24.9.16

Ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα χρειαστεί να κάνετε πολλές θυσίες στην καθημερινότητά σας. Θα ξεκινήσετε διάφορα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας φανούν πολύ δύσκολα. Οικονομικά προβλήματα που θα έχετε αυτή τη περίοδο, θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και πολλές άσκοπες σπάταλες. Βρείτε το χαμένο εαυτό σας και ξεκινήστε τη μέρα σας με ψηλά το κεφάλι.

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η ειλικρινής έκφραση των συναισθημάτων θα σας απασχολήσει πολύ στον ερωτικό σας τομέα. Η αντίθεση απόψεων με το/τη σύντροφό σας είναι σίγουρο πως δε βοηθάει να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Βρείτε τρόπους για να συνυπάρχετε αρμονικά και να βρείτε τη γαλήνη που επιθυμείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε υποθέσεις που σας πίεζαν από το παρελθόν και σας κούρασαν αρκετά. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, όλα τα προβλήματα θα τα ξεπεράσετε με εναλλακτικούς τρόπους, διαφορετικούς απ’ ό,τι έχετε συνηθίσει. Τώρα θα έχετε πολύ αρμονική σχέση με το περιβάλλον σας. Θα αγαπάτε τη ζωή και θα λέτε ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι γύρω σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σχέδια για το μέλλον ευνοούνται τώρα και επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και πρόσωπα κύρους από τον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας βοηθήσουν μελλοντικά σε μια καλύτερη συνεργασία. Αποφύγετε τώρα απερίσκεπτες και ριψοκίνδυνες κινήσεις, ό,τι κάνετε, πρέπει να το έχετε μελετήσει πολύ καλά από πριν. 

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τα ερωτικά σας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας και αυτό σας κάνει ακόμα πιο ελκυστικούς και ερωτικούς. Καλό θα ήταν να ενεργήσετε με περισσότερη σκέψη στα αισθηματικά σας, για να ξεφεύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Μην αρνηθείτε προτάσεις για μια βραδινή έξοδο, γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, που θα σας συναρπάσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τα αισθηματικά σας πάνε από το κάλο προς το καλύτερο. Ευχάριστες συζητήσεις θα σας χαροποιήσουν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Τα λόγια που θα πείτε αλλά και θα ακούσετε, θα είναι αληθινά και θα κρύβουν πολλά όμορφα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, συμφιλιωτική συνάντηση θα γίνει με πρόσωπο που σας πάγωσε μια παρεξήγηση. Εξομολογήσεις και θερμές αποκαλύψεις θα φέρουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τώρα θα φύγει ο αρνητισμός και ο θυμός, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε. Σήμερα θα πάρετε χαρά, θα νιώσετε ικανοποίηση, η ψυχολογία σας θα ισορροπήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μην εκφράζετε τα παράπονά σας ανοιχτά, για να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις σε ανεξέλεγκτα επίπεδα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα βρείτε διαφορετικούς, ασυνήθιστους τρόπους για να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, για να πετύχετε τους στόχους σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, κάλο θα ήταν να μην πάρετε οικονομικά ρίσκα. Επειδή αισθάνεστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι, μπορεί να πάρετε κάποιες πολύ επιπόλαιες αποφάσεις, οι οποίες θα σας κάνουν να μετανιώσετε μετά. Μη διστάσετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, γιατί θα έχετε μεγάλη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας θέματα. Κοντινά σας πρόσωπα θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας και τα όνειρά σας. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον εργασιακό σας τομέα θα πρέπει να κάνετε μεγάλο αγώνα, για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αγχώνεστε, γιατί στο τέλος θα βγείτε νικητές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα νιώσετε συμπόνια για τα άτομα που είναι δίπλα σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα βρείτε καινούριους και ασυνήθιστους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Οργανώστε σήμερα το πρόγραμμά σας καλύτερα, αποφεύγοντας το ρίσκο και τα νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική και ερωτική σας ζωή. Χαλαρώστε και αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους. 

ΙΧΘΥΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας προς στον/στην αγαπημένο/η σας. Αν μεταξύ σας υπάρχουν προβλήματα, προσέξτε, γιατί με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα προσπαθήσετε να βρείτε παράδοξους και ανεδαφικούς τρόπους για να τα ξεπεράσετε.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου