6.8.16

Ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, θα αγαπήσετε και θα σας αγαπήσουν πολύ. Δεχτείτε την αγάπη και δώστε και εσείς στοργή στα άτομα, που έχετε παραμελήσει. Ακόμη, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, ίσως κάνετε βιαστικές κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, γιατί αργότερα θα τις μετανιώσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, μπορείτε να βάλετε όλα τα πράγματα σε μια τάξη σε όλους τους τομείς. Αν υπάρχει κάποιο κοντινό σας άτομο που χρειάζεται συμπαράσταση σε σοβαρά θέματα, είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για να του δώσετε κουράγιο και για να το ενθαρρύνετε. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, γιατί θα τις μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, θα δώσετε αισιοδοξία και αγάπη στα άτομα που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Επίσης, αν έχετε κάποια σοβαρά προβλήματα με τη σχέση σας, ήρθε ο καιρός να τα βάλετε όλα κάτω και να μιλήσετε με το σύντροφό σας με θάρρος και τόλμη. Ακόμη, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, ενδεχομένως να κάνετε βιαστικές κινήσεις στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, θα βάλετε κάποια πρακτικά θέματα σε μια τάξη. Αν έχετε αφήσει κάποια ζητήματα στην μέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα τελειώσετε και να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά. Ακόμη, η καθημερινότητά σας θα αλλάξει και θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής.

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, ο έρωτας και το πάθος θα είναι το αχτύπητο δίδυμο, που δε θα σας εγκαταλείψει. Η λίμπιντο σας θα είναι στα ύψη και η αισιοδοξία σας στα ουράνια. Θα είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα με την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη όμως, ίσως να κάνετε εσπευσμένες κινήσεις στην εργασία σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα βάλετε σε τάξη όλα αυτά που έχετε αφήσει στη μέση, όπως κάποια πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Θα είστε αισιόδοξοι για το μέλλον και θα κάνετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, για να τον ικανοποιήσετε συναισθηματικά. Θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη. 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, θα είστε αξιαγάπητοι και στοργικοί απέναντι στα άτομα που αγαπάτε. Θα είστε αισιόδοξοι για το μέλλον και ετοιμοπόλεμοι, όποια πρόσκληση και αν προκύψει. Θα έχετε διάθεση για να βγείτε έξω με τους φίλους σας, αλλά και με τον/τη σύντροφό σας. Προσοχή όμως στις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, θα βάλετε νέους κανόνες και στόχους στην καθημερινότητά σας και θα κάνετε μια ριζίτικη αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, γι’ αυτό προσέξτε να μην παρασυρθείτε και αγοράσετε πράγματα που δε σας χρειάζονται. Ήρθε ο καιρός να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα με τη σχέση σας και να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, θα έχετε ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στην οικογένειά σας και θα εκπληρωθεί κάποια επιθυμία σας, που την είχατε στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό. Η στάση σας θα είναι θετική απέναντι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην οικογένειά σας ή το ταίρι σας. Ωστόσο, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, μπορεί να κάνετε απρόσεκτες κινήσεις στην καθημερινότητά σας, που θα σας κοστίσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, θα βάλετε κάποιους στόχους και δεν πρέπει να τους αλλάξετε, γιατί σύντομα θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή. Θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας μετά από πολύ καιρό. Τώρα δίνετε όλη σας την ενέργεια στη οικογενειακή σας ζωή και στο σπίτι σας. Οργανώστε δραστηριότητες με τα παιδία σας, αν έχετε, για να έρθετε πιο κοντά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, η αγάπη σας για τον/τη σύντροφό σας θα κορυφωθεί. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Ακούστε τους με προσοχή και δε θα χάσετε. Από την άλλη, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. 

ΙΧΘΥΣ
Όχι και τόσο καλή ημέρα για τον αισθηματικό σας τομέα η σημερινή. Από την μία είναι οι υποχρεώσεις σας και από την άλλη κάποιες ερωτικές συγκρούσεις. Θα υπάρχουν εντάσεις και ίντριγκες με τον/τη σύντροφό σας, που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Επίσης, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, μπορεί να κάνετε κάποια λάθη στο χώρο της δουλειάς σας, που θα σας κοστίσουν.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου