27.8.16

XC Bike Festival στην Πελοπόννησο


Διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας – Mountain Bike Cross Country (XCO) - με την επωνυμία «XCBikeFestival», κατηγορίας UCI 3, διοργανώνουν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Σοφικό Κορινθίας ο Ποδηλατικός Όμιλος Θησέας Αθηνών, η Golden Events, και το “TheRanch”.

Ο αγώνας εντάσσεται στο διεθνές καλεντάρι της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) και διεξάγεται υπό την αιγίδα της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αθλητών θα γίνει στις πανέμορφες εγκαταστάσεις «TheRanch» στο χωριό Σοφικό του Νομού Κορινθίας. Το «XC Bike Festival» περιλαμβάνει τις κατηγορίες Elite (Ανδρών και Γυναικών) και Junior (Εφήβων – Νεανίδων).

Παράλληλα στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες κατηγοριών Masters (σε δύο κατηγορίες μέχρι των 39 ετών και άνω των 40 ετών), Παίδων (15-16ετών), καθώς και ανοικτής συμμετοχής (OPEN, αθλούμενοι άνδρες και γυναίκες άνω των 13 ετών, χωρίς αγωνιστικό δελτίο).

Ο αγώνας XCO αποτελεί και τον 4ο και τελευταίο αγώνα του Αττικού Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας, που διοργανώνει ο Θησέας Αθηνών, και θα κρίνει τους Κυπελλούχους των αντίστοιχων κατηγοριών για το 2016.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου αγώνας Eliminator

Επίσης,το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, εντός των εγκαταστάσεων του «TheRanch», θα πραγματοποιηθεί αγώνας XCE (Eliminator).

Ο αγώνας XCE περιλαμβάνει κατηγορίες Ανδρών άνω των 17 ετών, καθώς και Οπεν, δίνοντας δυνατότητα συμμετοχής στον συναρπαστικό αυτό αγώνα, σε όλους τους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες.

Διευθυντής του αγώνα είναι ο κομισάριος της Διεθνούς Ενωσης Ποδηλασίας (UCI), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ενώ εκπρόσωπος της UCI ο Ισραηλινός κομισάριος Τζόελ Ομπόντοφ.

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται στην ιστοσελίδα mtb-cup.gr, ενώ οικονομικά πακέτα διαμονής και διατροφής προσφέρονται από το «TheRanch».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου