29.11.16

Ημερίδα στις 18/12 στη Σπάρτη με θέμα “Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος”


Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας έθεσαν υπό την αιγίδα τους την ημερίδα της 18ης Δεκεμβρίου, με τίτλο «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», στην οποία θα παρουσιαστούν τα πορίσματα του πρώτου κύκλου εργασιών του επιστημονικού forum που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, ύστερα από ανοικτή πρόσκληση που αυτό απηύθυνε προς κοινωνικούς επιστήμονες και επιστήμονες υγείας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Μενελάιον», από τις 10.30′ έως τις 17.00′.

Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη. Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι η εκπαίδευση, ο αθλητισμός και η κοινωνική ενσωμάτωση. Μετά την παρουσίαση της κάθε εισήγησης θα δίνεται επαρκής χρόνος για ερωτήσεις, ενώ μετά το πέρας του συνόλου των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για επιπλέον ερωτήσεις, παρατηρήσεις και σύντομες τοποθετήσεις. Στο κλείσιμο της ημερίδας θα παρουσιαστεί η ολοκληρωμένη πρόταση του πρώτου κύκλου εργασιών του επιστημονικού forum.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της ημερίδας θα πρέπει το συντομότερο να κάνουν κράτηση θέσης με την αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος με τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, ειδικότητα, κινητό τηλέφωνο) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sto.epikentro.o.anthropos@gmail.com.

Για κάθε συμμετέχοντα θα εκδοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μπορείτε και να επισκεφθείτε τη σελίδα «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου