30.10.16

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη, στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2016, μια γιορτή που οργάνωσε ο Δήμος Ερμιονίδας, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας, η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης, η Εθελοντική Ομάδα Ερμιόνης,  των Παραγωγών, των Συλλόγων και των Φορέων της περιοχής.

Η παρουσίαση που έκαναν οι δημοσιογράφοι Μπάγια Αντωνοπούλου (εκ Ερμιόνης ορμώμενη) και Διονύσης Μποτώνης, ξεκίνησε με ομιλίες – χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Χρήστο Δάγκλη, τους Βουλευτές Αργολίδας, εκπροσώπους των παραγωγών και από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή.

Στην Έκθεση συμμετείχαν παραγωγοί, έμποροι, επαγγελματίες και εθελοντικές ομάδες που προσέφεραν στους επισκέπτες ρόδια, ποτά και εδέσματα εμπνευσμένα από τις γεύσεις του ροδιού. Επίσης παρουσιάστηκαν καλλιτεχνικές δημιουργίες εμπνευσμένες από το ρόδι.

Ο Γιάννης Μπασιμακόπουλος γνωστός σεφ της περιοχής παρουσίασε τις δημιουργίες του με βάση το ρόδι.


Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Ερμιονίδας να δοκιμάσουν το «ρόδι Ερμιόνης», το οποίο έχει χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τους κανταδόρους της Ερμιόνης και το χορευτικό.


































ΠΗΓΗ: parapolitikaargolida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου