3.8.16

Ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Αναδεικνύετε τα ταλέντα σας σήμερα και βγάζετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Νιώθετε ανανεωμένοι και αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας και για αυτά που μπορείτε να καταφέρετε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Μπορείτε να βιώσετε στιγμές ξεκούρασης σήμερα και να αφιερώσετε το χρόνο σας εκεί που εσείς πραγματικά επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει μία κατάσταση για εσάς τους δεσμευμένους, που δε θα σας αρέσει καθόλου και θα θελήσετε να συζητήσετε με το ταίρι σας προκειμένου να βρείτε από κοινού μία λύση.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε το νου σας σήμερα σε πιο πρακτικά ζητήματα, αναζητάτε λύσεις που θα είναι κομμένες και ραμμένες στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Στα επαγγελματικά σας, από σήμερα σαν να χαλαρώνουν κατά κάποιο τρόπο οι ρυθμοί κι εσείς νιώθετε πως η στιγμή να αποσυμπιεστείτε καταφτάνει. Ίσως να σας απασχολήσουν σήμερα και θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά σας θέματα και με πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα αισθηματικά σας σήμερα επιθυμείτε να υπάρχει εσείς οι δεσμευμένοι, ισορροπία στη σχέση σας και δε θέλετε καυγάδες και εντάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστα θα κυλήσει η μέρα για εσάς, καθώς θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και η διασκέδαση θα επικρατήσει. Θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα για θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα νιώσετε ότι οι καταστάσεις μπορούν να αλλάξουν. Στα αισθηματικά σας θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα από τη δική σας οπτική, που εννοείται ότι δε θα είναι σωστή, καθώς η κρίση σας δε θα είναι και στα καλύτερα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φιλόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε σήμερα, καθώς επιθυμείτε να αναδείξετε τη δουλειά σας, να κάνετε πράγματα που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Νιώθετε πως ήρθε η στιγμή που θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα φανεί αυτό έμπρακτα από την πλευρά των ανωτέρων σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε να βρείτε εκείνο το ταίρι σας που θα σας εμπνεύσει ερωτικά και θα σας κάνει να δείτε το ενδεχόμενο μιας σχέσης με πολύ θετική ματιά. 

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας θα έχει αρκετό τρέξιμο σήμερα, υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας και γενικότερα πρακτικά ζητήματα που απαιτούν από εσάς διεκπεραίωση. Εσείς βρίσκετε χρόνο προκειμένου να ασχοληθείτε με όλα όσα σας ευχαριστούν και σας δημιουργούν χαρά και χαλάρωση. Στα αισθηματικά σας δείχνετε το ενδιαφέρον σας στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, και φέρνετε τις καταστάσεις στη σχέση σας εκεί που εσείς θέλετε. Όσο για τους αδέσμευτους; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό σήμερα για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την ασφάλεια επιζητάτε τη σημερινή μέρα σε όλες τις συναναστροφές σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θέλετε να ξέρετε που βαδίζετε και δεν επιθυμείτε να βιώνετε καταστάσεις που δε σας εκφράζουν. Επιθυμείτε να είναι οι γύρω σας πιο ξεκάθαροι απέναντί σας και να μην εικάζετε τις προθέσεις τους εσείς. Θέλετε να βγείτε προς τα έξω, να γνωρίσετε νέους φίλους, να κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν και θα έχουν κάτι να σας πουν. Οι δεσμευμένοι θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας και να φροντίσετε να βιώσετε στιγμές που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. 

ΖΥΓΟΣ
Οι φίλοι σας και το πώς θα περάσετε μαζί τους όμορφα, είναι το κύριο μέλημά σας για σήμερα. Θέλετε να αφιερώσετε τη μέρα στους αγαπημένους σας φίλους και να νιώσετε πως μπορούν να σας καταλάβουν, να μοιραστείτε μαζί τους τα όνειρά σας, τα πλάνα σας για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε το ενδιαφέρον και τις προθέσεις ενός ανθρώπου μέσα από ένα βλέμμα, μέσα από μία λέξη, μέσα από αυτά που δε λέγονται, αλλά φαίνονται στα μάτια! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σας απασχολήσουν σήμερα θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας και κάποιες εκκρεμότητες που θέλετε να τελειώσετε, προκειμένου κι εσείς να χαρείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Κάνετε σχέδια, επιθυμείτε να μπείτε σε καλοκαιρινή διάθεση και να τα αφήσετε όλα πίσω σας, αλλά τακτοποιημένα. Σε αισθηματικό επίπεδο μπορείτε σήμερα να ανοιχτείτε συναισθηματικά εσείς οι δεσμευμένοι και να δείξετε στο ταίρι σας με κάθε τρόπο το πόσο πολύ το θέλετε. Εκδηλώστε τα αισθήματά σας και μην αφήνετε το ταίρι σας να πιστεύει κάτι που δεν ισχύει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέρα ευχάριστη η σημερινή για εσάς, καθώς ασχολείστε με ό,τι σας ευχαριστεί, με ό,τι σας χαλαρώνει και σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Είστε σε φάση που το μυαλό σας βρίσκεται σε χαλαρές διαδικασίες, σε παραλίες, σε καταστάσεις που σας δημιουργούν χαρούμενα συναισθήματα. Στα αισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να βρεθείτε με το ταίρι σας και να αφιερώσετε το βράδυ σας στη σχέση σας, με ένα ρομαντικό δείπνο ή με μία έξοδο πιο ξεχωριστή και πρωτότυπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα σας σήμερα θα είναι κάπως περίεργη, δε θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με καταστάσεις που δε σας ευχαριστούν και θεωρείτε ότι είναι μονότονες και ανούσιες. Αναζητάτε την περιπέτεια, το πρωτόγνωρο, την ενασχόληση με δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη μονοτονία. Θέλετε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας και επιθυμείτε να βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε να γνωρίσετε νέο κόσμο, να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να φλερτάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα βάζετε σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σας και όλα όσα θέλετε να πετύχετε σε αυτόν τον τομέα. Δε θέλετε να φύγετε για διακοπές και να μην έχετε κλείσει όλες σας τις εκκρεμότητες. Μπορείτε σήμερα να κάνετε συζητήσεις επαγγελματικές για νέες συνεργασίες και να χαράξετε νέα στρατηγική, την οποία θα ακολουθήσετε από Σεπτέμβρη. Στα αισθηματικά σας επικρατεί μία σύγχυση σε εσάς τους δεσμευμένους, γιατί από τη μία θέλετε να βρεθείτε με το ταίρι σας για να μην έχει παράπονα και σας γκρινιάζει, αλλά από την άλλη θέλετε να δείτε και τους φίλους σας και να περάσετε καλά μαζί τους. 

ΙΧΘΥΣ
Μήνας διακοπών ο Αύγουστος, αλλά εσείς δεν μπορείτε ακόμα να ξεμπερδέψετε με τις υποχρεώσεις σας και όλα όσα πρέπει να φέρετε εις πέρας. Τρέχετε να προλάβετε προθεσμίες, υποχρεώσεις και διάφορα πρακτικά ζητήματα. Θέλετε σήμερα να είστε όσο το δυνατόν πιο εντάξει στα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, αναζητάτε εσείς οι αδέσμευτοι εκείνο το ταίρι που θα σας εμπνεύσει και θα σας ξυπνήσει έντονα ερωτικά συναισθήματα. Θέλετε να υποδεχτείτε κάτι νέο με άκρως ερωτική διάθεση. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου