16.9.16

Ζώδια σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


Μάθε τι θα συμβεί σήμερα σε όλους τους τομείς της ζωής σου...

ΚΡΙΟΣ
Θα προβείτε σε αλλαγή επαγγελματικών στόχων φίλοι μου Κριοί. Η Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας, τα ρίσκα που θα αναλάβετε φροντίστε να είναι εφικτά. Θα σημειωθεί επαγγελματική επιτυχία πάνω σε διάλογο ή συμφωνία , σύντομα θα υπάρξει και χρηματική βελτίωση. Σε απρόοπτη συνάντηση θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας οδηγήσει σε ενέργειες μη συνηθισμένες. Θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, έρχεται γεγονός ευχάριστο και ανέλπιστο! 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα αλλάξουν την πορεία κάποιων αρνητικών σας υποθέσεων και παράλληλα θα εμφανιστούν ανοίγματα για καινούργιες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναμένετε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό να ξέρετε πως καταφθάνει, περνάτε σε τακτοποίηση οικονομικού σας ζητήματος. Ερωτικό πρόσωπο θα φανερώσει την έλξη του για εσάς, αν είστε μόνοι και ελεύθεροι τότε δεν θα υπάρξει λόγος άρνησης. Θα σημειωθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα τυχερής κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε ισχυρούς ή μακροχρόνιους στόχους. Ένα συμβάν, ίσως μια πρόταση ,θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, σήμερα θα περάσετε σε πιο δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα θα σημειωθεί μια πολύ μεγάλη αλλαγή που θα σας ανοίξει δρόμο δεσμευτικών κινήσεων, απομακρύνοντας σας από καταστάσεις ανούσιων ερωτικών σχέσεων. Έρχεται σταθερός δεσμός με σοβαρές μελλοντικές διαστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα με τη Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων, θα περάσετε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης, πολύ πιο συγκροτημένο, ουσιαστικό, και δημιουργικό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές και με ισχυρή θέληση θα περάσετε σε νέες αναζητήσεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε ερωτικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα προβείτε σε εσωτερικές ενδοσκοπήσεις, θα καταφέρετε να εντοπίσετε ανάγκες και επιθυμίες.  Αν στοχεύετε στη δέσμευση θα υπάρξει άνοιγμα που δεν πρέπει να το αφήσετε αναξιοποίητο. 

ΛΕΩΝ
Η Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανατρέψετε τα τυχόν αρνητικά αποτελέσματα που συνέβηκαν στη ζωή σας. Θα εμφανιστούν ανοίγματα για νέες επαγγελματικές αναζητήσεις, έρχονται θετικά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ένα ερωτικό πρόσωπο καταφθάνει με πολύ σοβαρή πρόταση, που αν την δεχτείτε, τότε δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να καταλήξετε σε δεσμευτική σχέση με σταθερό μέλλον. Φανείτε δεχτικοί σε ότι καινούργιο προκύψει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα με τη Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσετε στόχους κυρίως επαγγελματικούς. Εστιάστε στις συνεργασίες ή στα εργασιακά αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν και θα δείτε πως τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν τα σωστά ανοίγματα για να φτάσετε με επιτυχία στον στόχο σας. Χρήματα καταφθάνουν στα χέρια σας, προσοχή στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, σας συμβουλεύω να τα επενδύσετε. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει συναισθηματικά, δεν θα είναι λάθος αν του ανοίξετε την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων θα κλείσει με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις που στο παρελθόν κάποια εμπόδια τα είχαν αφήσει στη μέση. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές και επειδή θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δεν επρόκειτο να αποτύχετε. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Για όσους από εσάς είστε ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε καταφθάνει δυνατό ερωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει για τα καλά τη ζωή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα με τη Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων η διάθεση σας θα είναι ακμαία, με ενέργεια, ενθουσιασμό και δυνατή διαίσθηση. Δεν αποκλείεται να τρυπώσει στην καρδιά σας η επιθυμία να αλλάξετε ριζικά επαγγελματική ή ερωτική κατεύθυνση. Απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρουν πληροφορίες που θα δώσουν διαφορετική πορεία στις αποφάσεις σας. Η τολμηρή σας κίνηση να ξεκαθαρίσετε ένα ερωτικό σας ζήτημα θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως κάτι αρνητικό να τερματίσει και κάτι νέο να ξεκινήσει, ετοιμαστείτε έρχονται ευχάριστες ανατροπές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων ετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών ανοίγματα, εποικοδομητικές ευκαιρίες και νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Θα υπάρξει πρόταση που αν την καλοδεχτείτε θα σημειωθεί βελτίωση στα οικονομικά σας και σταθερή επαγγελματική πρόοδο. Ουσιαστικά θα ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω αποδεικνύοντας τα ταλέντα και τις προσωπικές σας δυνατότητες. Στον ερωτικό σας τομέα, ριζικό ξεκαθάρισμα θα υπάρξει σε προσωπική σας συνάντηση καταλήγοντας σε υποσχέσεις που δεν αποκλείεται να κλείσουν με δεσμευτική πρόταση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή να μεταβιβαστείτε σε ένα νέο και πιο εξελίξιμο πόστο. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σεληνιακή έκλειψη των Ιχθύων δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, στόχος σας θα είναι να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, ανάγκη σας θα είναι η βελτίωση και η εξέλιξη. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά , τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ζωή σας, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στην χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα που θα υπάρξουν.

ΙΧΘΥΣ
Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, ο ψυχολογικός σας κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές. Σήμερα θα νιώσετε τη δύναμη να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε σας δυσανασχετεί ή σας ρίχνει σε μια μονότονη ρουτίνα χωρίς ελπίδα βελτίωσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει ερωτικά, ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα είναι μεγάλος. Θα σας δοθεί άμεσα η ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, σήμερα κάποιοι από εσάς, ίσως να μπείτε στο πειρασμό να αντικαταστήσετε το ερωτικό σας ταίρι. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου