10.11.16

Ζώδια σήμερα 10 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργική πορεία θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, νέες συνεργασίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Όσοι απ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε. Στα ερωτικά σας θα προκύψει νέα γνωριμία, συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Σήμερα θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας, θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, φίλοι μου Ταύροι θα χαρακτηρίζεστε από αναποφασιστικότητα, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους. Κάπως βαριά θα είναι η στάση σας σε θέματα επαγγελματικά, δεν θα έχετε καμία διάθεση για ανάληψη ρίσκων. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή μια χαρά θα πάνε οι ερωτικές σας συζητήσεις, για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανένωσης. Έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία, ευχάριστο γεγονός θα αλλάξει τις ανιαρές συνθήκες της καθημερινότητας σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή σήμερα θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, αποκαλυπτικές συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι συζητήσεις σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο  κάπως μαζεμένη ίσως και φοβική θα είναι η στάση σας, θα αγκιστρωθείτε στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα σημειωθούν αλλαγές, ο συμβατικός τρόπος που θα επιλέξετε να εφαρμόσετε στις υποθέσεις σας θα σας φέρει ισορροπία όχι όμως κάποια σημαντική εξέλιξη. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή πρόσωπο με ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν είστε ερωτικά μόνοι δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον, κινηθείτε με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. 

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας δημιουργήσει φοβίες και αναστολές, γεγονός που θα φέρει καθυστέρηση στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων στόχων σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή αρκετά κοινωνική θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν συναναστροφές φιλικές και ερωτικές.  Πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικές βλέψεις. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο η φιλία σας να μετατραπεί σε ερωτική σχέση, αρκεί να δοθεί από εσάς το πράσινο φως. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα εμφανιστεί κάπως μειωμένη η διάθεση σας για επαγγελματικές εργασίες, οι προτιμήσεις σας θα επικεντρωθούν στις φιλικές συναναστροφές και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αποφύγετε να φανείτε εσωστρεφείς, μην φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας δεν θα υπάρξει απογοήτευση ή απόρριψη. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, ερωτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δείξτε εμπιστοσύνη στις βλέψεις που θα έχει για εσάς. 

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Κρόνο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε οικονομικές οφειλές, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Είτε  τολμήσετε να αναλάβετε αυτό το νέο βήμα είτε όχι, το σίγουρο είναι πως δεν θα γλυτώσετε απ την διαδικασία του διλλήματος γεγονός που θα αποσπάσει την προσοχή σας από τις ερωτικές σας υποθέσεις. Μην αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας, δράστε με αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, ωστόσο το τετράγωνο της με τον Κρόνο θα σας κάνει αναποφάσιστους, για επαγγελματικά θέματα θα μείνετε στο στάδιο της σκέψης, δεν θα αναλάβετε δράση. Στον ερωτικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε πράξεις ερωτικού πάθους. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για φλερτ και νέες γνωριμίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα εμφανίσετε τάσεις ανασφάλειας ίσως και ηττοπάθειας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας ρίξουν στην αδράνεια. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η μέρα σας, καταφθάνουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Καλό θα είναι να ανασυγκροτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, σκεφτείτε με αισιοδοξία, αποφύγετε αρνητισμούς και φοβίες απόρριψης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας αποδυναμώσει κάπως, μάλλον θα επικρατήσει η απαισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο θα υπάρξουν απρόοπτα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, οι συζητήσεις σας θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Στα ερωτικά σας αν μιλήσετε ελεύθερα και εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τότε θα σημειωθεί θερμό ερωτικό αποτέλεσμα. Περάστε σε εξομολογήσεις, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, κλείνουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ωστόσο προσοχή σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε σχέση στις επαφές σας θα υπάρξει έντονο ερωτισμός, εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Έρχονται αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν. 

ΙΧΘΕΙΣ
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και ερωτικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή ερωτικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, δεν θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Θα προκύψουν αισιόδοξα ανοίγματα αποφύγετε τάσεις ηττοπάθειας.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου