11.9.16

Ζώδια σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, καλοί μου Κριοί και είναι στιγμές που καλείστε να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική και εργασιακή σας ζωή, κάτω από συναισθηματική πίεση. Μπορείτε να αποφύγετε πάσης φύσεως συγκρούσεις και εντάσεις με το σύντροφό σας, αν επικεντρώσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στη έντονη σεξουαλικότητα και τον έμφυτο αισθησιακό σας παρορμητισμό. Σήμερα μπορείτε να κάνετε κυριολεκτικά θαύματα στον ερωτικό τομέα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια Σελήνη στον Αιγόκερω όπως η σημερινή, δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο το ενδιαφέρον σας για τις επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, φίλοι μου Ταύροι, ταυτόχρονα όμως ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας, με την εμφάνισή σας, με την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής σας, για να αντιμετωπίσετε με δύναμη και κουράγιο τις δυσκολίες και τα προβλήματα που ίσως προκύψουν στη συναισθηματική σας ζωή. Μην σκέφτεστε αυτά που φοβάστε, αλλά εκείνα που σας κάνουν πιο δυνατούς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε στην καθημερινότητά σας, αγαπημένοι μου Δίδυμοι, ευοίωνα και καλότυχα σημάδια για τη δουλειά σας και την προσωπική σας καθημερινότητα, να δρέψετε τους καρπούς των σπόρων που είχατε φυτέψει το προηγούμενο διάστημα στη συναισθηματική σας ζωή και να διαπιστώσετε πως όλες οι ερωτικές σας επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη. Μη βιάζεστε να δείτε έντονες αλλαγές από το σύντροφό σας, κάντε μικρά αλλά σταθερά βήματα προς την ευτυχία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενεργοποιεί τον παρορμητισμό και τον δυναμισμό σας, φίλοι Καρκίνοι, τη ζήλεια και την κτητικότητά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, γι’ αυτό συνιστώ σήμερα συναισθηματική επαγρύπνηση εναντίον των καβγάδων και της ίντριγκας. Ισορροπήστε τις επιλογές, τις αποφάσεις και τις προτιμήσεις σας στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, μην αφήνετε τον εαυτό σας να κατευθύνεται από τον εγωισμό, αλλά από το πάθος και τη σεξουαλικότητα.

ΛΕΩΝ
Η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις και το μυαλό σας ταλαιπωρούνται αυτό το διάστημα από τις οικονομικο-επαγγελματικές σας έγνοιες, ωστόσο σήμερα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να χαλαρώσετε, κάνοντας ένα ρομαντικό περίπατο, να πάτε σε μέρη που το νερό ρέει άφθονο και να ευεργετηθείτε από το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον με τον ερωτικό σας σύντροφο, αφυπνίζοντας τις αισθήσεις και τη διάθεσή σας με ρομαντικές και ζεστές στιγμές αγάπης, με σιγουριά και σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσέξτε ιδιαίτερα τον εαυτό σας και μην τον εκθέτετε σε ταλαιπωρίες και επίπονες ευθύνες, αγαπημένοι Παρθένοι, ασχοληθείτε με τα θέματα εκείνα της καθημερινότητας που σας ξεκουράζουν και απελευθερώνουν τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αποκτήσετε την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάτε στην ερωτική σας ζωή, έχοντας γνώμονα τη λογική και το ρεαλισμό σας, μην αφήνετε το δεσμό σας να πέσει θύμα ενός λάθους ή ενός πάθους σας, κατανοήστε και συμπονέστε το σύντροφό σας. 

ΖΥΓΟΣ
Αλήθεια, εντιμότητα και ακεραιότητα με τον εαυτό σας χρειάζεται να επιστρατεύσετε σήμερα, εμπιστοσύνη και αυταπάρνηση στις ικανότητες και τη διπλωματία σας αν διαθέσετε, αποκτάτε την ισορροπία και την αρμονία που επιδιώκετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αστρολογικές όψεις σπρώχνουν την παρορμητική σας διάθεση στις έντονες, αισθησιακές στιγμές με το δεσμό σας και όχι στις αψιμαχίες και τις διαφωνίες, ενώ ο Δίας υπόσχεται ζεστασιά και σταθερότητα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενεργητικότητα και δυναμισμός είναι τα όπλα και η ασπίδα σας, αγαπημένοι Σκορπιοί, για να αντιμετωπίσετε τις παγίδες και τις προκλήσεις από άτομα που επιβουλεύονται την ηρεμία και την ευτυχία σας. Διώξτε τις ανησυχίες και τους φόβους σας για τον ερωτικό σας σύντροφο, ελέγξτε τα αισθήματά σας και μην αφήνετε την αρνητική σας διάθεση να επηρεάζει το μέλλον του δεσμού σας. Διαθέτετε τη δύναμη της αγάπης και της σοφίας που χρειάζεται, για να μεταμορφώσετε τις εμπειρίες σας σε ευτυχία και γαλήνη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τελευταία διέλευση του τετραγώνου Κρόνου-Πλούτωνα σας παροτρύνει συνεχώς σε ανατρεπτικές και αιφνιδιαστικές εξελίξεις και σας αναγκάζει και σήμερα, φίλοι Τοξότες, να αλλάξετε τα σχέδια και τα πλάνα που σχεδιάζατε με τα κοντινά σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να παραδώσετε τη διάθεση και τα αισθήματά σας αμαχητί. Σκεφτείτε πως τα χειρότερα είναι πίσω σας, εμπνευστείτε και χαλαρώστε με μια όμορφη μελωδία, με το ζεστό βλέμμα του δεσμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε την αλαζονεία και τις υπερβολές στο κομμάτι εκείνο της καθημερινότητας που έχει να κάνει περισσότερο με τη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις σήμερα, αγαπημένοι Αιγόκεροι, αισθανθείτε την υποστήριξη και την ενίσχυση στις ιδέες και τα πλάνα που καταστρώνετε για την προσωπική σας καταξίωση, από τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τη σχέση σας, αφήστε έστω για λίγο τις ευθύνες και τις έγνοιες και παρασυρθείτε από τη φλογερή λίμπιντο και το πάθος του δεσμού σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ακούραστη φαντασία σας μπορεί σήμερα, καλοί μου Υδροχόοι, να σας βγάλει από αδιέξοδες και μπερδεμένες καταστάσεις, γιατί αποφεύγετε τη μελαγχολία και τη θλίψη, διώχνετε το μουντό τοπίο από τη συναισθηματική σας ζωή και την ίδια στιγμή ενισχύετε με τα ερωτικά όνειρα και τις φιλοδοξίες σας τη σχέση σας. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σας ενισχύονται με την παρουσία του Δία στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, ενώ ο σύντροφός σας προετοιμάζει το έδαφος για τρυφερές και αληθινές στιγμές.

ΙΧΘΥΣ
Προφυλάξτε τον εαυτό σας σήμερα, φίλοι μου Ιχθύες, από τις αντίξοες συνθήκες μιας συζήτησης σε φιλικό ή προσωπικό επίπεδο, από τις ευθύνες, τις αρνητικές σκέψεις και την ψυχική κούραση. Αφιερώστε χρόνο σε μια ήρεμη και ευχάριστη διαδρομή, με ή χωρίς τον ερωτικό σας σύντροφο, βάλτε τις σκέψεις και τις επιλογές σας σε τάξη, μην επιτρέπετε στις εντάσεις και τους καβγάδες να δημιουργούν ρήξη στο δεσμό σας, αφιερώστε την προσοχή και την φροντίδα σας στα πρόσωπα που το αξίζουν. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr
Αφροδίτη Φωκά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου