1.9.16

Ζώδια σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή και να αφήσετε τις καταστάσεις να κυλήσουν ως έχουν. Μην κινηθείτε με παρορμητικότητα και μη δώσετε αφορμές για σχόλια και παρατηρήσεις. Φροντίστε σε αυτόν τον τομέα σήμερα να είστε όσο πιο συνεπείς γίνεται και μπορείτε. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα δε θα ξέρετε τι θέλετε και πώς να κινηθείτε. Θα είστε σε μία κατάσταση που δε σας ευχαριστεί και θα νιώσετε ότι πρέπει να προβείτε σε αλλαγές, αφού ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν μπορείτε, σήμερα να μείνετε μακριά από εντάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γιατί θα έχετε την τάση να εκλαμβάνετε τις καταστάσεις κάπως εριστικά. Θα είστε υπερβολικοί στις επικοινωνίες σας και δε θα μπορέσετε να βγάλετε εύκολα μία άκρη με θέματα που έχουν πιο πρακτικό χαρακτήρα. Μία ασυνεννοησία ίσως επικρατήσει και στη σχέση σας για εσάς τους δεσμευμένους και νιώθετε πως το ταίρι σας δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας και όλα αυτά που θέλετε να πείτε. Μέρα είναι θα περάσει, για αυτό το λόγο φροντίστε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια κάποιες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά σας, που ίσως σας καταπιέσουν ή ίσως μπορεί να ζητούν λύσεις και να πρέπει κι εσείς με τον τρόπο σας να παρέμβετε. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να επικρατήσει στις επικοινωνίες σας και φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι. Και στην αισθηματική σας ζωή καλό θα είναι να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με ηρεμία με το ταίρι σας, χωρίς να ανοίξετε θέματα τα οποία ενδεχομένως να φέρουν διαφωνίες. Οι αδέσμευτοι κάνετε σήμερα ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας για όλα όσα επιθυμείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σας θα έχει αρκετές εναλλαγές και εσείς θα νιώσετε ότι δεν είστε σε θέση να τελειώσετε όλα αυτά που ξεκινάτε, γιατί όλο κάτι προκύπτει και σας πάει πίσω. Δεν είναι θέμα δικού σας καλού προγραμματισμού, όσο είναι θέμα έκτακτων υποχρεώσεων που θα σας προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα έχετε την ανάγκη να συναντήσετε και αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο δε θα είναι και τόσο σίγουρο αν θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για να το πετύχετε αυτό. Στα αισθηματικά σας επιθυμείτε σήμερα από το ταίρι σας να σας καταλαβαίνει και να σας δείχνει όσα νιώθει. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και πιο ειδικά με τα έξοδά σας. Θέλετε να φέρετε σε μία ισορροπία όλα όσα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα σε αυτόν τον τομέα και νιώθετε την ανάγκη να ξεμπερδεύετε με υποχρεώσεις οικονομικές. Επίσης, σήμερα φροντίστε να μην κάνετε κουβέντες οι οποίες ενδέχεται να σας φέρουν σε ρήξη στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, καλό θα είναι να τις αποφύγετε τη δεδομένη στιγμή. Στα αισθηματικά σας η μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα κυρίως μέσα σας, για το τι είναι αυτό που θέλετε και σας ευχαριστεί περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα θα έχει κάποιες δυσκολίες τη σημερινή μέρα, καθώς και εσείς δε θα είστε σε θέση να έχετε έναν ξεκάθαρο τρόπο σκέψης, αλλά και δράσης. Θα μπερδεύεστε ανάμεσα στα θέλω και πρέπει σας. Θα βάζετε κάποιους περιορισμούς στον εαυτό σας και αυτό ίσως σας καταπιέσει λιγάκι. Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι με τους γύρω σας και μην αφήστε σήμερα και κάτι να πέσει κάτω. Στα αισθηματικά σας, σε περίπτωση που κάνετε κάποια νέα γνωριμία, καλό θα είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην επενδύσετε συναισθηματικά σε μία κατάσταση που δεν έχει αποδειχθεί ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα μπείτε σε μία φάση αναζήτησης των εσωτερικών σας αναγκών. Θα σκεφτείτε αν ό,τι ζείτε γενικότερα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας, σας καλύπτει, σας κάνει να νιώθετε καλά. Τι παίρνετε από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και τι είναι αυτό που δίνετε; Μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε ανθρώπους και καταστάσεις ή δεν είστε ακόμη έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ερωτήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα ψάχνουν τις απαντήσεις τους. Και στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα αναρωτηθείτε αν θέλετε να μπείτε σε μία νέα σχέση ή αν θα επιλέξετε για λίγο ακόμα την ελευθερία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα στρέψετε σήμερα το ενδιαφέρον σας στις φιλικές σας σχέσεις και σε όλα εκείνα που θα θέλατε να αλλάξετε σε αυτόν τον τομέα. Θα αξιολογήσετε με τη δική σας οπτική τον κόσμο που είναι γύρω σας και ίσως να πάρετε σιγά-σιγά την απόφαση με ποιους επιθυμείτε πραγματικά να συμπορευτείτε και με ποιους όχι. Είστε σε φάση εκκαθαρίσεων γενικότερα, αλλά καλό θα είναι όλο αυτό να γίνει υπό το πρίσμα μιας πιο ψύχραιμης οπτικής και όχι με οδηγό την παρορμητικότητα. Φροντίστε να είστε εντάξει με τις αποφάσεις σας, οι οποίες καλό θα είναι να είναι απόλυτα συνειδητές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας και τις φιλοδοξίες σας γενικότερα. Μην αφήσετε θέματα ανοιχτά, φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να αποφύγετε να ανοίξετε θέματα. Η μέρα θα είναι κάπως περίεργη, γι’ αυτό φροντίστε σε όλες σας τις επικοινωνίες και τις επαφές να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Και στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε κάπως πιο εξομολογητικοί απέναντι στο ταίρι σας, έτσι ώστε να πείτε όσα νιώθετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναβολές και καθυστερήσεις ίσως προκύψουν μέσα στη μέρα σας και καλό θα είναι να έχετε υπομονή, προκειμένου να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε όλες τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα σας προκύψουν. Μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση, μέρα είναι θα περάσει. Στα αισθηματικά σας υπάρχει έντονη κινητικότητα για εσάς τους δεσμευμένους, αλλά φροντίστε να μην επενδύσετε σε νέες, αμφίβολες γνωριμίες. Να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας ή αν είναι δυνατόν, να κάνετε και τα δικά σας τεστ, έτσι ώστε να δείτε αν ανταπεξέρχονται στα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητοί μου Υδροχόοι, κάπου θα νιώσετε πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι, γι’ αυτό θα θελήσετε να απομονωθείτε, θα νιώσετε την ανάγκη της εσωτερικής αναζήτησης. Θα ανοίξετε ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σας, θα κάνετε μια τολμηρή βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο, θα ψάξετε φοβίες, θα συνειδητοποιήσετε λάθη. Σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε θέματα που σας προβληματίζουν, θα τη βρείτε την άκρη του νήματος, θα ηρεμήσετε ψυχολογικά. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, καλό θα είναι να μην κρατήσετε στάση ψυχρή ή αδιάφορη. 

ΙΧΘΥΣ
Η μέρα σας θα κυλήσει με εξελίξεις που δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε όπως εσείς θέλετε στην επαγγελματική σας ζωή. Μη δώσετε λαβές για σχόλια, για αυτό φροντίστε να είστε συνεπείς σε ό,τι αναλαμβάνετε και μην πάρετε σήμερα αποφάσεις, για τις οποίες δε θα είστε απόλυτα σίγουροι. Στα αισθηματικά σας ίσως το ταίρι σας να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό απέναντί σας και να σας πιέσει με τη συμπεριφορά του. Ίσως προκύψουν και κάποια παράπονα, τα οποία θα τεθούν προς συζήτηση προκειμένου να δει το ταίρι σας και τη δική σας πλευρά και τι πιστεύετε.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου