29.10.16

Ζώδια σήμερα 29 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό σας, ο οποίος μπορεί να επιφέρει έντονες συγκρούσεις σε εσάς και τους γύρω σας. Ακόμα, θα αισθάνεστε να σας πιέζουν οι υποχρεώσεις που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Επίσης, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, το έντονο πάθος αλλά και η σεξουαλικότητα δε θα φύγουν από πάνω σας. Γιατί; Γιατί σας πάνε! 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, το μυαλό σας θα είναι μόνο σε μια λέξη: Σεξ! Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Εάν αισθάνεστε ένοχοι για κάτι, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας και συζητήστε το, για να βρείτε λύσεις. Ακόμη, θα γίνεστε ανυπόμονοι σε σχέση με τις εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα. Μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, θα σας κάνει… ακαταμάχητους στο κρεβάτι και όχι μόνο. Δώστε στο ταίρι σας αυτό που χρειάζεται και θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Ζητήματα που σας αγχώνουν από το παρελθόν, θα μπορέσουν τώρα να ξεπεραστούν. Ακόμη, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τη ψυχή σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα υπάρξει πολύ κούραση, η οποία θα προέρχεται από τον επαγγελματικό σας τομέα. Ξεκουραστείτε αυτό το σαββατοκύριακο και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα άσκησης για να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας. Ακόμη, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, η σεξουαλική σας πλευρά κορυφώνεται και μαγεύει το ταίρι σας. 

ΛΕΩΝ
Ένα όμορφο σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, η φωτιά του πάθους και του έρωτα φουντώνει. Ανήκετε σε ένα ζώδιο που του αρέσει να φλερτάρει και να παίζει με τον έρωτα, γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τη παρέα σας ή ακόμα και μόνοι. Ζητήστε βοήθεια από κοντινά σας πρόσωπα για πράγματα που σας απασχολούν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτέλους σαββατοκύριακο! Και τι σαββατοκύριακο… Ερωτικό και πολλά υποσχόμενο για εσάς. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, ήρθε η ώρα να δείξετε στο ταίρι σας ποσό πολύ νοιάζεστε και ποσό πολύ το αγαπάτε. Μη φοβάστε για τίποτα. Πάρτε το ρίσκο και πείτε του τι πραγματικά νοιώθετε. Ο ερωτισμός και το πάθος σας θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. 

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο γι’ εσάς θα είναι ίσως το πιο δύσκολο του Οκτώβριου. Γιατί με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα νιώσετε σαν να σας εγκλωβίζει κάποιος και δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα. Θα αναζητήσετε την ελευθερία που πάντα θέλατε. Θα κάνετε τηλεφωνικές συζητήσεις με άτομα κύρους από τον επαγγελματικό σας χώρο. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον προβλέπονται ίντριγκες και πολλές αντιπαραθέσεις. Ηρεμήστε, πάρτε βαθιές ανάσες και ετοιμαστείτε για το νέο μήνα που έρχεται! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επειδή ανήκετε σε ζώδιο του νερού, δεν πάει να πει ότι δεν είστε… φωτιά και λάβα. Μπορεί ο καιρός να χαλάει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πέσει και η διάθεσή σας. Γι’ αυτό βγείτε έξω να διασκεδάσετε! Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, το φλερτ μπορεί να σας δυσκολέψει, αλλά δε χρειάζεται να σας παίρνει από κάτω, γιατί περνάτε μια χαρά και με την παρέα σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Οκτώβριος μπορεί να φεύγει, αλλά θα σας αφήσει όμορφες αναμνήσεις. Αυτό το Σάββατο λοιπόν, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, ο έρωτας και το πάθος θα είναι στο πλευρό σας, για να εκδηλώσετε τη σεξουαλικότητα που κρύβετε μέσα σας. Στοχεύστε με τα βέλη σας το πρόσωπο που αγαπάτε αληθινά. Από την άλλη, θα πρέπει να προσέξετε να μην εξαπατηθείτε, γιατί έχετε την τάση για κάτι τέτοιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Time to relax! Τη σημερινή μέρα, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα νοιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Θέλετε να μείνετε μόνοι και να αδειάσετε το μυαλό σας από δυσάρεστες αναμνήσεις που σας κουράζουν. Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας συζητώντας με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί σήμερα θα είναι μια ξεχωριστή μέρα γι’ εσάς. Κάντε υπομονή και το σίγουρο είναι ότι θα πετύχετε πάρα πολλά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το Σάββατο ετοιμαστείτε για εξόδους. Πάρτε τη παρέα ή το ταίρι σας και διασκεδάστε. Πηγαίνετε σινεμά ή θέατρο που σας αρέσει πολύ ή ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι το όποιο μπορεί να γίνει διασκεδαστικό για όλους. Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, όσοι είστε ελεύθεροι μη περιμένετε κάτι σοβαρό, γιατί οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο μπορούν να αποδειχθούν δύσκολες. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα ήρεμο και ήσυχο σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Κάντε μια μικρή ανανέωση του χώρου σας. Θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα αλλιώς και πιο απλά. Επιπλέον, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη, μην περιμένετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Μη κάνετε κινήσεις, για να μην εκτεθείτε. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου