17.10.16

Ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Έχοντας ξεπεράσει κάποια οικονομικά προβλήματα, φίλοι Κριοί, μπορείτε σήμερα να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί και σταθεροί στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείστε και στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην παίρνετε τις συστάσεις και τις παρατηρήσεις κατάκαρδα, μην εντείνετε το βαρύ κλίμα που επικρατεί γύρω σας, αποστομώστε τα κακοπροαίρετα άτομα με την υπομονή και την συγκαταβατικότητά σας, δείξτε όλη την αγάπη, τη φροντίδα και τη στοργή σας στον ερωτικό σύντροφο. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας, αγαπητοί Ταύροι, και με τις όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες, σας προτρέπει σήμερα να φανείτε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Αισθανθείτε την προσωπική σας δύναμη, πάρτε σήμερα ουσιαστικές και σημαντικές αποφάσεις για το κοντινό μέλλον, αφουγκραστείτε τις ανησυχίες, τους φόβους και τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, απογυμνώστε τον εαυτό σας από κάθε προσποίηση και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σχεδιάστε με δυναμισμό, ενθουσιασμό και τόλμη τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, οι αστρολογικές όψεις των πλανητών σας παροτρύνουν να κυνηγήσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους σας, κατακτώντας τις φιλοδοξίες σας με σταθερούς και καθοριστικούς ρυθμούς. Οι υλικές, ηθικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις αρχίζουν να βλέπουν φως, αφήστε πίσω σας το αμφίρροπο παρελθόν, επενδύστε στο πρόσωπο που αγαπάτε, κάτι πολύ όμορφο ανθίζει στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι σχεδόν βέβαιο, αγαπητοί Καρκίνοι, πως θα σας προτρέψει να προχωρήσετε σε απερίσκεπτες και βιαστικές ενέργειες, χωρίς να συνυπολογίσετε τους κινδύνους και τις παγίδες που βρίσκονται μπροστά σας. Ακούστε τη διαίσθηση, το ένστικτο και την καρδιά σας σήμερα, αλλά παράλληλα κρατήστε στην σκέψη σας, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει, μην κάνετε επιπόλαια βήματα στην ερωτική σας ζωή, που αργότερα θα είναι πολύ δύσκολο να διορθώσετε. 

ΛΕΩΝ
Πρωτοποριακές ιδέες και όρεξη για δημιουργία κυριαρχούν τη σημερινή μέρα στην προσωπική και εργασιακή σας ζωή, φίλοι Λέοντες, γιατί διαθέτετε έμπνευση και πρωτόγνωρες ιδέες που μπορείτε να υλοποιήσετε με συναδέλφους και προσφιλή άτομα, αν δε δείξετε εγωκεντρική και εριστική διάθεση, αν δεν αφήσετε την αλαζονεία να σας παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις. Παίξτε όσο πιο άψογα μπορείτε τον ρόλο σας στο δεσμό σας, μην αφήνετε ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας αναπάντητα ερωτήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανοίξτε τα μάτια σας, φίλοι Παρθένοι, στις διαφορετικές αλήθειες που επηρεάζουν την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, αναζητήστε μεγαλύτερη κατανόηση και συνεννόηση από τα αγαπημένα σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς δήθεν καθωσπρεπισμούς και ψεύτικες κουβέντες. Ξεκαθαρίστε την σχέση σας από τρίτες παρεμβάσεις και μπερδέματα, ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς για να οδηγηθείτε σε ευτυχισμένες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο δίχως αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ
Τολμήστε σε νέα επιτεύγματα στη δουλειά σας, αγαπητοί Ζυγοί, η χθεσινή Πανσέληνος σας παροτρύνει και σας επηρεάζει να κάνετε πράξη τα όνειρά σας, αφού εγκαταλείψετε οριστικά τις χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος. Συνειδητοποιήστε επιτέλους πως κάποιες καταστάσεις ή ορισμένα πρόσωπα, δεν μπορούν να συνεχίσουν να παραμένουν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, αποχαιρετήστε οριστικά τα αρρωστημένα γεγονότα γύρω σας, προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας και την ψυχική σας ισορροπία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τολμήστε σε νέα επιτεύγματα στη δουλειά σας, αγαπητοί Ζυγοί, η χθεσινή Πανσέληνος σας παροτρύνει και σας επηρεάζει να κάνετε πράξη τα όνειρά σας, αφού εγκαταλείψετε οριστικά τις χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος. Συνειδητοποιήστε επιτέλους πως κάποιες καταστάσεις ή ορισμένα πρόσωπα, δεν μπορούν να συνεχίσουν να παραμένουν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, αποχαιρετήστε οριστικά τα αρρωστημένα γεγονότα γύρω σας, προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας και την ψυχική σας ισορροπία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απεχθάνεστε την ρουτίνα σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, και το δείχνετε, δεν αγαπάτε την στασιμότητα και τα λιμνάζοντα νερά που επικρατούν στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή, ωστόσο χρειάζεται να περιορίσετε τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό σας, να σκεφτείτε αρκετά πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα το μέλλον. Μη διασκορπίσετε τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον σας σε ασήμαντες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο που μπορεί να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να ξαναβρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες και την προσωπική σας ηρεμία σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, μην επενδύετε σε ένα φιλόδοξο σχέδιο, χωρίς να συζητήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με συνεργάτες και κοντινά άτομα, αφουγκραστείτε τις ανάγκες των καταστάσεων και των προσώπων στο χώρο που κινείστε, βάλτε την αποφασιστική σας πινελιά σε μια τρυφερή συζήτηση με το ταίρι που σας ενδιαφέρει, δίχως να περιμένετε και να πιέζετε να αλλάξουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αλλαγές φέρνουν οι πλανητικές όψεις σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια, ευκαιρίες και νέες προτάσεις μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, μια καλύτερη και ευμενέστερη εικόνα για τα πράγματα και τις υποθέσεις που τρέχουν δημιουργείται γύρω σας, αναπάντεχοι σύμμαχοι υποστηρίζουν τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Μεταμορφώστε την ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή, βάζοντας πινελιές ζεστασιάς και ρομαντισμού, για να σβήσουν το άγχος και ο φόβος.

ΙΧΘΕΙΣ
Όλα θα πάνε καλά σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, αρκεί να βρείτε τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεστε για να επιβάλετε με καλοσύνη και ηρεμία τις απόψεις και τις επιθυμίες σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Ανταλλάξτε εμπειρίες, φιλοφρονήσεις και όμορφα λόγια με τους φίλους και τα αγαπημένα σας άτομα, διώξτε το πείσμα και την εγωιστική συμπεριφορά, ανακαλύψτε πως με αυτόν τον τρόπο οι επιδιώξεις και τα συναισθηματικά σας όνειρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου