1.9.16

ΕΠΣ Αργολίδας: Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ., νέος αντιπρόεδρος ο Δ.Κατσένης


– Αλλαγές στην Επιτροπή Διαιτησίας

– Ο Κ.Νεφρός νέος ενωσιακός προπονητής

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑ συνεδρίασε αμέσως μετά τις κληρώσεις του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Α1, όπου είχαμε τις παραιτήσεις των τριών μελών της «μειοψηφίας» από τις θέσεις τους στη λειτουργία της Ενωσης, αλλά όχι από μέλη.

Πιο συγκεκριμένα από τις θέσεις τους παραιτήθηκαν ο Γιάννης Μαντζούνης από αντιπρόεδρος, ο Γιάννης Γαλανόπουλος από αναπληρωτής γραμματέας και ο Χρήστος Ουλής από ταμίας.

Ως λόγοι των παραιτήσεων προβλήθηκαν προσωπικοί λόγοι, αλλά η ουσία είναι ότι παραιτήθηκαν ως αποτέλεσμα της μεγάλης «ψυχρότητας» που υπάρχει πλέον ανάμεσα στα μέλη της «πλειοψηφίας» -όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τελευταία κι αυτά της «μειοψηφίας» -που παραμένουν πιστά, στον πρόεδρο Γιάννη Αποστολόπουλο.

Να θυμίσουμε πως κατά τις πληροφορίες, τα μέλη αυτά- μαζί και ο πρόεδρος κ. Αποστολόπουλος είχαν αποφασίσει αρχικά να παραιτηθούν τον Ιούνιο, αλλά δεν το έκαναν. Είναι δεδομένο πως η κατάσταση στην Ένωση «μυρίζει μπαρούτι», η λειτουργία της γίνεται αναγκαστικά, με στόχο να ολοκληρωθεί η θητεία του δ.σ. και να γίνουν οι εκλογές τον προσεχή Ιούνιο ή τέλος Μαϊου.

Ουσιαστικά δηλαδή, από το δ.σ. της Ένωσης, στην αρχική του θέση έμεινε μόνο ο πρόεδρος Γ. Αποστολόπουλος και όλα τα υπόλοιπα μέλη αντικαταστάθηκαν από τις θέσεις τους με μέλη που πλέον ανήκουν στην «πλειοψηφία».

Μετά τις παραιτήσεις των τριών, ακολούθησε η αναδιάρθρωση του δ.σ.

Την θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε ο Δημ. Κατσένης, του αναπληρωτή γραμματέα ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Κενή έμεινε η θέση του ταμία, αφού η πλευρά της «πλειοψηφίας», ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί λόγω της κρισιμότητας του πόστου και να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ., στις 14 Σεπτεμβρίου.

Την συγκεκριμένη ημερομηνία θα αποφασισθεί και ποια 3 μέλη του δ.σ. θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στις εκλογές της ΕΠΟ (που θα γίνουν την 1η Οκτωβρίου στα Χανιά).

Διαιτησία

Συζητήθηκε και το θέμα της Επιτροπής Διαιτησίας και την συγκρότησή της. Πρόεδρός της πρόεδρός είναι το μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΑ Δημ.Χρόνης και τις δυο θέσεις των πρώην διαιτητών υπήρξαν δυο προτάσεις. Η μια να συνεχίσει ο Σωτήρης Δανούσης και να προστεθεί ο Φώτης Δανιγγέλης, ενω ο Ανδρέας Παπαβασιλείου να αναλάβει υπεύθυνος διαιτησίας.

Η δεύτερη πρόταση ήταν να παραμείνει ως έχει η επιτροπή, με τους Παναγιωτόπουλο, Δανούση.

Τελικά, πέρασε η πρώτη πρόταση δηλαδή ο Δανιγγέλης να αντικαταστήσει τον Παναγιωτόπουλο, με πλειοψηφία 6-5.

Τέλος, για το θέμα του ενωσιακού προπονητή, επελέγη κατά πλειοψηφία ο Κώστας Νεφρός (8 υπερ, 1 λευκό, ενώ απο 1 ψήφο πήραν οι Δ.Τότσικας, Τ.Μποζιονέλος).


ΠΗΓΗ: sport.argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου