29.9.16

Ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Πιθανόν οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες που προβάλλει το επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον σήμερα, φίλοι Κριοί, να σας φαίνονται αρκετά δυσβάσταχτες και ακατόρθωτες, όμως αν δείξετε συναινετικό πνεύμα και καλή θέληση, τα πάντα μπορεί να πραγματοποιηθούν. Μην αμελείτε τον ερωτικό σας σύντροφο για χάρη των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, αποδείξτε πως η ζεστή και ειλικρινής επικοινωνία, είναι ο μόνος δρόμος για να εξαλειφθούν οι εντάσεις και κόντρες με το ταίρι σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εξετάσετε με προσοχή τις προθέσεις και τις επιθυμίες συναδέλφων και προσφιλών σας ατόμων σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, μην εμπιστεύεστε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις αμφιβολίες σας σε πρόσωπα που προσποιούνται τους φίλους. Ξαφνικές αλλαγές στα δεδομένα που γνωρίζατε έως τώρα, ίσως ταρακουνήσουν τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε περιθώρια στις προστριβές και τις διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφό να σκάβουν το λάκκο του δεσμού σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρέπει να φαίνεται ότι αισθάνεστε ευδιάθετα και χαρούμενα, φίλοι Δίδυμοι, χρειάζεται να δείχνετε και στο περιβάλλον που κινείστε πως έχετε ανοίξει πανιά για νέες εργασιακές αναζητήσεις, για καινούριες προσωπικές γνωριμίες, για την ανασυγκρότηση της καθημερινότητάς σας. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας για τον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά, αφήστε το κέφι και τη ζωντάνια σας να μεταμορφώσουν σήμερα τη μουντάδα και τη στασιμότητα, σε ευχάριστες τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχει ήδη αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση και τα δεδομένα στις εργασιακές φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Καρκίνοι, ως εκ τούτου σήμερα ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα εκείνα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή, λειτουργώντας με προνοητικότητα και σύνεση. Ένας δύσκολος μήνας φτάνει στο τέλος του, μαζέψτε τις εμπειρίες που αποκτήσατε από τις κακουχίες και τις προκλήσεις, αναθερμάνετε τη σχέση σας με ζεστασιά και αφοσίωση. 

ΛΕΩΝ
Κάντε έξυπνους και ευνοϊκούς για σας συμβιβασμούς σήμερα, φίλοι Λέοντες, το τρίγωνο Σελήνης-Άρη, σας προτρέπει να τακτοποιήσετε και να διευθετήσετε πάσης φύσεως οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, παίρνοντας ισορροπημένες επιλογές και καθοριστικές αποφάσεις, παράλληλα φλογίζει το αισθησιακό σας ταμπεραμέντο και τα ταλέντα σας, για να κατακτήσετε όποιο στόχο επιδιώκετε με το ταίρι που συντροφεύει την ζωή σας. Ξεχάστε επιτέλους την αβεβαιότητα και το άγχος, ρισκάρετε με αισιοδοξία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποδείξτε την αξιοσύνη και τις ικανότητές σας σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, ξεπερνώντας με αυτοπεποίθηση τις δυσκολίες και τις παγίδες που στήνονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κρατήστε τα ηνία της προσωπικής και συναισθηματικής σας καθημερινότητας, μην αφήνετε στην τύχη της την ενότητα και την ομαλότητα της ερωτικής σας ζωής, μην ανατρέπετε τη γαλήνη του δεσμού σας με μικροκαβγάδες, ξαφνιάζοντας το σύντροφό σας, μην ξεχνάτε πως είστε η ήρεμη δύναμη της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα κινηθείτε με πολύ σοβαρότητα, βάλτε πρόγραμμα και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μόνο μην στεναχωριέστε και μην καταπιέζεστε. Μην αφήνετε τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινηθείτε γρήγορα και μεθοδικά, για να βγείτε από τα αδιέξοδα. Εάν είστε δεσμευμένοι αφήστε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στο σύντροφό σας. Κι αν ακόμη είστε μόνοι στη ζωή, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τον! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι σίγουρο ότι το μυαλό και η σκέψη σας, αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα είναι περισσότερο στους συνεργάτες, στα προσφιλή και αγαπημένα σας πρόσωπα, σε άτομα της οικογένειας που έχουν την ανάγκη σας, παρά στις δικές σας επιθυμίες και τα θέλω σας, γι’ αυτό δείξτε την προσφορά και την αγάπη σας χωρίς ιδιοτέλεια και δισταγμούς. Εξαργυρώστε την εκτίμηση και τη συμπάθεια που απολαμβάνετε από το ταίρι σας, θέτοντας με γλυκύτητα τους όρους σας, για να κατακτήσετε τα μελλοντικά σας όνειρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αμυνθείτε στην επιθετικότητα και τις αψιμαχίες στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, φίλοι Τοξότες, έχοντας σαν όπλο σας την πρακτικότητα της σκέψης και την εξυπνάδα σας. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, για να ανταμειφθούν οι κόποι σας, μην εναντιώνεστε στα μικρολάθη και τις παραλείψεις του ερωτικού σας συντρόφου με εκρηκτική και πολεμική διάθεση, αμυνθείτε στις δυσκολίες και τα προβλήματα του δεσμού σας, διαθέτοντας επικοινωνιακή διπλωματία και συγκαταβατική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η άμεση αντιπαράθεση με συνεργάτες, πελάτες, αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, δε θα βοηθήσει καθόλου στην επίλυση των σοβαρών θεμάτων και καταστάσεων που σας απασχολούν, αλλά είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα άκρως σοβαρό ρήγμα σε όλες τις σχέσεις σας. Μην αναστατώνεστε με το παραμικρό και μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει περισσότερα από αυτά που δύναται, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, στις εξελίξεις της συναισθηματικής σας ζωής. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανατέλλει μία ημέρα, φίλοι Υδροχόοι, που καλείστε να εμπιστευτείτε απόλυτα τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, για να οδηγηθείτε σε καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και την οικονομική σας πρόοδο. Εξετάστε με προσοχή τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι επιλογές σας στον περίγυρο που κινείστε, μη βιάζεστε να μεταμορφωθούν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη, προσεγγίστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δίνοντας ποιοτικό χρόνο στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ημέρα επιβάλλει και απαιτεί από εσάς, φίλοι Ιχθείς, να σκεφτείτε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα θέματα της δουλειάς σας και των προοπτικών που ανοίγονται στο άμεσο μέλλον. Μην κολλάτε σε συναισθηματισμούς και ευγένειες, που ίσως μειώσουν τη δημιουργική και παρορμητική σας διάθεση, αποδείξτε τις ικανότητες και τις αρετές σας με σαφή και ειλικρινή τρόπο. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί να εκτονωθεί μια κατάσταση που έχει ήδη δημιουργηθεί με το ταίρι σας, χωρίς εριστική και ανταγωνιστική διάθεση. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου