλικά, ένα ακόμα κοινό σημείο είναι η κόσμια συμπεριφορά εντός γηπέδου και οι φιλόξενες κερκίδες τους που έχουν έντονη την γυναικεία παρουσία και το ίδιο αναμένουμε και σε αυτό τον αγώνα.


ΠΗΓΗ: parapolitikaargolida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου