5.9.16

Ζώδια σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Διορατικοί θα είστε φίλοι μου Κριοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό στρατηγικός και αποτελεσματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Μη φοβηθείτε να προβείτε σε κινήσεις που απαιτούν ρίσκο, τολμήστε να διεκδικήσετε χρηματικά ποσά που σας οφείλουν. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι ισορροπημένες, πολύ σωστά θα πράξετε και θα γυρίσετε την πλάτη στο πρόσωπο που θα σας δώσει έναυσμα για κόντρα. Περιορίστε τάσεις εσωστρέφειας, δείξτε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν σας έβλαψαν ποτέ. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα εμφανιστείτε συγκρατημένοι φίλοι μου Ταύροι. Σήμερα θα καταπολεμήσετε εξαρτήσεις και αγχωτικές αντιδράσεις, θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις ή αδυναμίες. Αποτελεσματικοί θα φανείτε στην εργασία σας, ωστόσο θα χρειαστεί να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή σχετικά με ένα χρηματικό πόσο που περιμένετε να εισπράξετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό κούρασαν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό φίλοι μου Δίδυμοι, επιτυχημένη θα αποδειχτεί η εργασιακή μέθοδος που θα εφαρμόσετε.  Θα ακούσετε συγχαρητήρια μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα παραδεχτεί τις ικανότητες σας.  Δεν αποκλείεται να λάβετε χρηματικό ποσό που δεν ήταν μέσα στους υπολογισμούς σας, ενδεχομένως να το είχατε ξεγράψει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μεταφέρει το βάρος μιας εκμυστήρευσης, το ζήτημα θα θέλει προσοχή. Το μυστικό που καλείστε να προστατέψετε σας συμβουλεύω να το χειριστείτε με σύνεση και ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, υπευθυνότητα και σχεδιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα χωρίς αμφιβολίες ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Καταφθάνουν προτάσεις και αλλαγές που θα φέρουν δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μη σας αγχώσουν τα καινούργια ενδεχόμενα που θα προκύψουν. Στον ερωτικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί συναισθηματικά, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε.

ΛΕΩΝ
Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα κλείσετε ζητήματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.  Χρηματικό βάρος που σας ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό φεύγει από πάνω σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις μπαίνουν σε δρόμο τακτοποίησης, ελευθερώνεστε από το άγχος και την ανασφάλεια. Φιλικές προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση γι αυτό μην μπείτε στο σκέψη να τις απορρίψετε. Ευχάριστα λόγια θα υπάρξουν τους διαλόγους σας , σήμερα θα κινηθείτε βάσει ενστίκτου τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ερωτικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, παίρνετε την απόφαση να μην μείνετε στην επιφάνεια αλλά να εισχωρήσετε στο βάθος και στην ουσία των καταστάσεων. Εξοπλισμένοι θα είστε με διορατικότητα και σωστή διαίσθηση, γεγονός που θα σας γλυτώσει από λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές και από οικονομικές παγίδες. Στον εργασιακό σας χώρο η στάση σας θα είναι μελετημένη και ψύχραιμη, σε συνδυασμό με την καλά οργανωμένη σας υπομονή, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε ένα ζήτημα συνεργασίας. Σήμερα θα επιτύχετε σταθερότητα και συνεννόηση.

ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας φανερωθούν καταστάσεις που δεν γνωρίζατε, τώρα θα διαπιστώσετε πως δεν άξιζε να  προβληματίζεστε, να αγχώνεστε ή να υποτιμάτε τις ικανότητες σας. Θα εκτιμηθεί η άξια σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να αποδείξετε το ταλέντο σας που πολύ γρήγορα θα ανταμειφτεί δεόντως. θα σημειωθούν επιτυχίες ικανές να ανανεώσουν την διάθεση σας και να γεμίσουν το ταλαιπωρημένο σας πορτοφόλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο σας,  η διαίσθηση σας για συγκεκριμένο ζήτημα θα βγει αληθινή, δυνατό και αλάνθαστο θα είναι το ένστικτο σας. Περάστε σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αγοροπωλησίες, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας και δεν επρόκειτο να βγείτε χαμένοι. Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που ως κατάληξη θα έχει ένα αποκαλυπτικό γεγονός. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική, ένταση και ανησυχία θα υπάρξει στον εσωτερικό σας κόσμο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, την ανταγωνιστικότητα σας θα ενισχύσει ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό. Σήμερα δεν θα αρνηθείτε να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις σας, προκειμένου να υπερισχύσετε και να επιτύχετε στους στόχους σας. Θα καταφέρετε να κλείσετε υπέρ σας μια επαγγελματική συμφωνία ή διαπραγμάτευση, στην πορεία θα υπάρξουν σημαντικά χρηματικά κέρδη. Πέρα από την εργασία σας δείξτε ενδιαφέρον και για τον ερωτικό σας τομέα. Θα σας δώσω την συμβουλή να μην απομονωθείτε κοινωνικά, πίσω από φιλικές συναναστροφές θα κρύβονται απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας ωθήσει σε οργανωμένες ενέργειες και παράλληλα θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας. Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την τακτική και την στρατηγική των συνομιλητών σας με αποτέλεσμα να αποδειχτείτε οξυδερκείς. Αν υπάρχουν επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν, θα καταφέρετε να τα κλείσετε με επιθυμητή κατάληξη. Σήμερα θα διεκπεραιώσετε συγκεκριμένες οικονομικές οφειλές σας, γεγονός που θα σας ηρεμήσει ψυχολογικά. Πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος  θα σας καλέσει σε ραντεβού, θα υπάρξει ξαφνικό ερωτικό άνοιγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό αποφασιστικότητα, εργατικότητα και επιτυχημένη μεθοδικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας. Τολμήστε να αναλάβετε ρίσκα, ανεπιφύλακτα σας λέω πως δεν θα πέσετε έξω, οι χρηματικοί σας στόχοι θα επιτευχτούν. Μια επαγγελματική σας κίνηση θα σας φέρει στην ευχάριστη θέση να ακούσετε θετικά σχόλια, δεν θα σας λείψει η αναγνώριση, γεγονός που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Κρατήστε σε απόσταση ασφαλείας άτομα, που αδυνατούν να κατανοήσουν την διορατικότητα σας. 

ΙΧΘΥΣ
Φίλοι μου Ιχθείς, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας φέρει άνοιγμα για έναν επαγγελματικό ελιγμό, που παρά το έντονο ρίσκο, θα σας οδηγήσει τελικά στην επιτυχία. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός χωρίς απειλητικούς κινδύνους. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό. Αξιοποιήστε καταλλήλως τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, μην αρνηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου