15.9.16

Ζώδια σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Βρείτε τα πρωτίστως με τον εαυτό σας σήμερα, φίλοι μου Κριοί, περιορίζοντας τον παρορμητισμό και την επιμονή σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με το πνεύμα της αρμονικής συνεργασίας στο χώρο της δουλειάς και των κοινωνικών σας επαφών. Ακολουθήστε τα όνειρά σας, αφήνοντας πίσω σας άσχημες στιγμές που βιώσατε και καταστάσεις που σας υποχρεώνουν να σηκώσετε περισσότερα βάρη από εκείνα που μπορείτε να φέρετε εις πέρας, εκφράστε τις επιθυμίες σας στον ερωτικό σας σύντροφο. 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα δεδομένα γύρω σας είναι πολλά και ίσως μπερδέψουν τις σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σήμερα, καλοί μου Ταύροι, προετοιμαστείτε για ευχάριστες αλλαγές και ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, ενώ η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται αναμφισβήτητα την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Ίσως είναι δύσκολο να προσγειώσετε τα όνειρά σας στην πραγματικότητα, όμως διαθέτοντας θάρρος και τόλμη, αντικρούετε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας, πετυχαίνοντας έτσι την απόλυτη ισορροπία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μήπως φταίνε οι συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή που δεν μπορείτε να πάρετε βαθιές ανάσες, αγαπημένοι μου Δίδυμοι; Μήπως η πολυπλοκότητα ενός θέματος που σας απασχολεί στην προσωπική ή ερωτική σας καθημερινότητα είναι η αφορμή για να ταραχτεί επικίνδυνα το φαινομενικά ήρεμο τοπίο; Σίγουρα επηρεάζει το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη που δημιουργεί μέσα σας την τάση να ανταγωνίζεστε και να μάχεστε με όποιο κόστος για μια θέση στην επιτυχία. Προσέξτε τα λόγια και τις εκφράσεις σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Σελήνη να μπαίνει στους Ιχθύες σήμερα φίλοι Καρκίνοι, φροντίστε να μην περάσετε όλη σας την ημέρα με το βλέμμα στραμμένο σε ένα ανοιχτό παράθυρο, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες και οι επιδιώξεις σας με το μαγικό ραβδί της καλής νεράιδας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας για να αισθανθείτε σιγουριά και σταθερότητα γύρω σας, για να ανακτήσετε τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον σας για τη ζωή, για να μην είστε ευάλωτοι σε κάθε πρόκληση ή παγίδα. 

ΛΕΩΝ
Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα θολά και θαμπά σημεία στις συνεργασίες σας, στις κοινωνικές σας επαφές, στην προσωπική σας ζωή και κυρίως στα οικονομικά σας, ωστόσο, αγαπημένοι Λέοντες, μπορείτε να επιστρατεύσετε το δυναμισμό και το θάρρος σας, προσπαθώντας να αποβάλλετε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας για το μέλλον, επενδύοντας στις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Ο Άρης από το φιλικό Τοξότη, ενθαρρύνει και επηρεάζει θετικά οποιοδήποτε σχέδιο ή φιλοδοξία έχετε στα σκαριά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οπλιστείτε σήμερα, φίλοι μου Παρθένοι, με απεριόριστη υπομονή και καρτερικότητα, εστιάζοντας σε ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σας που μπορείτε να συνεννοηθείτε χωρίς να καταβάλετε όλη σας την ενέργεια. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη είναι πολύ πιθανόν να αποπροσανατολίσει τις ανάγκες και τα θέλω σας, οδηγώντας τις αποφάσεις σας σε λανθασμένη, μη αναστρέψιμη κατεύθυνση, γι’ αυτό επικεντρώστε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα σπουδαία και τα σημαντικά που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως έχετε παράπονο γιατί δεν έχουν φανεί ακόμα οι ευεργετικές επιρροές του Δία στο ζώδιό σας, όμως είναι σίγουρο, καλοί μου Ζυγοί, πως η Αφροδίτη συνεχίζει να τονίζει τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, ως εκ τούτου μην αφήνετε εκκρεμότητες για αύριο που μπορείτε να τελειώσετε σήμερα. Αξιολογείστε τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις, επωφεληθείτε απ’ τη συντροφιά αξιόλογων ατόμων και φίλων γύρω σας, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νοσταλγία για γεγονότα και καταστάσεις από το παρελθόν και συμπόνια απέναντι στα προβλήματα και τις δυσκολίες των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας είναι βέβαιο πως θα σας φέρει η σημερινή Σελήνη στους Ιχθύες, αγαπημένοι μου Σκορπιοί. Επηρεάζεται έντονα το ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού σας και το ένστικτό σας, με αποτέλεσμα να έρθουν απρόσμενες, ευχάριστες αλλαγές, τέτοιες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες, τις παρεξηγήσεις και τις αμφιβολίες σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει έλλειψη σχεδιασμού και αυτοσυγκέντρωσης σήμερα, φίλοι μου Τοξότες, για τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας, φαινόμενο που οφείλεται κυρίως στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σας και είναι πολύ πιθανόν να φέρει εσωτερική σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» σας, σε σχέση με τα κοντινά σας πρόσωπα και τους ανωτέρους σας. Εστιάστε στα νεύρα και το θυμό σας, μην αφήνετε ανεξέλεγκτα τα πάθη σας, προστατευτείτε από εξελίξεις και αποφάσεις που ίσως αργότερα μετανιώσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σκεφτείτε πως το αντίδοτο στην πτώση του δυναμισμού και της ενεργητικότητάς σας σήμερα, καλοί μου Αιγόκεροι, μπορεί να είναι ένας περίπατος ξεγνοιασιάς, μια φιλική συγκέντρωση που έχει τη δυνατότητα να καλμάρει τις ανησυχίες και τις αγωνίες σας για τα προσωπικά και εργασιακά θέματα που σας απασχολούν. Η σημερινή Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει περισσότερο τον εσωτερικό κόσμο και τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό έχετε απόλυτη ανάγκη γύρω σας από άτομα που πιστεύουν στις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αβεβαιότητα και ανησυχία είναι συναισθήματα που πρέπει να καταπολεμήσετε σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, για να αποφύγετε την κρίση και τη ρήξη που εγκυμονούν σε κάποια σημαντική και ουσιαστική σχέση σας, είτε αυτή αφορά το κομμάτι των οικονομικών και επαγγελματικών σας, είτε έχει να κάνει με την συναισθηματική σας ζωή. Υπάρχουν κενά και δισεπίλυτες διαφορές ανάμεσα στις ιδέες και τα πιστεύω σας σε σύγκριση με τα κοντινά σας πρόσωπα, μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μη χαλάτε τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΣ
Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, αγαπημένοι Ιχθύες, και μια μέρα πριν από τη δεύτερη έκλειψη του μήνα, είναι πολύ πιθανόν να κορυφωθούν η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας για μια κατάσταση, που πρέπει να ξεκαθαρίσετε ολοκληρωτικά. Δείξτε αποφασιστικότητα και θάρρος εκτιμώντας τα γεγονότα με τη διαίσθηση και το αλάθητο ένστικτό σας, οδηγηθείτε από τη φωνή της καρδιάς σας δίχως να αμφισβητείτε πως μπορεί να γίνει ένα πραγματικό θαύμα στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται «σχέσεις».


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου