23.8.16

Ζώδια σήμερα 23 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχονται αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, στόχος σας θα είναι να ξεχάσετε ή να διορθώσετε λάθη και άστοχες κινήσεις τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα εργασιακά σας σχέδια, θα υπάρξει άνοιγμα οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα παραγκωνίσετε πιεστικές υποχρεώσεις, αρνητικοί θα είστε σε συζητήσεις που βαραίνουν την ψυχολογία σας. Η δυνατή ερωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει άνοιγμα ερωτικής σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας απεγκλωβίσει από αναστολές, σήμερα επαγγελματικά θα έχετε μια αρκετά εποικοδομητική μέρα. Κάποιες πρωτοποριακές σας ιδέες και κινήσεις θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αν κυνηγάτε την προαγωγή ή την οικονομική βελτίωση θα σας ανοιχτεί νέος ορίζοντας για καινούργιες διεκδικήσεις. Η αποκαλυπτική ερωτική σας στάση θα φέρει ευνοϊκό αποτέλεσμα στην ερωτική σας επικοινωνία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας! 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχονται τυχερά συμβάντα και ευνοϊκά ανοίγματα σε θέματα εργασιακά αλλά και οικονομικά. Τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα, οι άνεργοι θα έχετε πρόταση εργασίας. Εμπιστευτείτε την διορατικότητα και την διαίσθηση σας, θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Σήμερα θα περάσετε σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά και έξυπνα. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα υλοποιήσετε συγκεκριμένες σας ανάγκες κάνοντας αγορές που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπονέσετε.

ΛΕΩΝ
Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δεν θα κρύψετε τις πραγματικές σας διαθέσεις , θα εκφραστείτε ελεύθερα. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις , θα ξεσηκώσετε επαγγελματικές ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Σε φιλική συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα νέες ιδέες θα υπάρξουν στο σκεπτικό σας, διορατικότητα και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Μια συνάντηση με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο ανοίγοντας νέους οικονομικούς ορίζοντες. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δεν θα φοβηθείτε να εκφράσετε ελεύθερα απόψεις και αισθήματα, οι έντονες ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε  τολμηρές πράξεις. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή μεγάλων αλλαγών. 

ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα κάνει τον τρόπο σκέψης σας ευρηματικό, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Σήμερα θα έχετε έντονα την διάθεση να εκδηλώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση, να φανερώσετε σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα χωρίς αναστολές. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, κάποιος θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στον ερωτικό τομέα, η διάθεση σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα ερωτικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις θα υπάρξει αίσιο τέλος και προοπτική χρηματικής ανόδου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δώσει τα κατάλληλα ανοίγματα για να κάνετε στην επαγγελματική σας καριέρα ένα βήμα πιο μπροστά. Για τους χωρισμένους σήμερα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης με το πρώην ερωτικό σας ταίρι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, κατανόηση θα δείξετε στους συνομιλητές σας. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε την διάθεση να συζητήσετε και να εκφράσετε τις ιδέες σας, ωστόσο προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό. Επειδή θα εμφανιστείτε αρκετά τολμηροί ίσως και κάπως ονειροπόλοι, γι αυτό το νου σας να μην εθελοτυφλήσετε σε κινδύνους που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Στον ερωτικό σας τομέα έκπληξη θα αποτελέσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά ακολουθήστε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα απελευθερώσει αισθήσεις, επιθυμίες και ανάγκες, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας. Πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βάλετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Δώστε βάση στις ερωτικές σας συναντήσεις θα υπάρξουν θερμές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα απελευθερώσει τη φαντασία σας , αλλάζετε τακτική , βλέψεις και τρόπο δράσης. Θα διεκδικήσετε αλλαγές θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα, ωστόσο δεν μπορώ να σας κρύψω πως δεν θα υπάρξουν δυσκολίες. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δεν επρόκειτο να δεχτείτε περιορισμούς, ανεξάρτητο θα είναι το πνεύμα σας, χωρίς αναστολές οι πράξεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα ένα πρόσωπο-έκπληξη θα σας ανοίξει την όρεξη για έντονες ερωτικές περιπέτειες.

ΙΧΘΥΣ
Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχετε την επιθυμία να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς ενδοιασμούς, ακολουθήστε το ένστικτο σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Θα διατηρηθεί ειρηνικό κλίμα μέσα στην οικογένεια ή τη σχέση σας, κανένα γεγονός δεν θα φέρει απρόοπτες εντάσεις. Κρυμμένες καλλιτεχνικές σας τάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους , μην τις αγνοήσετε, θα σας φανούν χρήσιμες σε συγκεκριμένη πρόταση που θα σας κάνουν. Καταφθάνει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα θερμής κατάληξης! 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου